Gosiapk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tak, jeszcze sa braki. Ale na szczęście jeszcze mamy 7 tygodni na ich szukanie. :) Quote
Czaka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Potrzebujemy domku dla dwóch łaciatek, Maksi i Tsukiego. :cool3: Quote
AZ-IWONA Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Romeczku cioteczka Delma robi się teraz zaborcza inaczej :shake: Rzuca się z zębami na staruszka Parysa bez powodu :mad: Zastraszyła chłopaka na amen :crazyeye: Potrafi położyć się w progu i chłopaka do miski lub posłania lub do domu nie wpuścić bo warczy, szczerzy kły lub nawet się na niego rzuca :stormy-sad: :wallbash: Bianeczka to ma być maleńki aniołek :razz: Jak nie chcesz mnie razem z Delmą i Parysem mieć na karku do końca naszych dni to nie strasz mnie " prezentem ":placz: Quote
AZ-IWONA Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bianka twoje maleństwo z avatarka też jest cudne :loveu: Quote
supergoga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak już da się zrobic fotki indywidualne psiaków to ciotka powstawia gdzie się da. Opal wgapia się w zdjęcie Tsukiego pełna zachwytu a opis jego zaborczości, pt.: po trupach rodzeństwa do cyca - wzbudził jej zachwyt. A największy zachwyt wzbudziła Zadziorka - moja córka nie widziała jej w czasach zaprzeszłych - łysolinkowych, więc nie chciała wierzyć w cud, który dokonaliście. Gratulacje. Buziaki dla całej rodzinki, a największe dla Maksi - maleńkiej. Cioteczka oddała jej swoje serduszko - i marzy o super kochającym domku dla niej. Quote
Czaka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 To prawda, że uratowaliśmy życie Zadziorce, ale siedmiokrotne odwdzięczenie się za to mogła sobie podarować! :evil_lol: [SIZE=4]W Maksi wstąpił teraz duch życia, zrobiła z niej się teraz taka malutka zwinka. Jej kluchowate rodzeństwo niemrawie pełza, a ona tak miedzy nimi się prześliźnie, że zawsze znajdzie jakiegoś wolnego cysia. :lol: [SIZE=4]Teraz musimy pilnować jeszcze Brutusa , bo jest sporo mniejszy od swojego brata Tsukiego i jest taki nieporadny. :shake: [SIZE=4]Z panny Negry również zrobił się kawałek babeczki, a łaciate dziewczęta to trzeba już brać w obie ręce, bo na jednej się nie mieszczą. :roll: Quote
AZ-IWONA Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No, proszę tylko ich nie paść, żeby się nie rozmnożyły jak Zadziorka :mad: :diabloti: Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Zadziorka tak już sobie nagrabiła, że jak tylko obrobimy się z maluchami , to sterylka jej nie minie! :roll: Mam chętnego na kolejnego malca, tym razem na Tsukiego. Zostały jeszcze dwie Łaciatki i Maksi. :cool3: Quote
Cez Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 szybko Wam idzie to wydawanie szczeniat :multi: zeby jeszcze Zadziorke ktos pokochal :loveu: Quote
supergoga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No tak, to się Opal zmartwi - a takie wczoraj snuła wizję,mrożące krew w moich zyłach, jak to Tsukiego nikt nie chce i ona musi, jako mamcia chrzestna, zabrać go do nas. I musiałby zostać na zawsze - jak dobrze, że jakiś domek się zaoferował. Maksi - nie martw się, ciotka czuwa w razie czego. ;) Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Coś mi się wydaje, że Maksi to miała innego tatusia niż cała reszta. Ona jest taka drobniutka i w ogóle nie podobna do swojego rodzeństwa. Quote
supergoga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nie ważne, ważne żeby była zdrowa i żeby miała w życiu farta. Postaramy się o to. Taka drobinka musi mieć dobry domek (zresztą jak wszystkie), ale Maxi taka delikatna panieneczka. Ona jest taka mini że aż maksi :lol: Quote
agusiazet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Coś mi się wydaje, że Maksi to miała innego tatusia niż cała reszta. Ona jest taka drobniutka i w ogóle nie podobna do swojego rodzeństwa. Qrczę, to co ta Zadra wyczyniała? Teraz czeka ją już tylko "bezpieczny seks"!!!:diabloti: Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Obawiam się, że nie będzie mi łatwo znaleźć domków dla trzech panieneczek. Poza tym jak tak dalej pójdzie , to będę szukać jakiejś opiekunki do szczeniąt. Szanowna Zadrusia ma coraz mniej czasu dla nich. Owszem karmi je, (a one rosną jak głupie) ale najchętniej to by siedziała z nami. Poza tym Zadziora to przez cały czas okupuje kuchnie i żebrze o jedzenie, niestety nie wszystko jej smakuje. Chyba popsułam się z kuchnią, bo dwa miesiące temu wszystko było dla niej dobre. Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Obawiam się, że nie będzie mi łatwo znaleźć domków dla trzech panieneczek. Poza tym jak tak dalej pójdzie , to będę szukać jakiejś opiekunki do szczeniąt. Szanowna Zadrusia ma coraz mniej czasu dla nich. Owszem karmi je, (a one rosną jak głupie) ale najchętniej to by siedziała z nami. Poza tym Zadziora to przez cały czas okupuje kuchnie i żebrze o jedzenie, niestety nie wszystko jej smakuje. Chyba popsułam się z kuchnią, bo dwa miesiące temu wszystko było dla niej dobre. Oj, wygląda na to, że jako restaurator nie zarobisz ;) :lol: Quote
BIANKA1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Obawiam się, że nie będzie mi łatwo znaleźć domków dla trzech panieneczek. Poza tym jak tak dalej pójdzie , to będę szukać jakiejś opiekunki do szczeniąt. Szanowna Zadrusia ma coraz mniej czasu dla nich. Owszem karmi je, (a one rosną jak głupie) ale najchętniej to by siedziała z nami. Poza tym Zadziora to przez cały czas okupuje kuchnie i żebrze o jedzenie, niestety nie wszystko jej smakuje. Chyba popsułam się z kuchnią, bo dwa miesiące temu wszystko było dla niej dobre. Oj niedobrze :shake: Może zaproponuj jej kuchnię chińską :diabloti: Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 BIANKA1 napisał(a):Oj niedobrze :shake: Może zaproponuj jej kuchnię chińską :diabloti: Taaak, oczywiście z Zadziorką w roli głównej? :evil_lol: Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Cez napisał(a):szybko Wam idzie to wydawanie szczeniat :multi: zeby jeszcze Zadziorke ktos pokochal :loveu: Spokojnie do wydawania maluszków jeszcze jakieś siedem tygodni, teraz przyjmujemy tylko rezerwacje. :cool3: Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Taaak, oczywiście z Zadziorką w roli głównej? :evil_lol: Jako danie główne czy przystawka ? ;) :eviltong: Quote
Czaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Gosiapk napisał(a):Jako danie główne czy przystawka ? ;) :eviltong: Przystaweczki, to sobie teraz śpią w koszyczku :diabloti: Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Przystaweczki, to sobie teraz śpią w koszyczku :diabloti: Pyszności, palce lizać :loveu: Quote
Alpina Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Co to?Chiny czy Wietnam??? Zadra ugryż je wszystkie(wredne ciotki) w ....Zadek...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts