Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj w pracy czekała na mnie miła wiadomość, teściowie mojej koleżanki chcą zabrać Brutusa. Mają swój domek z ogródkiem. To bardzo dobrzy ludzie i kochają zwierzaki.
Magda jeżeli chcesz go zostawić dla siebie , to masz oczywiście pierwszeństwo. ;)

Posted

Romek podaj to konto..Ja nie wiem co kupić i czego tak naprawdę im potrzeba, więc najrozsądniej byłoby wpłacić pieniążki...Jeśli będziecie się upierać,to w drodze do teściowej, ze złości powybijam Wam wszystkie szyby w oknach...:diabloti:
A tak na poważnie, to zaraz jadę do kliniki...

Posted

Ha, wiedziałam, że wybieram największą ślicznotkę!!!:diabloti: Czy szanowni rodzice ludzcy szczeniaków, wyrażą zgodę, abym kupiła małej Negrze wyprawkę do nowego domku? Wiem, że to daleka perspektywa, ale i tak paczka pójdzie z prezencikiem urodzinowym dla małej, więc po co wysyłać drugą!!! MOGĘ< PLIS?!?!

Posted

Agusiu , to ja myślałam, że Ty powiesz : "nie oddawajcie jej ona jest tylko moja", a Ty jeszcze wyprawkę dla niej szykujesz. :evil_lol:

Posted

Proszę o wycałowanie naszych maluszków i ich dzielnej mamci. Martwię o Zadrunię - ona mała i delikatna. Wyobrażam sobie co musicie przezywać w czasie tych ataków.
Ja jeszcze uzupełnię u weta paczuszkę i wyśle po niedzieli. Chyba że jeszcze podacie jakieś zapotrzebowanie - na jakieś konkretne leki, witaminy lub cos takiego - mój wet mi dostarczy i zaraz wyślę też.

Posted

Dziękuję wszystkim cioteczkom za te kciuki :happy1: mały czuje się lepiej. Zaraz gonię na RTG i jeśli w płuckach będzie czysto, to zabieramy maluszka do stęsknionej mamy...Niuniuś dużo przeszedł ale pomoc została szybko udzielona i jest na dobrej drodze...W sobotę lub niedzielę wkleję jego zdjęcie - tak w ramach podziękowania :)

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Agusiu , to ja myślałam, że Ty powiesz : "nie oddawajcie jej ona jest tylko moja", a Ty jeszcze wyprawkę dla niej szykujesz. :evil_lol:

Kochani, nie mogłabym jej wziąć, chyba musiałabym się wyprowadzić z domu, nikt w nim nie chce kolejnego psa, nawet na tymczas!!!:placz: Więc bardzo, ale to bardzo cieszę się, że ktoś chce malutką Negrę na zawsze!!!

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Dzisiaj w pracy czekała na mnie miła wiadomość, teściowie mojej koleżanki chcą zabrać Brutusa. Mają swój domek z ogródkiem. To bardzo dobrzy ludzie i kochają zwierzaki.
Magda jeżeli chcesz go zostawić dla siebie , to masz oczywiście pierwszeństwo. ;)

Nie, nie, Brutus jest jak najbardziej wolny do wzięcia! :lol:

Posted

Laguna007 napisał(a):
Zrobiłam o to taki banerek niewiem czy się będzie podbał ale nic więcej niemogłamw wymyslec

Bardzo mi się podoba ale czy mógłby być ciut(takie większe ciut) mniejszy...Bo ja nie bardzo mam miejsce na taki duży...:placz::placz::placz:

Posted

Laguna007 napisał(a):
Zrobiłam o to taki banerek niewiem czy się będzie podbał ale nic więcej niemogłamw wymyslec

Mnie się podoba i to bardzo!!! Laguno, kochana dziewczynko, czy jak będę potrzebować jakiś banerek to zrobisz?

Posted

Romek, zmień trochę tytuł wątku.Może, że to Łysolinka i jej dzieci szukają domku...I opis wstępny też przydałoby się ciut uaktualnić...:evil_lol: Bo wątek pogrubiał, tak jak Zadra :evil_lol: Więc nie każdy się przez niego przebije, żeby dojść do momentu narodzin szczeniaczków...:lol::lol::lol: