Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Mogę pomóc finansowo .... co prawda mała kwota ...ale zawsze coś ;)
Na aukcji na bazarku wystawiłam pocztówki ... z tamtej seri pocztówkowej udało mi się zebrać 30 zł na Majmonka ... wiem że mało no ale cóż ;]]
Mam nadzieję że teraz będzie nawet więcej ;]]

Posted

[quote name='Kamcia_14']Mogę pomóc finansowo .... co prawda mała kwota ...ale zawsze coś ;)
Na aukcji na bazarku wystawiłam pocztówki ... z tamtej seri pocztówkowej udało mi się zebrać 30 zł na Majmonka ... wiem że mało no ale cóż ;]]
Mam nadzieję że teraz będzie nawet więcej ;]]
dziękuję Ci serdecznie, liczą się każde pieniądze a 30 pln to wcale nie jest mało:multi:

Guest Kamcia_14
Posted

asiaf1 napisał(a):
dziękuję Ci serdecznie, liczą się każde pieniądze a 30 pln to wcale nie jest mało:multi:

Narazie jest 5 zł :shake: Ale aukcja trwa od wczoraj , więc może dobijemy do 30 zł :razz:

Posted

Polduś we wtorek wyszedł z kliniki. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Na szczęście osoba, która ma go u siebie nie bierze za to pieniędzy.
Koszt pobytu Poldka w lecznicy wyniósł prawie 800 PLN:roll:
Na szczęście jak go odwiedzałam przed wyjściem z kiniki to był już to inny pies -cieszył się na widok człowieka, chciał przytulać i żeby go głaskać. To wspaniały, mądry psiak.
Mimo, że rtg-en nic nie wykazał p. Ania, która go znalazła mówi, że on chodzi tak jakby trochę przykucał na tylne łapy, czasami te łapy mu się plączą. nie mam pojęcia co to może być.
Doktor, która go prowadziła powiedział, że moze to dlatego, że ma słaby aparat kostno-mięśniowy i trzeba mu podać jakieś preparaty na wzmocnienie.

Posted

Camara napisał(a):
te plączące się łapy mogą być wynikiem przebytej nosówki :cool1:

zadzwonię do Pani, która go znalazła i poproszę, żeby ew. skontaktowała się z lekarzem.
Na narazie nie mam kasy. A psa trzeba zaszczepić.
Proszę o pomoc:oops:

Posted

Jakiego koloru jest Poldek?
Co się teraz z nim dzieje? Ile waży? On mi trochę naszą Pikusię przypomina...
Czy wiadomo jaki jest jego stosunek do innych zwierząt?

Posted

Trudno powiedzieć jaki to kolor-ja określiłabym jako biało kremowy.
To bardzo łagodny pies, ma fantastyczny charakter.Jest wesoły, szleje na wybigu, chce mu się żyć.
Do psów jest trochę nieśmiały, raczej się troche ich boi.
To cudowny psiak.
Obecnie jest w hotelu.

Posted

Pani Ania, która go była u niego w piątek w odwiedzinach mówi, że jest ten pies jest niesamowity.
Jest taki ufny, chciałby się cały czas bawić, zachowuje się jak szczeniak.
to wspaniały pies, ona nie ma po prostu słów, żeby opiesać jaki jest super.:loveu: