asiaf1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 beka napisał(a):Napiszę do Camary anioła opiekuńczego podhalanów. dziękuję:loveu: Quote
Camara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ogłoszenie o Poldku na forum podhalanów, bo niewątpliwie miał jakiegoś podhalana w rodzinie: http://www.podhalan.fora.pl/viewtopic.php?p=7719#7719 biedne psisko :shake: Quote
asiaf1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Camara']Ogłoszenie o Poldku na forum podhalanów, bo niewątpliwie miał jakiegoś podhalana w rodzinie: http://www.podhalan.fora.pl/viewtopic.php?p=7719#7719 biedne psisko :shake: dziękuję bardzo Quote
beka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Camara']Ogłoszenie o Poldku na forum podhalanów, bo niewątpliwie miał jakiegoś podhalana w rodzinie: http://www.podhalan.fora.pl/viewtopic.php?p=7719#7719 biedne psisko :shake: Dziękuję Camara:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mogę pomóc finansowo .... co prawda mała kwota ...ale zawsze coś ;) Na aukcji na bazarku wystawiłam pocztówki ... z tamtej seri pocztówkowej udało mi się zebrać 30 zł na Majmonka ... wiem że mało no ale cóż ;]] Mam nadzieję że teraz będzie nawet więcej ;]] Quote
asiaf1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Kamcia_14']Mogę pomóc finansowo .... co prawda mała kwota ...ale zawsze coś ;) Na aukcji na bazarku wystawiłam pocztówki ... z tamtej seri pocztówkowej udało mi się zebrać 30 zł na Majmonka ... wiem że mało no ale cóż ;]] Mam nadzieję że teraz będzie nawet więcej ;]] dziękuję Ci serdecznie, liczą się każde pieniądze a 30 pln to wcale nie jest mało:multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 asiaf1 napisał(a):dziękuję Ci serdecznie, liczą się każde pieniądze a 30 pln to wcale nie jest mało:multi: Narazie jest 5 zł :shake: Ale aukcja trwa od wczoraj , więc może dobijemy do 30 zł :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja z chęcia dorzucę do bazarku jakies rzeczy na wystawienie-jesli chcecie to poprosze o adres na pw a w poniedziałek wysle paczke-ja nie mam aparatu i nie moge robic zdjęć.... Quote
asiaf1 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Polduś we wtorek wyszedł z kliniki. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Na szczęście osoba, która ma go u siebie nie bierze za to pieniędzy. Koszt pobytu Poldka w lecznicy wyniósł prawie 800 PLN:roll: Na szczęście jak go odwiedzałam przed wyjściem z kiniki to był już to inny pies -cieszył się na widok człowieka, chciał przytulać i żeby go głaskać. To wspaniały, mądry psiak. Mimo, że rtg-en nic nie wykazał p. Ania, która go znalazła mówi, że on chodzi tak jakby trochę przykucał na tylne łapy, czasami te łapy mu się plączą. nie mam pojęcia co to może być. Doktor, która go prowadziła powiedział, że moze to dlatego, że ma słaby aparat kostno-mięśniowy i trzeba mu podać jakieś preparaty na wzmocnienie. Quote
Camara Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 te plączące się łapy mogą być wynikiem przebytej nosówki :cool1: Quote
asiaf1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Camara napisał(a):te plączące się łapy mogą być wynikiem przebytej nosówki :cool1: zadzwonię do Pani, która go znalazła i poproszę, żeby ew. skontaktowała się z lekarzem. Na narazie nie mam kasy. A psa trzeba zaszczepić. Proszę o pomoc:oops: Quote
agat21 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Asiu, nie wiem jeszcze jak, ale coś wysupłam.. Tobie nie można nie pomóc! Wolisz na AFN czy swoje konto prywatne? Quote
asiaf1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agat21 dziękuję Ci bardzo:loveu:może być na konto AFN-tam mam skarpetę psiaki Asiaf1 Całuski Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wysłałam paczkę na bazarek-mam nadzieję ,ze doszła...niestety nie jestem w stanie wspomóc psinki żywa gotówka bo jestem całkowicie spłukana.... Quote
GoniaP Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jakiego koloru jest Poldek? Co się teraz z nim dzieje? Ile waży? On mi trochę naszą Pikusię przypomina... Czy wiadomo jaki jest jego stosunek do innych zwierząt? Quote
asiaf1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Trudno powiedzieć jaki to kolor-ja określiłabym jako biało kremowy. To bardzo łagodny pies, ma fantastyczny charakter.Jest wesoły, szleje na wybigu, chce mu się żyć. Do psów jest trochę nieśmiały, raczej się troche ich boi. To cudowny psiak. Obecnie jest w hotelu. Quote
asiaf1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Pani Ania, która go była u niego w piątek w odwiedzinach mówi, że jest ten pies jest niesamowity. Jest taki ufny, chciałby się cały czas bawić, zachowuje się jak szczeniak. to wspaniały pies, ona nie ma po prostu słów, żeby opiesać jaki jest super.:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Asiu, na pewno psiak jest na allegro, bo sama dajesz aukcje...ale gdyby trzeba bylo go wystawic, to sluze pomoca. Quote
Recommended Posts