Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romeczku cioteczka Delma robi się teraz zaborcza inaczej :shake: Rzuca się z zębami na staruszka Parysa bez powodu :mad: Zastraszyła chłopaka na amen :crazyeye: Potrafi położyć się w progu i chłopaka do miski lub posłania lub do domu nie wpuścić bo warczy, szczerzy kły lub nawet się na niego rzuca :stormy-sad: :wallbash:
Bianeczka to ma być maleńki aniołek :razz:
Jak nie chcesz mnie razem z Delmą i Parysem mieć na karku do końca naszych dni to nie strasz mnie " prezentem ":placz:

Posted

Jak już da się zrobic fotki indywidualne psiaków to ciotka powstawia gdzie się da. Opal wgapia się w zdjęcie Tsukiego pełna zachwytu a opis jego zaborczości, pt.: po trupach rodzeństwa do cyca - wzbudził jej zachwyt.

A największy zachwyt wzbudziła Zadziorka - moja córka nie widziała jej w czasach zaprzeszłych - łysolinkowych, więc nie chciała wierzyć w cud, który dokonaliście.

Gratulacje.

Buziaki dla całej rodzinki, a największe dla Maksi - maleńkiej. Cioteczka oddała jej swoje serduszko - i marzy o super kochającym domku dla niej.

Posted

To prawda, że uratowaliśmy życie Zadziorce, ale siedmiokrotne odwdzięczenie się za to mogła sobie podarować! :evil_lol:
[SIZE=4]W Maksi wstąpił teraz duch życia, zrobiła z niej się teraz taka malutka zwinka. Jej kluchowate rodzeństwo niemrawie pełza, a ona tak miedzy nimi się prześliźnie, że zawsze znajdzie jakiegoś wolnego cysia. :lol:
[SIZE=4]Teraz musimy pilnować jeszcze Brutusa , bo jest sporo mniejszy od swojego brata Tsukiego i jest taki nieporadny. :shake:
[SIZE=4]Z panny Negry również zrobił się kawałek babeczki, a łaciate dziewczęta to trzeba już brać w obie ręce, bo na jednej się nie mieszczą. :roll:

Posted

Zadziorka tak już sobie nagrabiła, że jak tylko obrobimy się z maluchami , to sterylka jej nie minie! :roll:
Mam chętnego na kolejnego malca, tym razem na Tsukiego.
Zostały jeszcze dwie Łaciatki i Maksi. :cool3:

Posted

No tak, to się Opal zmartwi - a takie wczoraj snuła wizję,mrożące krew w moich zyłach, jak to Tsukiego nikt nie chce i ona musi, jako mamcia chrzestna, zabrać go do nas. I musiałby zostać na zawsze - jak dobrze, że jakiś domek się zaoferował.
Maksi - nie martw się, ciotka czuwa w razie czego. ;)

Posted

Coś mi się wydaje, że Maksi to miała innego tatusia niż cała reszta.
Ona jest taka drobniutka i w ogóle nie podobna do swojego rodzeństwa.

Posted

Nie ważne, ważne żeby była zdrowa i żeby miała w życiu farta. Postaramy się o to. Taka drobinka musi mieć dobry domek (zresztą jak wszystkie), ale Maxi taka delikatna panieneczka.

Ona jest taka mini że aż maksi :lol:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Coś mi się wydaje, że Maksi to miała innego tatusia niż cała reszta.
Ona jest taka drobniutka i w ogóle nie podobna do swojego rodzeństwa.

Qrczę, to co ta Zadra wyczyniała? Teraz czeka ją już tylko "bezpieczny seks"!!!:diabloti:

Posted

Obawiam się, że nie będzie mi łatwo znaleźć domków dla trzech panieneczek.
Poza tym jak tak dalej pójdzie , to będę szukać jakiejś opiekunki do szczeniąt. Szanowna Zadrusia ma coraz mniej czasu dla nich. Owszem karmi je, (a one rosną jak głupie) ale najchętniej to by siedziała z nami.
Poza tym Zadziora to przez cały czas okupuje kuchnie i żebrze o jedzenie, niestety nie wszystko jej smakuje. Chyba popsułam się z kuchnią, bo dwa miesiące temu wszystko było dla niej dobre.

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Poza tym jak tak dalej pójdzie , to będę szukać jakiejś opiekunki do szczeniąt. Szanowna Zadrusia ma coraz mniej czasu dla nich. Owszem karmi je, (a one rosną jak głupie) ale najchętniej to by siedziała z nami.
Poza tym Zadziora to przez cały czas okupuje kuchnie i żebrze o jedzenie, niestety nie wszystko jej smakuje. Chyba popsułam się z kuchnią, bo dwa miesiące temu wszystko było dla niej dobre.

Oj, wygląda na to, że jako restaurator nie zarobisz ;) :lol:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):

Oj niedobrze :shake: Może zaproponuj jej kuchnię chińską :diabloti:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Oj niedobrze :shake: Może zaproponuj jej kuchnię chińską :diabloti:

Taaak, oczywiście z Zadziorką w roli głównej? :evil_lol:

Posted

Cez napisał(a):
szybko Wam idzie to wydawanie szczeniat :multi: zeby jeszcze Zadziorke ktos pokochal :loveu:

Spokojnie do wydawania maluszków jeszcze jakieś siedem tygodni, teraz przyjmujemy tylko rezerwacje. :cool3: