Błyskotka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Sułtan ma debiut w młodzieży :lol:. Quote
flashka-g Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 to wtedy co europejska.. to raczej odpada Quote
Kati Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 powinnam sie pojawić, wszystko zależy jak będę stała z kasą. Quote
olaglowka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ja raczej bede, bo ja jestem z raciborza :) Quote
Ania_Carmen Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Może ktoś wie, kto sędziuje goldeny? :roll: Do jutra zgłaszanie, a ja zapomniałam zadzwonić. Quote
Goldek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ania_Carmen napisał(a):Może ktoś wie, kto sędziuje goldeny? :roll: Do jutra zgłaszanie, a ja zapomniałam zadzwonić. Nie mam pojęcia... Ja chciałam się wybrać, ale to było jeszcze przed debiutem Magii.Teraz stwierdziłam że Magia powinna jeszcze się trochę "utuczyć" bo jest za chuda:) A podobno goldeny mają skłonności do nadwagi ;) W każdym razie nie jadę. Quote
Goldek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ania_Carmen napisał(a):Może ktoś wie, kto sędziuje goldeny? :roll: Do jutra zgłaszanie, a ja zapomniałam zadzwonić. Sprawdziłam na stronie ZKwP kto sędziuje.I nie wiem dokładnie kto goldeny, ale wiem że VIII gr.FCI sędziuje Henryk Stępka i Krystyna Sajnóg. Tyle wiem. Quote
Ania_Carmen Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Goldek napisał(a):Sprawdziłam na stronie ZKwP kto sędziuje.I nie wiem dokładnie kto goldeny, ale wiem że VIII gr.FCI sędziuje Henryk Stępka i Krystyna Sajnóg. Tyle wiem. Dzięki, też patrzyłam na stronie oddziału, ale to mi niestety dużo nie daje, dalej nie wiem kto nas sędziuje... Zresztą nie rozumiem, czemu oddziały nie mogą podawać od razu sedziów do konkretnej rasy, chyba im też byłoby łatwiej... Quote
bogula2 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Siemka! my też i to nie tylko/wyłącznie towarzysko---Livka debiutuje w szczeniorach:loveu: Quote
bogula2 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mona4 napisał(a):my tez bedziemy:eviltong: czy jesteś z Bytomia? i może masz wolne w autku? (ja znowu bedę główkować jak dojechać busami z Tarnowskich Gór---chyba przez Gliwice najlepiej?); pozdro! Quote
Ania_Carmen Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czy w Raciborzu jest wybór najlepszego użytka??? Quote
Mona4 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 bogula2 napisał(a):czy jesteś z Bytomia? i może masz wolne w autku? (ja znowu bedę główkować jak dojechać busami z Tarnowskich Gór---chyba przez Gliwice najlepiej?); pozdro! bogula jak tylko pojedziemy,bo to teraz zalezy od pogody ,gdy bedzie wielki upal to NIEJEDZIEMY Nasza psinka zle znosi upaly i bardzo sie rozchorowal po Bytomskiej wystawie. Quote
Jaaga Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Szukam transportu na raciborską wystawę z Katowic dla jednej osoby z malenkim pieskiem. Oczywiscie pokryje koszty transportu. Piszę tutaj, bo na wspólne przejazdy mało kto zagląda, a tu są wieksze szanse. Quote
Alfa147 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 My będziemy :) Czy ktoś może wie kto będzie sędziować berneńczyki? Quote
cockermanka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 My jednak jedziemy - ale wyjatkowo z jednym psem. Tez mnie irytuje brak rozpiski sędziów na konkretne rasy... Quote
Jagoodka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='cockermanka']My jednak jedziemy - ale wyjatkowo z jednym psem. Tez mnie irytuje brak rozpiski sędziów na konkretne rasy... cockermanka z jakim psiaczkiem tym razem?? czyżby najmłodszy chłopaczek - świeżo upieczony Mł.ch.Czech?? (tak w ogóle to ogromne gratulacje :)) Od nas tylko Shadowek jedzie... Quote
cockermanka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 aaa...dziękujemy :-) Tak,jedzie tylko młody - co by z wprawy nie wyszedł...mam nadzieję,że się nam sędzina z Książa nie powtórzy ;-) Quote
olaglowka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 cockermanka napisał(a):aaa...dziękujemy :-) Tak,jedzie tylko młody - co by z wprawy nie wyszedł...mam nadzieję,że się nam sędzina z Książa nie powtórzy ;-) Gratulacje !! Quote
cockermanka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 olaglowka napisał(a):Gratulacje !! Dzięki wielkie:lol: Quote
Błyskotka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dzwoniłam do oddziału i plan sędziowania ma być po niedzieli :multi:. Quote
Recommended Posts