Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Cioteczki kiedy robi się pierwsze szczepienia?

Ja tam się nie znam , ale moje śmieciuszki najpierw odrobaczyłam jak mialy 4 tygodnie . Potem mialo być szczepienie jak mialy 6 , ale już je TOZ zabrał :cool1:

Posted

O odrobaczaniu to wiem, faktyczniemamy robić je za tydzień i to całej jedenastki. Nasz wet mówi , że wszystkie zwierzaki w domu trzeba traktować jak jeden organizm. Maluchy będą miały założone książeczki zdrowia , czyli będą psami z papierami .

Posted

Ale mają świetne brzuchole!!!! Niech ten bar mleczny faktycznie sobie już trochę odpocznie, bo się z małych zrobią jakeiś dogi alboco :evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Ale mają świetne brzuchole!!!! Niech ten bar mleczny faktycznie sobie już trochę odpocznie, bo się z małych zrobią jakeiś dogi alboco :evil_lol:

Banieczki , bambaryłki :loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
I odrobaczenie trzepnie i szczepienia tez trzepną.

Dlatego ja chcę zasponsorować moją chrześniaczkę + wyprawka :eviltong:
Poproszę o namiary :evil_lol: :loveu:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Zrobiło się fajnie na dworze i wywieźliśmy to całe towarzystwo do lasu, prawie całe bo szczeniory zostały w domu.

Ojej ........... ale ich dużo :crazyeye:
A to czarne małe to Zadra ?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ojej ........... ale ich dużo :crazyeye:
A to czarne małe to Zadra ?

Dużo to ich będzie jak zadziorki zaczną chodzić :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Tak to jest Zadra, szkoda, że jej falującego biustu nie widać .

Posted

No i drugi ktoś, kto ma takie fajne tereny do spacerków! Ja to musze najpierw jakimś cudem wyjechać z zakorkowanego i rozkopanego we wszystkich kierunkach Krakowa!!!

Posted

Jeżu, ale grubaski :loveu: Można zacząć już dawać im papki do jedzenia. Najlepiej rozmoczoną karmę dla szczeniąt. Niektórzy dają podrobione/zmielone mięso.

Trzeba zacząć się rozglądac za domkami! Już czas!

Posted

Asia, Romek redagować tekst na Allegro i super zdjęcia, bo wszyscy mówią, że już czas. Chcecie zostać z tą zadziorkową bandą na wakacje - przechlapane!!! A i jeszcze jedno zgódźcie się wreszcie na zrzutkę na szczepienia i odrobaczanie, my Was o to prosimy, to nie żadna jałmużna tylko dar serca!!!

Posted

AMIGA napisał(a):
No i drugi ktoś, kto ma takie fajne tereny do spacerków! Ja to musze najpierw jakimś cudem wyjechać z zakorkowanego i rozkopanego we wszystkich kierunkach Krakowa!!!

Spacerek spacerkiem, a w domu głodne dzieci czekały. Ciocia Czaka zawsze chętnie pomoże pilnować.