Błyskotka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 3 był Cirneco dell ' Etna/ Pies faraona (nie odróżniam tych ras :oops:) a 2 samojed. Syberian Husky Psy klasa pośrednia D'SALVADORE DALI of Frankonia Power suki klasa młodzieży FATHER KAHAMI Sound of Spring NARIS ART OF BEUTY Srebro Północy SILVER CLOUD Marakaja FCI klasa otwarta GABI SINGEL MOANKE TRINITY Kennels Douschka Quote
zpr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Błyskotka']3 był Cirneco dell ' Etna/ Pies faraona (nie odróżniam tych ras :oops:) a 2 samojed. Syberian Husky Psy klasa pośrednia D'SALVADORE DALI of Frankonia Power suki klasa młodzieży FATHER KAHAMI Sound of Spring NARIS ART OF BEUTY Srebro Północy SILVER CLOUD Marakaja FCI klasa otwarta GABI SINGEL MOANKE TRINITY Kennels Douschka Dziękuję bardzo ;) Quote
d_orka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czy ktoś ma zdjątka z BOG IX grupy- szczególnie chodzi mi o cavalierka:p ... Quote
Guest Reyes Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Wystawę zwieńczył wybór best in show – najpiękniejszego psa wystawy. Została nim suczka Milady Ad Acte FCI, złoto-biała, rasy shih tzu. II m. zajął kerry blue terrier – Daisy Lady Vaksam Tomasza Krysiaka z Kamiennika, a III – bokser pręgowany Da Vinci Moravia Box Aleny Żarskiej. http://www.nowiny.pl/artykul.php?a=show_art&ida=28128 Quote
Błyskotka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 I moje Sułtanisko sie załapało na fotkę :multi:. Quote
asiek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 bardzo bym prosiła o dane jedynego na tej wystawie mastifa hiszpańskiego :) Quote
Błyskotka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 asiek napisał(a):bardzo bym prosiła o dane jedynego na tej wystawie mastifa hiszpańskiego :) pies klasa otwarta WEZYR z Karolewka , płowe, ur. 2003.03.10 o. CZARLI z karolewka m. IGA z karolewka hod. V.W. Franek; wł Halina Radomska Quote
Martyna Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czy moglby mi ktos sprawdzic stawke flat coated retrieverow? strona mi nie chodzi, a w temacie nie ma linku do stawki :( sorry za odgrzewanie tematu :( Quote
Martyna Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Błyskotka napisał(a):Nie było psiaka tej rasy. dzieki wielkie :multi: Quote
zula Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Miśka napisał(a):będę wdzięczna za stawkę siberian husky... Siberian Husky Psy klasa pośrednia 464. D'Salvadore Dali of Frankonia Power Suki klasa młodzieży 465. Father Kahami Sound of Spring 466. Naris Art.of Beuty Srebro Północy 467. Silver Cloud Marakaja FCI klasa otwarta 468. Gabi Singler Moanke 469. Trinity Kennels Douschka Quote
Cavvy Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://www.cavalier.yoyo.pl/indexpl.php?page=raciborz07 Galeria różnych ras z raciborskiej wystawy Quote
Recommended Posts