Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
kliknij odpowiedz pod tym postem , a potem ten niebieski kwadracik A\A w prawym górnym rogu "przelącz tryb edycji "
Zamiast obrazków , bedziesz miala linki
Skopiuj ten link , który ci odpowiada

Bianka jestem TĘPA :comp26: :wallbash: :motz:

Posted

Naciskam Post replay - i jest pusto,
naciskam quote pod Twoimi obrazkami i jest odpowiedź z cytatem, ale w cytacie zamiast linków sa jakies cyferki / chyba z osiem !!!!! /,
po nacisnieciu A/A nic się nie zmienia :placz: itd, itd
:shake: d..... blada

Posted

Musisz nacisnąć pod postem z banerkami odpowiedz z cytatem
Ten cytat właśnie zmienić trybem edycji na linki zamiast obrazków ,
skopiować jeden link , który chcesz
i wlkeić go w podpis

na dole pod ramką do pisania masz takie coś " dodatkowe opcje " i musisz zaznaczyć podpis i zamienial linki na tekst

Posted

[FONT=Arial]W Zamościu pogoda barowa. Nasz bar mleczny biega po dworze i szczeniory poszły spać. [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
[FONT=Arial]W Zamościu pogoda barowa. Nasz bar mleczny biega po dworze i szczeniory poszły spać. [/FONT]

[FONT=Arial] [/FONT]

U nas też pogoda pod psem :evil_lol:

Co to jest na zdjęciu :crazyeye:

Posted

AMIGA napisał(a):
Ale ten bar mleczny jest niedobry, że maluszki tak zostawia o głodzie ;)

[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Ten bar mleczny to ma cycorki we wszystkie strony powyciągane, że aż mi go szkoda.[/FONT]
[FONT=Arial]Poza tym żeby być barem mlecznym , to i odżywiać się trzeba , dlatego Zadziora prawie przez cały czas coś zajada. Z dzieciakami to już raczej nie chce spać, nakarmi je i szybko w nogi. Jutro kurdupela kończy trzy tygodnie, więc zrobię im sesję zdjęciową[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]

Posted

Oj tak, tak, czekamy na fotki gwiazdeczek.
Wiesz, jak moja Amiga karmiła maluszki, to w pewnym momencie widziałam, że już ucieka od maluszków. Jak zobaczyłam, jaki ma biedaczka podrapany brzuszek, to już wiedziałam, dlaczego tak przed nimi ucieka. Bardzo często podcinałam im same koniuszki pazurków, żeby ją tak nie drapały!

Posted

AMIGA napisał(a):
Tylko bardzo malutko im obetnij, bo u takich maluszków, to strach. Ja im obcinałam dosłownie same czubeczki

Miałam stracha, ale już jest po zabiegu. Obcięłam tylko odrobinę, a reszta pilniczkiem. Obrobiłam 24 łapki. :lol:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Miałam stracha, ale już jest po zabiegu. Obcięłam tylko odrobinę, a reszta pilniczkiem. Obrobiłam 24 łapki. :lol:

To dobrze , ja też bym sie bała :shake: Dobrze , że mogłam liczyć na Poker :loveu: