Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do góry - czy ktos ma chwilę i moze zrobic chociaz jedno ogłoszenie? Parę osób zrobi po jednym i jakos będzie. U mnie krucho z czasem, zrobiłam na adopcjach.org

Posted

Namiary można podać moje, spróbuję coś o nim napisać.
Znajoma pytała się tej kobiety co będzie jak do końca lipca nie znajdzie domu. Pani powiedizała, że wtedy odda go do schronu:angryy:

Posted

[quote name='Rafka']Dodam go na wortl podhalana ale potrzebuję dane kontaktowe do osoby zajmujacej sie tą adopcją. PILNIE!

dzięki za zainteresowanie

z tego co wiem to on juz jest na www.podhalan********** chyba, że dodasz go na jakieś inne forum podhalan.
W razie czego podaję nr 601 92 56 96

Posted

Doda_ napisał(a):
Do schronu? Echh... a nie mogłaby go przetrzymać w swoim nowym mieszkaniu kilka dni/tygodni/miesiecy? :shake:

pewnie nie pasuje do nowych mebli:shake:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja już wcześniej pozwoliłam sobie podać Twój numer telefonu do ogłoszeń;)

a pozwalaj sobie, pozwalaj i dziękuję bardzo:loveu:

Posted

[quote name='Doda_']Mysza ja może zrobię kilka, ale nie wiem kiedy. Jutro, postaram się. A skąd wziac tekst i namiary na kogo?

Napisałam tak
Fado to mieszaniec owczarka podhalańskiego. Jest przemiłym psem, bardzo łagodnym w stosunku do swoich opiekunów, bardzo lubi dzieci. Uwielbia spacery oraz zabawy, pieszczoty, których wręcz się domaga. Za człowiekiem chodzi jak cień, jest bardzo uczuciowym psem. Jednocześnie jest dobrym stróżem- jest duży i robi wrażenie, potrafi odstraszyć jeśli ktoś interesuje się posesją, na której mieszka.
Nie miał łatwego życia, ponad rok temu został adoptowany przez rodzinę, która teraz wyprowadza się z domu do mieszkania i nie zabiera go ze sobą.
Fado szuka domu z ogródkiem, to nie jest pies na łańcuch.
Ma czas do końca lipca- wtedy jego obecni właściciele wyprowadzają się a los Fado trafi do schroniska kontakt: Kontakt- Joanna tel. 601925696

Posted

[quote name='mysza 1']Napisałam tak
Fado to mieszaniec owczarka podhalańskiego. Jest przemiłym psem, bardzo łagodnym w stosunku do swoich opiekunów, bardzo lubi dzieci. Uwielbia spacery oraz zabawy, pieszczoty, których wręcz się domaga. Za człowiekiem chodzi jak cień, jest bardzo uczuciowym psem. Jednocześnie jest dobrym stróżem- jest duży i robi wrażenie, potrafi odstraszyć jeśli ktoś interesuje się posesją, na której mieszka.
Nie miał łatwego życia, ponad rok temu został adoptowany przez rodzinę, która teraz wyprowadza się z domu do mieszkania i nie zabiera go ze sobą.
Fado szuka domu z ogródkiem, to nie jest pies na łańcuch.
Ma czas do końca lipca- wtedy jego obecni właściciele wyprowadzają się a los Fado trafi do schroniska kontakt: Kontakt- Joanna tel. 601925696
dodaj prosze, ze ma ok 4 lata.
i jeszcze jezeli moge to w ostatnim zdaniu jest słowo los które mozna wykreślic:oops:

Posted

asiaf1 napisał(a):
dodaj prosze, ze ma ok 4 lata.
i jeszcze jezeli moge to w ostatnim zdaniu jest słowo los które mozna wykreślic:oops:

Poprawiłam, los był przez przypadek z poprzedniego ogłoszenia, ze los niepewny.