Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nocka minęła spokojnie. Wszystkie szczeniory żywe i bardzo ruchliwe. Mamuśka przejęta straszliwie, nawet wysikać się nie ma czasu. Całe towarzystwo wyniosłam do pralni. Tam jest duże okno i jest spokój. Nasza chora Mysza przez cały czas chce we wszystkim uczestniczyć. Zadra jak to Zadra rzuca się na Myszkę do gryzienia. Wczoraj Zadziorka posunęła się do tego stopnia , że chciała obgryźć kostki naszej sąsiadki. Na całe szczęście zdążyłam ją złapać. Poza tym Zadziora siedzi cały czas w koszu i widać , że jest szczęśliwa. Cały czas merda do nas ogonem, dzieci pozwala oglądać i ma takie roześmiane ślepka. Ja nie wiem jak ona miała zamiar w takim stanie w jakim ją zabraliśmy urodzić i wychować te dzieciaki.

Posted

Romek podajcie jakieś konto...Ja wiem, ze teraz najważniejsze jest szukanie domków dla maluchów ale przyda Wam się jakiś grosz...Jak już pisałam u mnie z domkiem ciężko będzie ale mogę obiecać że będę się bardzo starać...Czy mi się uda coś znależć naprawdę nie wiem...Jak widzę w jakich warunkach żyją tutejsze psy to mnie szlaken trefen na to wszystko bierze...:shake:

Posted

Z tym kontem to spokojnie. Po pierwsze maluchy w tej chwili nie mają wielkich potrzeb, teraz to tylko mamuśkę dokarmiamy z całych sił, a małe smoczki tylko leżą przyssane do niej. Po drugie my tak nie umiemy brać kasy.

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Z tym kontem to spokojnie. Po pierwsze maluchy w tej chwili nie mają wielkich potrzeb, teraz to tylko mamuśkę dokarmiamy z całych sił, a małe smoczki tylko leżą przyssane do niej. Po drugie my tak nie umiemy brać kasy.

Romek, nie krępuj się, jak dają kasę to bierz! Nie operaj się. Przecież nie dla siebie na wódkę bierzesz tylko na jedzenie dla maluchów! :razz:

Posted

To może mój podopieczny będzie miał na imię Brutus....przeglądałam wczoraj na Necie imiona ale tyle tego było że oczopląsu można dostać a Brutus jakoś tak najbardziej kojarzy mi się z czarnym psiakiem

Posted

Hiii...Hiii...Hiii..A jak urośnie toż to dopiero będzie "potężny" Brutusisko :lol: Mamy sąsiada wielkiego rottka o imieniu Brutus i pękam ze śmiechu jak próbuje sobie wyobrazić Brutusa Zadziory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Romek dawaj to konto...:mad: Pieniążki wyślę wcale nie dla Ciebie tylko dla piesków...:eviltong:

Posted

[quote name='Alpina']Hiii...Hiii...Hiii..A jak urośnie toż to dopiero będzie "potężny" Brutusisko :lol: Mamy sąsiada wielkiego rottka o imieniu Brutus i pękam ze śmiechu jak próbuje sobie wyobrazić Brutusa Zadziory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Romek dawaj to konto...:mad: Pieniążki wyślę wcale nie dla Ciebie tylko dla piesków...:eviltong:

:oops: no to faktycznie jak tu rotek Brutus a tu malutka pchełka która mieści się w dłoni, to narazie może będzie Brutusik :lol:

w sumie nie wiadomo jaki był był tatuś i mogą jeszcze urosnąć duże Zadziory :cool1:

Posted

supergoga napisał(a):
No prosze proszę co ja tu czytam. Romeczku - Ty rozmnażaczu :evil_lol: :mad: . Ładnie ładnie.
Co do uśpienia miotu to zawsze byłam za dopóki nie trzymałam takich malców w łapach.
Natomiast jestem niestety, choć może mnie zakrzyczycie, za sterylka aborcyjną. Tyle że tu było chyba za późno.

Nic, powstawiamy maluchy, poszukamy domków. Pomożemy Romkowej ferajnie pozbyc sie nadmiaru czworonogów.

Poproszę o szczegóły - ile ich jest, jaka płeć i jakie kolorki dla płci.
Czy moge być chrzestna jednej sztuczki. Proszę!!!

Supergoga, też jesteśmy zdecydowanie za sterylką aborcyjną. Jednak o tym, że Zadziora jest w ciąży dowiedzieliśmy się w środę wieczorem i to już miała rozwarcie. Sama widzisz jak można uśpić takie maluchy. Poza tym tak patrzyliśmy na nie wczoraj i jesteśmy w szoku jak one mogły się pomieścić w tej małej Zadziorce. Teraz to szkoda żeby któreś nie przeżyło.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Dwie łaciate dziewczynki
Pierwsza z prawej jest Alpiny - na imię ma SALI
Ta z lewej to podopieczna Gosi - o imieniu Adelka

Twoje podopieczna jest na 49 stronie!
Super nasze maleństwa mają już wirtualne opiekunki, teraz wszystkie mamuśki proszone są o fajne domki dla swoich pupili.

Posted

Bardzo proszę!

1. Piesek Opal (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI
2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS
3. Łaciata suczka Alpiny – SALI
4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI
5. Czarna suczka Agusi – NEGRA
6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA
7. Biała suczka Iwonki – BIANKA