Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Coś te nasze psięta są strasznie leniwe i nie mają ochoty pozować do zdjęć. Jeśli ktoś nie poznaje to jest Tsuki Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 BIANKA1 napisał(a):One wszystkie takie banieczkowate :eviltong: Bo to taka rasa. Banieczkowe zagryzaki pokostne :evil_lol: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cioteczki kiedy robi się pierwsze szczepienia? Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Cioteczki kiedy robi się pierwsze szczepienia? Ja tam się nie znam , ale moje śmieciuszki najpierw odrobaczyłam jak mialy 4 tygodnie . Potem mialo być szczepienie jak mialy 6 , ale już je TOZ zabrał :cool1: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 O odrobaczaniu to wiem, faktyczniemamy robić je za tydzień i to całej jedenastki. Nasz wet mówi , że wszystkie zwierzaki w domu trzeba traktować jak jeden organizm. Maluchy będą miały założone książeczki zdrowia , czyli będą psami z papierami . Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Trochę Was to odrobaczanie trzepnie po kieszeni :shake: Quote
AMIGA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale mają świetne brzuchole!!!! Niech ten bar mleczny faktycznie sobie już trochę odpocznie, bo się z małych zrobią jakeiś dogi alboco :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 AMIGA napisał(a):Ale mają świetne brzuchole!!!! Niech ten bar mleczny faktycznie sobie już trochę odpocznie, bo się z małych zrobią jakeiś dogi alboco :evil_lol: Banieczki , bambaryłki :loveu: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 BIANKA1 napisał(a):Trochę Was to odrobaczanie trzepnie po kieszeni :shake: Najważniejsze żeby wszystkie znalazły dobre domy! Quote
AMIGA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 I odrobaczenie trzepnie i szczepienia tez trzepną. Quote
AZ-IWONA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 AMIGA napisał(a):I odrobaczenie trzepnie i szczepienia tez trzepną. Dlatego ja chcę zasponsorować moją chrześniaczkę + wyprawka :eviltong: Poproszę o namiary :evil_lol: :loveu: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Zrobiło się fajnie na dworze i wywieźliśmy to całe towarzystwo do lasu, prawie całe bo szczeniory zostały w domu. Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Zrobiło się fajnie na dworze i wywieźliśmy to całe towarzystwo do lasu, prawie całe bo szczeniory zostały w domu. Ojej ........... ale ich dużo :crazyeye: A to czarne małe to Zadra ? Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ojej ........... ale ich dużo :crazyeye: A to czarne małe to Zadra ? Dużo to ich będzie jak zadziorki zaczną chodzić :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Tak to jest Zadra, szkoda, że jej falującego biustu nie widać . Quote
AMIGA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No i drugi ktoś, kto ma takie fajne tereny do spacerków! Ja to musze najpierw jakimś cudem wyjechać z zakorkowanego i rozkopanego we wszystkich kierunkach Krakowa!!! Quote
Gosiapk Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jeżu, ale grubaski :loveu: Można zacząć już dawać im papki do jedzenia. Najlepiej rozmoczoną karmę dla szczeniąt. Niektórzy dają podrobione/zmielone mięso. Trzeba zacząć się rozglądac za domkami! Już czas! Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia, Romek redagować tekst na Allegro i super zdjęcia, bo wszyscy mówią, że już czas. Chcecie zostać z tą zadziorkową bandą na wakacje - przechlapane!!! A i jeszcze jedno zgódźcie się wreszcie na zrzutkę na szczepienia i odrobaczanie, my Was o to prosimy, to nie żadna jałmużna tylko dar serca!!! Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 AMIGA napisał(a):No i drugi ktoś, kto ma takie fajne tereny do spacerków! Ja to musze najpierw jakimś cudem wyjechać z zakorkowanego i rozkopanego we wszystkich kierunkach Krakowa!!! Spacerek spacerkiem, a w domu głodne dzieci czekały. Ciocia Czaka zawsze chętnie pomoże pilnować. Quote
Recommended Posts