BIANKA1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Będzie się działo :evil_lol: Ja mialam 2 i nie wiedzialam , gdzie nogę postawić :lol: Ciągle chodziłam krokiem posuwistym z wczepionymi w kapcie szczeniorkami :diabloti: Quote
agusiazet Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Zdjęcia i ten filmik, koniecznie. Moja Negra jak zwykle przoduje, zuch dziewczynka!!! Quote
Tola Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witam z rana mamuske Zadrę i wszystkie maluchy i życze spokojnego dnia:cool3: Quote
Laguna007 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witam, widze ze u maleństw wsyztsko dobrze :) i że osną nasze skarby:):) trzymam kciuki ja i Sonia zeby trwafily dodombrych domkow chociaz gdzie im bedzie lepeiej jak nie u pana romka :D Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Nieeeeee!!!! Psiaki są cudne, ale u nas zostać nie mogą. :shake: Quote
Gosiapk Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman] Dzisiaj rano Aldonka nawarczała na mnie jak ją brałam na ręce. [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] Oj widzę, że Adelunia ma charakterek po swojej imienniczce. :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Co to? Przez caly dzień nikt nie odwiedził maluszków? Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [FONT=Arial][SIZE=4]Też mnie to martwi. :-( Dzisiaj po pracy w zadrusinym koszyczku zastałam tylko Tsukiego (jak zwykle spał w pozycji horyzontalnej ) i Sali, bo reszta wędrowniczków zasnęła w pół drogi na chodniku. Przyglądałam się dzisiaj pyszczkom Negry i Tsukiego. Na pozór to dwa takie same czarne psiaki, ale jak je się postawi obok siebie , to od razu widać , który to pies, a która suka. Mają całkiem inny ”wyraz twarzy”. [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Poza tym psiaki widział weta i stwierdził, że wyglądają bardzo ładnie, Brutusik też (chociaż jest sporo mniejszy) i nie powinno już być z nim problemów. :lol: [/FONT] Quote
agusiazet Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Asiu, Romku, ja do Waszej Zadrusi z przychówkiem zaglądam kilka razy dziennie. Nie piszę, bo domków dla piesków u nas nie ma. Namawiam ludzi, ale wiem, że namawianie nie jest dobre, to oni muszą chcieć, a nie zostać namówionymi. Później tacy namówieni bez emocji psa się pozbywają, a tego nie chcę dla Zadrusinych maluchów. Oferta Allegro cały czas aktualna. Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]Dzięki Aga ! Jutro poczytam na allegro jakie teksty ludzie piszą , to coś sklecę. [/FONT] [FONT=Arial]Najgorsze jest to, że zbliżają się wakacje. Mam jednak nadzieję, że z Waszą pomocą jakoś nam się uda. [/FONT] Quote
AZ-IWONA Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Podnoszę moje śliczności :loveu: Jak zawsze jestem spragniona zdjęć. :eviltong: Quote
Tola Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 agusiazet napisał(a): Ale tu cóż stało się jak się stało i szkoda sobie nawzajem dokuczać, bo to nic dobrego. Poza tym obrażanie ludzi jest takie niskie, że nawet szkoda się tym przejmować. My chcemy pomóc Zadziorce i jej dzieciom i jestem pewna, że na 100 % nam się uda!!! Czy będziesz tu ziajać ogniem, czy nie! Masz rację Aga. Teraz najwazniejsze jest znalezienie domów dla maluchów i wirtualne wspieranie Asi i Romka, bo nie jest im łatwo. Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='BIANKA1']Romku , wysłałam Wam pw :cool3: [FONT=Times New Roman]Oby takich PW jak najwięcej, Banieczko jesteś wielka, dzięki. :calus: [/FONT] Quote
Gosiapk Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nie wiem o co chodzi, ale skoro Romek i Romkowa tak twierdzą, to Bianka jestes super :evil_lol: Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='agusiazet']A co tam słychać u naszych milusińskich? [FONT=Arial]A dziękuję, maleństwa mają się bardzo dobrze. Niedawno rozmawiałam z bardzo sympatyczną Panią, która jest żywo zainteresowana adopcją jednego z nich. [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Iwonko zobacz kto do Ciebie zagląda. :loveu: Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dla Negry koszyczek nie stanowi już żadnego problemu. Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Gonitwa napisał(a):Słitaśne kluseczki;) Dzięki. :lol: Quote
Czaka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 A tutaj towarzystwo nie może zdecydować się, w którą stronę pójdzie. Quote
BIANKA1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Iwonko zobacz kto do Ciebie zagląda. :loveu: Czy to jest Bianka ? Quote
Recommended Posts