AZ-IWONA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 BIANKA1 napisał(a):kliknij odpowiedz pod tym postem , a potem ten niebieski kwadracik A\A w prawym górnym rogu "przelącz tryb edycji " Zamiast obrazków , bedziesz miala linki Skopiuj ten link , który ci odpowiada Bianka jestem TĘPA :comp26: :wallbash: :motz: Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 AZ-IWONA napisał(a):Bianka jestem TĘPA :comp26: :wallbash: :motz: Nie denerwuj się kobieto . Z czym masz problem :cool3: Quote
AZ-IWONA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Naciskam Post replay - i jest pusto, naciskam quote pod Twoimi obrazkami i jest odpowiedź z cytatem, ale w cytacie zamiast linków sa jakies cyferki / chyba z osiem !!!!! /, po nacisnieciu A/A nic się nie zmienia :placz: itd, itd :shake: d..... blada Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Musisz nacisnąć pod postem z banerkami odpowiedz z cytatem Ten cytat właśnie zmienić trybem edycji na linki zamiast obrazków , skopiować jeden link , który chcesz i wlkeić go w podpis na dole pod ramką do pisania masz takie coś " dodatkowe opcje " i musisz zaznaczyć podpis i zamienial linki na tekst Quote
Czaka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]W Zamościu pogoda barowa. Nasz bar mleczny biega po dworze i szczeniory poszły spać. [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Romek-Zamość napisał(a):[FONT=Arial]W Zamościu pogoda barowa. Nasz bar mleczny biega po dworze i szczeniory poszły spać. [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] U nas też pogoda pod psem :evil_lol: Co to jest na zdjęciu :crazyeye: Quote
Czaka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 BIANKA1 napisał(a): Co to jest na zdjęciu :crazyeye: Jak to co - SŁODZIACZKI !!! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 AMIGA napisał(a):Ale podwozia wystawiły :lol: :loveu: Do ciumkania :evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ale ten bar mleczny jest niedobry, że maluszki tak zostawia o głodzie ;) Quote
Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 AMIGA napisał(a):Ale ten bar mleczny jest niedobry, że maluszki tak zostawia o głodzie ;) I o chłodzie też ;) Quote
AZ-IWONA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dajcie spokój ile można jeść :razz: I tak ciągle "koła do góry" - szczególnie dwa -jeden chłopak - co zawsze no i moja gwiazdeczka :loveu: Quote
Czaka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 AMIGA napisał(a):Ale ten bar mleczny jest niedobry, że maluszki tak zostawia o głodzie ;) [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Ten bar mleczny to ma cycorki we wszystkie strony powyciągane, że aż mi go szkoda.[/FONT] [FONT=Arial]Poza tym żeby być barem mlecznym , to i odżywiać się trzeba , dlatego Zadziora prawie przez cały czas coś zajada. Z dzieciakami to już raczej nie chce spać, nakarmi je i szybko w nogi. Jutro kurdupela kończy trzy tygodnie, więc zrobię im sesję zdjęciową[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
AMIGA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Oj tak, tak, czekamy na fotki gwiazdeczek. Wiesz, jak moja Amiga karmiła maluszki, to w pewnym momencie widziałam, że już ucieka od maluszków. Jak zobaczyłam, jaki ma biedaczka podrapany brzuszek, to już wiedziałam, dlaczego tak przed nimi ucieka. Bardzo często podcinałam im same koniuszki pazurków, żeby ją tak nie drapały! Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Fakt , Moje śmieciowe maluszki też mnie drapały przy karmieniu . Dopiero Poker przyjechała i obciela im pazurki , bo ja nie wiedzialam , że trzeba :oops: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dzięki za radę! :calus: Zaraz zabieram się za pazurki! Quote
AMIGA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Tylko bardzo malutko im obetnij, bo u takich maluszków, to strach. Ja im obcinałam dosłownie same czubeczki Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 AMIGA napisał(a):Tylko bardzo malutko im obetnij, bo u takich maluszków, to strach. Ja im obcinałam dosłownie same czubeczki Miałam stracha, ale już jest po zabiegu. Obcięłam tylko odrobinę, a reszta pilniczkiem. Obrobiłam 24 łapki. :lol: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Miałam stracha, ale już jest po zabiegu. Obcięłam tylko odrobinę, a reszta pilniczkiem. Obrobiłam 24 łapki. :lol: To dobrze , ja też bym sie bała :shake: Dobrze , że mogłam liczyć na Poker :loveu: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Mamy już trzy tygodnie i pozdrawiamy wszystkie Cioteczki :cunao: :cunao: Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jesteście słodkie, chyba już pora na ogłoszenia? Quote
Recommended Posts