Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Dzięki Romenka, na tych dużych zdjęciach Zadrę widać w całej okazałości, a ma przecież wiele do pokazania:cool3: !

Ależ nie ma problemu i polecam się na przyszłość:lol: Poza tym jesteśmy z tych sam stron ja tylko z Tomaszowa pochodze...a swoim się pomaga;)
A co do Zadziorki to jest naprawdę prześliczna:loveu: Szkoda ze nie mogę sobie na nią pozwolić:-( ale uwierz mi baaaardzo bym chciała ją zaadoptować:lol:

Posted

Te zdjęcia Zadry są cudne:loveu: ; sunia zadowolona, ciekawa co dzieje się wokół, na jednym zdjęciu wpatrzona w Asię z miłością; az trudno uwierzyć że gdyby nie Wasza decycja - już by jej nie było. Ta mała mordeczka na pewno szybko znajdzie odpowiedzialny domek. Trzymamy kciuki.

Posted

Tylko dlatego ją zabraliśmy, że nie miała żadnych szans przeżycia. Mam nadzieję, że widać ze zdjęć, że jest w coraz lepszym stanie. Zadra jest naprawdę kochaniuchna , bardzo przylepna i posłuszna. Myślę, że w swoje nowe Państwo będzie zapatrzona do końca swoich dni!

Posted

Cudem wyrwana śmierci!
Mała i niezwykle sympatyczna suczka poszukuje domu. Ma ok. 3-4 lat i 22 cm wzrostu.
Większość swojego życia spędziła w schronisku. Tylko przypadek sprawił, że została zauważona i zabrana do domu tymczasowego. Była skrajnie wycieńczona i pozostawienie jej bez opieki byłoby skazaniem jej na pewną śmierć. Ważyła zaledwie 3 kg z czego większość to choroby , kości i skóra pozbawiona sierści . Najgorsze już minęło, Zadra (tak się tymczasowo nazywa) waży obecnie 5 kg. Mimo, że w swoim krótkim życiu przechodziła wiele ciężkich chwil, potrafi czerpać radość z najdrobniejszego gestu skierowanego w jej stronę. Jest bardzo posłuszna, wręcz szczęśliwa jak ją się przywołuje. Zadra jest nadzwyczaj komunikatywna i nauczona czystości, bardzo spontaniczna i radosna w kontaktach z ludźmi. Przy każdej okazji przytula się i z oddaniem patrzy w oczy. Jest gwarancją miłości dla potencjalnych szczęśliwców, którzy ją przygarną! Historię i zdjęcia maleństwa można zobaczyć na stronie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48966&page=12

tel. 692-368-603

Posted

Agusiu jak masz jakiś pomysł z tym ogłoszeniem , to proszę dodaj coś od siebie.
Zadra ma się całkiem dobrze, dzisiaj np. postanowiła sama wybrać się na spacerek po okolicy. :Dog_run: Widać na takiego "wielkiego" psa nasza działka jest za mała . Przeczołgała się pod bramą i zadowolona pobiegła, czuje się przecież dobrze, nie jest głodna, więc zajęła się rekreacją. Na całe szczęście zobaczyliśmy ją przez okno, jak cała rozmerdana zapoznaje się z kolegą. :loveu: Myśleliśmy, że chce nawiać ale jak ją zawołaliśmy w sekundzie przeczołgała się na działkę. Była zawstydzona i radośnie skręcała się we wszystkich kierunkach . Ona jest wspaniała!

Posted

Zdaje się, że Zadra to bardzo trafione imię, może nie oddaje jej strasznej uczuciowości ale resztę jej charakterku doskonale. Dzisiaj na spacerze w lesie była taka szczęśliwa, że z radości podgryzała mnie za nogawki i zachęcała podskokami do zabawy - z wilkami jej nie idzie, ignorują ją i cały czas depczą. Później dodam inne fotki.