BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Jutro będą fotki ! :eviltong: Już siedzę i czekam :loveu: Quote
agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bianka o 5 rano, daj się Romkom się wyspać! Ale o 11 też nie ma:(:(:( Quote
BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 agusiazet napisał(a):Bianka o 5 rano, daj się Romkom się wyspać! Ale o 11 też nie ma:(:(:( No właśnie , już 5 godzin czekam :diabloti: Quote
Fusica Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Romki najpierw to muszą się wyspać, potem obrobic trzodę domową... A Romkowa to nie ma w robocie teraz netu, to zdjątka pewnie dopiero po południu. Quote
Gosiapk Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No to tylko Adelunia czeka na 'lepszy' domek. Tak? Quote
Gosiapk Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 agusiazet napisał(a):(...) PS> Mój mąż dostał podwyżkę!:multi: Gratulacje! :multi: Quote
Alpina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Gosiapk napisał(a):No to tylko Adelunia czeka na 'lepszy' domek. Tak? Niestety Sali też...:cool1: Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Fusica napisał(a):Romki najpierw to muszą się wyspać, potem obrobic trzodę domową... A Romkowa to nie ma w robocie teraz netu, to zdjątka pewnie dopiero po południu. Dokładnie tak. Z pracy wracamy gdzieś po 16. Zaraz zabiorę się za fotografowanie kurdupeli. Nikt nie dzwoni z ogłoszeń! :shake: Quote
AMIGA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Koszyczek trzeba w całości? Czy mięsko na sztuki dzielicie ?? :evil_lol: One są takie przesłodkie, że oczu oderwać nie można:loveu: :loveu: Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dzisiaj pada deszcz więc Bianeczka jest bardzo znudzona Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 AMIGA napisał(a):Koszyczek trzeba w całości? Czy mięsko na sztuki dzielicie ?? :evil_lol: One są takie przesłodkie, że oczu oderwać nie można:loveu: :loveu: Do nabycia są jeszcze dwie porcje :cool3: Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Zobaczcie jak Negrusia pięknie dorosła do swojego ubranka :lol: Quote
Alpina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Super fotki...Śliczne szczeniory.Co oglądam nowe zdjecia, to one bardziej "dorosłe". Cóż dzieci rosną, a my...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Szeleczki Bianeczki dostał Brutusik Piękny chłopak :loveu:Taki już dorosły :lol: Quote
agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Zobaczcie jak Negrusia pięknie dorosła do swojego ubranka :lol: Negrusia jest cudna. W ogóle u Was, czyli u Asi i Romka psy kwitną. Wreszcie zapytanie z Allegro, chyba całkowicie zdecydowana na sunię osoba z Lublina: Witam! Jestem z Lublina i chcialabym zaadoptowac jedna sunie - najchetniej dwie bym przygranela bo serce az sciska z bolu ze takie slodziutkie malenstwa szukaja domu ale nie mam mozliwosci wziecia ich obu. Jak Pan/Pani przewiduje transport? Pozdrawiam. od: saleallegro@o2.pl Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Już napisałam do Pani. Nie chcę się za wcześnie cieszyć i mam nadzieję, że to będzie odpowiedzialna , dorosła osoba, a nie nastoletnia dziewczyna. Taaak piszę, że nie chcę się za wcześnie cieszyć, a już mam nadzieję. Ale cii..., nie zapeszajmy. Quote
AZ-IWONA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Brutusikowi pięknie w czarnym :loveu: A jednak coś działa :evil_lol: :razz: Quote
zanzara Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Szeleczki Bianeczki dostał Brutusik Dziekujemy :) Quote
zanzara Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tez tak mysle;) .A beben ma do podlogi:evil_lol: Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Wiadomość z ostatniej chwili !!! Przed chwilą rozmawiałam z bardzo miłą Panią z Lublina, tą z allegro. Pani jest zdecydowana na suńkę, wybrała spokojniejszą a więc Sali. Zosteje temat Adelki, i w jej sprawie też zapadła decyzja, nie oddam jej na wieś. I bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu domku dla ostatniej suńki - Adelki. Quote
Alpina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Huurraa! To znaczy,że Sali będzie lublinianką!:multi: Suuuper! Ciekawa jestem w której "części" Lublina będzie mieszkać?:razz: A co do Adelki, to po cichu liczyłam, że ją tam nie oddacie... Quote
Recommended Posts