Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 BIANKA1 napisał(a):Czy to jest Bianka ? We własnej osobie. :roll: Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Romek-Zamość napisał(a):We własnej osobie. :roll: Zupełnie do mnie podobna :diabloti: Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Dla Negry koszyczek nie stanowi już żadnego problemu. Mała jest słodka, reszta też!!! Które maleństwo załapało się na domek? Quote
supergoga Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A my prosimy o serię 3 fotek Tsukiego - do ogłoszeń. Bo inaczej naprawde przyjdzie nam do zabrac do nas. Toz się Larwinka ucieszy. Tyle mniam mięska w domku - pycha. A jakie młode i tłuściutkie.:evil_lol: Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 agusiazet napisał(a):Mała jest słodka, reszta też!!! Które maleństwo załapało się na domek? Jeszcze nie ma imiennego wskazania. Nie wiem czy zauważyłaś, że Negra zaczyna robić się lekko brązowa? :p Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Faktycznie od dołu Negra mi brązowieje! Ale i tak jest prześliczna! Quote
Tola Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 To Zadra pozwala Myszce zblizac sie do małych? Jeszcze niedawno warczała i złościła się:crazyeye: Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Supergoga takie zdjęcie, to się chyba nie bardzo nadaje? Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Tsuki najchętniej to je i śpi, przeważnie w takiej pozycji. Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 BIANKA1 napisał(a):Zupełnie do mnie podobna :diabloti: I jak jej dobrze z oczu patrzy. :cool3: Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Tsuki najchętniej to je i śpi, przeważnie w takiej pozycji. Ale bąki .:loveu: Zaczynają już same jeść ? Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='BIANKA1']Ale bąki .:loveu: Zaczynają już same jeść ? [FONT=Arial]Próbowałam je dokarmiać tym psiowym mleczkiem, bo Zadziorka jest już taka powyciągana. [/FONT] [FONT=Arial]Jak na razie , to było więcej rozlewania, niż jedzenia. [/FONT] [FONT=Arial]Zobaczcie obok Tsukiego leży Brutusik, chłopaczek jest bardzo drobniutki, ale już wyszedł na prostą. :lol: [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
hesia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alpina']Bożeee...Nie było mnie trochę na wątku a tu aż głowa boli czytać... Hesia na Miość Boską...Tak oba samce i oba kutne... Alpina, zadalam spokojnie pytanie na ktore chcialabym znac odpowiedz i nie musisz byc wulgarna. Quote
Tola Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 hesia napisał(a):Romku, czy Myszka jest szczenna? Nie moge juz tego czytac:shake: Kobiety - Myszka jest śmiertelnie chora. Przestancie juz ranić. Chyba wystarczy jak na jeden wątek. Quote
Alpina Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A co Ty nazywasz wulgaryzmem? Bo ja raczej tu nie przeklinałam...:shake: Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]Alpinko podaruj sobie , bardzo Cię proszę. Ty masz teraz ważniejsze rzeczy na głowie ,mam nadzieję, że jest jakaś poprawa.[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Alpina Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dzięki Romek... Właśnie wróciłam i nie jest dobrze... Przepraszam Romek trochę mnie poniosło... Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alpina']Dzięki Romek... Właśnie wróciłam i nie jest dobrze... Przepraszam Romek trochę mnie poniosło... Trzymaj się i bądź dobrej myśli. Na pewno będzie dobrze. Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Jak tam moja Gwiazdeczka :loveu: Prawda, że cudna! :loveu: Quote
AZ-IWONA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ślipeczka piękne. Proszę o profil :loveu: :evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Widzę, że Brutusik nadrabia zaległości i coraz bliżej wielkością rodzeństwa! Piękne dzieci ma Zadziorka!!!! Quote
BIANKA1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witam Wszystkich cieplutko w ten chłodny poranek :loveu: Quote
Czaka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='agusiazet']Widzę, że Brutusik nadrabia zaległości i coraz bliżej wielkością rodzeństwa! Piękne dzieci ma Zadziorka!!!! [FONT=Times New Roman]Nadrabia ale on i tak będzie najmniejszy z całej tej gromady , bo w porównaniu np. z tym leniwcem Tsukim , to taki drobiażdżek. Poza tym jest jeszcze dużo lżejszy od swojego rodzeństwa, ma apetyt więc może jest po prostu drobniejszej kości. [/FONT] Quote
Recommended Posts