Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AZ-IWONA napisał(a):
Hhurra dla nowego domku :multi:

No tak wszyscy mają portreciki z urodzinowej imprezki tylko Bianeczkę ululaliście i biedaczka padła :mad:

Iwonko ona padła z głodu :evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jssssu ale Ciotki sie rozpisałyście przez weekend ??? Miałam co poczytać :evil_lol:
Bardzo się cieszę, ze zgłosił się domek po suńkę. A jeśli chodzi o allegro to nie wiadomo z jakiego powodu, ludy zaczynają dzwonić jak aukcja się kończy...
I jeszcze jedno... Mam chętnych na konusowatego szczeniora. Baaardzo fajny domek (znam osobiście) ale oni uparli się na samczyka :shake: Dzisiaj zaczynam kampanię reklamową naszych suń (obiecam że zapłacę za sterylkę).

Posted

AZ-IWONA napisał(a):
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin, a przede wszystkim kochających państwa dla małych szczylików :loveu:
Alpina dlaczego wyzywasz mnie od wrednych ciotek :eviltong: :crazyeye:

Już Ty dobrze wiesz, dlaczego :x
A szczeniory to - sto procent-popadały z przepicia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale najlepsza wiadomość to ta o domku... :laola:

Posted

Proszę mi tu nie rozpijać Tsukusia - bo nałogiem zostanie. Ma być porządnym chłopaszkiem.
A donmki na pewno zabiorą i ta ostatnia małą sunieczke - spoko, jeszcze się okaże że zabraknie.
My tez teraz mamy od Lusi jedną mała niepodziankę w schronisku - więc znam ból, choć nasze ślepe jeszcze.

Malce - hopkamy po chatki.
Tsukus - cioteczki z Poznania przesyłają życzonka dla ciebie maluszku i dla rodzeństwa. A dla mamci gratulacje z okazji dobrego wychowania takiej gromadki.

Posted

Fusica napisał(a):
I jeszcze jedno... Mam chętnych na konusowatego szczeniora. Baaardzo fajny domek (znam osobiście) ale oni uparli się na samczyka :shake: Dzisiaj zaczynam kampanię reklamową naszych suń (obiecam że zapłacę za sterylkę).

To głupio cytować samą siebie...
Domek nie zdecydował się na suńkę. Jadą dzisiaj po malucha z Mszczonowa.

Posted

Niestety szanowne cioteczki teraz w czasie pracy nie mam szansy zaglądać na dogo, dopiero w domu mogę cosik naskrobać. Czekam teraz na gości, wieczorem napiszę coś więcej.

Posted

Nie martwcie się , napewno wszystkie znajdą domki . Są śliczne i kochane . Takie maleńkie bąble .:loveu: Może troszkę potrwa , ale na 100 % wszystkie będą miały kochające domki .

Posted

Czyli Salunia ma już zaklepany domek? A gdzie, gdzie? Czy może u tego starszego małżeństwa? Huuuraaa!
Jak tak dalej pójdzie to i Zadra może robić za szczeniaka - myślę, że spokojnie można by ją było komuś "wetknąć" w tłumie chętnych...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: