Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie te schroniskowce mają jakieś urazy. Zadra to chyba boi się za długo spać i nie lubi wilków!!! Ale ja mam wytłumaczenie, nie śpi długo, bo musi czekać na papu, nie lubi wilków, bo tego papu dostają zdecydowanie więcej i biedną Zadziorkę to irytuje, że ona tak czeka i tak mało dostaje, a one nie czekają i mają więcej, stąd ta wojna! A tak na poważnie mój Sony też ma taki wojowniczy charakter i taki po prostu jest, Zadra pewnie też! A zatem Państwo czuwajcie i w dzień, i w nocy!!!

Posted

A my wrócilismy z Tomaszowa:evil_lol:.Przejezdzajac trasa widzielismy wasz dom Romki i nawet pomachalismy ale na wizyte zbrakło czasu...moze nastepnym razem:).Brutal miał jak w raju kumpla do zabawy kota do ganiania i dluugie spacery po lesie.Zal wracac normalnie:)

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Macie z Zadrą tak samo przechlapane jak ja z Frytą :shake:

Jak jestem na Frycinym wątku , to o tym samym myślę! :evil_lol:

ps. Ale jak się zrobi ciepło, to ja Zadrę zdecydowanie wywalam na dwór, bo już brakuje mi do niej cierpliwości.

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Jak jestem na Frycinym wątku , to o tym samym myślę! :evil_lol:

ps. Ale jak się zrobi ciepło, to ja Zadrę zdecydowanie wywalam na dwór, bo już brakuje mi do niej cierpliwości.

Ale ta moja poczwara potrafi całą noc szczekać .W końcu ktoś ja struje :cool3:

Posted

Właśnie rozchorowało się moje stadko! :-(
Wszystkie dziewczyny (Zadra, Czaka i Sara) kaszlą, tylko mój kochany Ciapulek jakoś jeszcze się trzyma. :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj odwiedziła nas Marta z Tz-tem i może zaświadczyć, że przypadek Zadry jest beznadziejny i nieuleczalny :placz:. Zadra taraz atakuje nawet mojego biednego , starego i chorego Ciapulka. :placz::placz:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
Zadrunia slicznusia zadziora:)
a Ciapus to przystojniak:)

Nooo; i nadal interesuja go dziewczyny:cool3:
A Zadra to gania za Czaką i Sarą jak Zula za Tolką - tez tak podszczypuje je za nogi. I tez taka głośna:mad:
Tylko moja Tolka to nie reaguje na zaczepki Zuli

• 1 month later...
Posted

Lokatorka poznała się na Zadziorce i teraz Zadziorka jest w lekkim kłopocie. :evil_lol:
W ubiegłym tygodniu Zadziorkę odwiedził jej synek Brutus :lol:

• 1 month later...