Czaka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dzisiaj w pracy czekała na mnie miła wiadomość, teściowie mojej koleżanki chcą zabrać Brutusa. Mają swój domek z ogródkiem. To bardzo dobrzy ludzie i kochają zwierzaki. Magda jeżeli chcesz go zostawić dla siebie , to masz oczywiście pierwszeństwo. ;) Quote
Gosiapk Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Złe i dobre wiesci dzisiaj. Kiedy będzie można zacząć dokarmiac maluchy? To by dało odpocząć organizmowi Zadziorki. Quote
Alpina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Maluchy można dokarmiać około czwartego tygodnia... Quote
Alpina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Romek podaj to konto..Ja nie wiem co kupić i czego tak naprawdę im potrzeba, więc najrozsądniej byłoby wpłacić pieniążki...Jeśli będziecie się upierać,to w drodze do teściowej, ze złości powybijam Wam wszystkie szyby w oknach...:diabloti: A tak na poważnie, to zaraz jadę do kliniki... Quote
Czaka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agusiu jest chętny na Twoją Negrę! :cool3: Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ha, wiedziałam, że wybieram największą ślicznotkę!!!:diabloti: Czy szanowni rodzice ludzcy szczeniaków, wyrażą zgodę, abym kupiła małej Negrze wyprawkę do nowego domku? Wiem, że to daleka perspektywa, ale i tak paczka pójdzie z prezencikiem urodzinowym dla małej, więc po co wysyłać drugą!!! MOGĘ< PLIS?!?! Quote
Czaka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agusiu , to ja myślałam, że Ty powiesz : "nie oddawajcie jej ona jest tylko moja", a Ty jeszcze wyprawkę dla niej szykujesz. :evil_lol: Quote
supergoga Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Proszę o wycałowanie naszych maluszków i ich dzielnej mamci. Martwię o Zadrunię - ona mała i delikatna. Wyobrażam sobie co musicie przezywać w czasie tych ataków. Ja jeszcze uzupełnię u weta paczuszkę i wyśle po niedzieli. Chyba że jeszcze podacie jakieś zapotrzebowanie - na jakieś konkretne leki, witaminy lub cos takiego - mój wet mi dostarczy i zaraz wyślę też. Quote
Alpina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dziękuję wszystkim cioteczkom za te kciuki :happy1: mały czuje się lepiej. Zaraz gonię na RTG i jeśli w płuckach będzie czysto, to zabieramy maluszka do stęsknionej mamy...Niuniuś dużo przeszedł ale pomoc została szybko udzielona i jest na dobrej drodze...W sobotę lub niedzielę wkleję jego zdjęcie - tak w ramach podziękowania :) Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Agusiu , to ja myślałam, że Ty powiesz : "nie oddawajcie jej ona jest tylko moja", a Ty jeszcze wyprawkę dla niej szykujesz. :evil_lol: Kochani, nie mogłabym jej wziąć, chyba musiałabym się wyprowadzić z domu, nikt w nim nie chce kolejnego psa, nawet na tymczas!!!:placz: Więc bardzo, ale to bardzo cieszę się, że ktoś chce malutką Negrę na zawsze!!! Quote
robkowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Dzisiaj w pracy czekała na mnie miła wiadomość, teściowie mojej koleżanki chcą zabrać Brutusa. Mają swój domek z ogródkiem. To bardzo dobrzy ludzie i kochają zwierzaki. Magda jeżeli chcesz go zostawić dla siebie , to masz oczywiście pierwszeństwo. ;) Nie, nie, Brutus jest jak najbardziej wolny do wzięcia! :lol: Quote
Laguna007 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Zrobiłam o to taki banerek niewiem czy się będzie podbał ale nic więcej niemogłamw wymyslec Quote
robkowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 to ja już mam, banerek super! ta czerwień gerbera z czarnym kolorkiem maluchów fajnie wygląda!:lol: Quote
Alpina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A ja wiem,że Negra zamieszka w Uścimowie w domku z ogródkiem...He...He...Hee...Wywiad działa...:lol: Quote
Alpina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Laguna007 napisał(a):Zrobiłam o to taki banerek niewiem czy się będzie podbał ale nic więcej niemogłamw wymyslec Bardzo mi się podoba ale czy mógłby być ciut(takie większe ciut) mniejszy...Bo ja nie bardzo mam miejsce na taki duży...:placz::placz::placz: Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Laguna007 napisał(a):Zrobiłam o to taki banerek niewiem czy się będzie podbał ale nic więcej niemogłamw wymyslec Mnie się podoba i to bardzo!!! Laguno, kochana dziewczynko, czy jak będę potrzebować jakiś banerek to zrobisz? Quote
Alpina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Romek, zmień trochę tytuł wątku.Może, że to Łysolinka i jej dzieci szukają domku...I opis wstępny też przydałoby się ciut uaktualnić...:evil_lol: Bo wątek pogrubiał, tak jak Zadra :evil_lol: Więc nie każdy się przez niego przebije, żeby dojść do momentu narodzin szczeniaczków...:lol::lol::lol: Quote
Tola Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :help1: :help1:Jak ustawic z powrotem banerki obok siebie? Quote
AZ-IWONA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witam wszystkich :loveu: A moja Pazerniaczka Bianeczka nikomu się nie podoba ???!!!!:mad: Taka słowiańska krówka :lol: Quote
Recommended Posts