Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie się działo :evil_lol: Ja mialam 2 i nie wiedzialam , gdzie nogę postawić :lol:
Ciągle chodziłam krokiem posuwistym z wczepionymi w kapcie szczeniorkami :diabloti:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, widze ze u maleństw wsyztsko dobrze :) i że osną nasze skarby:):) trzymam kciuki ja i Sonia zeby trwafily dodombrych domkow chociaz gdzie im bedzie lepeiej jak nie u pana romka :D

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman] Dzisiaj rano Aldonka nawarczała na mnie jak ją brałam na ręce. [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
Oj widzę, że Adelunia ma charakterek po swojej imienniczce. :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][SIZE=4]Też mnie to martwi. :-( Dzisiaj po pracy w zadrusinym koszyczku zastałam tylko Tsukiego (jak zwykle spał w pozycji horyzontalnej ) i Sali, bo reszta wędrowniczków zasnęła w pół drogi na chodniku. Przyglądałam się dzisiaj pyszczkom Negry i Tsukiego. Na pozór to dwa takie same czarne psiaki, ale jak je się postawi obok siebie , to od razu widać , który to pies, a która suka. Mają całkiem inny ”wyraz twarzy”. [/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Poza tym psiaki widział weta i stwierdził, że wyglądają bardzo ładnie, Brutusik też (chociaż jest sporo mniejszy) i nie powinno już być z nim problemów. :lol: [/FONT]

Posted

Asiu, Romku, ja do Waszej Zadrusi z przychówkiem zaglądam kilka razy dziennie. Nie piszę, bo domków dla piesków u nas nie ma. Namawiam ludzi, ale wiem, że namawianie nie jest dobre, to oni muszą chcieć, a nie zostać namówionymi. Później tacy namówieni bez emocji psa się pozbywają, a tego nie chcę dla Zadrusinych maluchów. Oferta Allegro cały czas aktualna.

Posted

[FONT=Arial]Dzięki Aga ! Jutro poczytam na allegro jakie teksty ludzie piszą , to coś sklecę. [/FONT]
[FONT=Arial]Najgorsze jest to, że zbliżają się wakacje. Mam jednak nadzieję, że z Waszą pomocą jakoś nam się uda. [/FONT]

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale tu cóż stało się jak się stało i szkoda sobie nawzajem dokuczać, bo to nic dobrego. Poza tym obrażanie ludzi jest takie niskie, że nawet szkoda się tym przejmować. My chcemy pomóc Zadziorce i jej dzieciom i jestem pewna, że na 100 % nam się uda!!! Czy będziesz tu ziajać ogniem, czy nie!

Masz rację Aga. Teraz najwazniejsze jest znalezienie domów dla maluchów i wirtualne wspieranie Asi i Romka, bo nie jest im łatwo.

Posted

[quote name='BIANKA1']Romku , wysłałam Wam pw :cool3:

[FONT=Times New Roman]Oby takich PW jak najwięcej, Banieczko jesteś wielka, dzięki. :calus: [/FONT]

Posted

[quote name='agusiazet']A co tam słychać u naszych milusińskich?

[FONT=Arial]A dziękuję, maleństwa mają się bardzo dobrze. Niedawno rozmawiałam z bardzo sympatyczną Panią, która jest żywo zainteresowana adopcją jednego z nich. [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]