Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romki najpierw to muszą się wyspać, potem obrobic trzodę domową... A Romkowa to nie ma w robocie teraz netu, to zdjątka pewnie dopiero po południu.

Posted

Fusica napisał(a):
Romki najpierw to muszą się wyspać, potem obrobic trzodę domową... A Romkowa to nie ma w robocie teraz netu, to zdjątka pewnie dopiero po południu.

Dokładnie tak. Z pracy wracamy gdzieś po 16. Zaraz zabiorę się za fotografowanie kurdupeli.
Nikt nie dzwoni z ogłoszeń! :shake:

Posted

Koszyczek trzeba w całości? Czy mięsko na sztuki dzielicie ?? :evil_lol: One są takie przesłodkie, że oczu oderwać nie można:loveu: :loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
Koszyczek trzeba w całości? Czy mięsko na sztuki dzielicie ?? :evil_lol: One są takie przesłodkie, że oczu oderwać nie można:loveu: :loveu:

Do nabycia są jeszcze dwie porcje :cool3:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Zobaczcie jak Negrusia pięknie dorosła do swojego ubranka :lol:

Negrusia jest cudna. W ogóle u Was, czyli u Asi i Romka psy kwitną.

Wreszcie zapytanie z Allegro, chyba całkowicie zdecydowana na sunię osoba z Lublina:

Witam!
Jestem z Lublina i chcialabym zaadoptowac jedna sunie - najchetniej dwie bym
przygranela bo serce az sciska z bolu ze takie slodziutkie malenstwa szukaja
domu ale nie mam mozliwosci wziecia ich obu. Jak Pan/Pani przewiduje transport?
Pozdrawiam.

od:
saleallegro@o2.pl

Posted

Już napisałam do Pani. Nie chcę się za wcześnie cieszyć i mam nadzieję, że to będzie odpowiedzialna , dorosła osoba, a nie nastoletnia dziewczyna.
Taaak piszę, że nie chcę się za wcześnie cieszyć, a już mam nadzieję. Ale cii..., nie zapeszajmy.

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili !!! Przed chwilą rozmawiałam z bardzo miłą Panią z Lublina, tą z allegro.
Pani jest zdecydowana na suńkę, wybrała spokojniejszą a więc Sali. Zosteje temat Adelki, i w jej sprawie też zapadła decyzja, nie oddam jej na wieś. I bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu domku dla ostatniej suńki - Adelki.

Posted

Huurraa!
To znaczy,że Sali będzie lublinianką!:multi:

Suuuper! Ciekawa jestem w której "części" Lublina będzie mieszkać?:razz:

A co do Adelki, to po cichu liczyłam, że ją tam nie oddacie...