Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Ania_Carmen napisał(a):
Może ktoś wie, kto sędziuje goldeny? :roll: Do jutra zgłaszanie, a ja zapomniałam zadzwonić.

Nie mam pojęcia... Ja chciałam się wybrać, ale to było jeszcze przed debiutem Magii.Teraz stwierdziłam że Magia powinna jeszcze się trochę "utuczyć" bo jest za chuda:) A podobno goldeny mają skłonności do nadwagi ;)
W każdym razie nie jadę.

Posted

Ania_Carmen napisał(a):
Może ktoś wie, kto sędziuje goldeny? :roll: Do jutra zgłaszanie, a ja zapomniałam zadzwonić.

Sprawdziłam na stronie ZKwP kto sędziuje.I nie wiem dokładnie kto goldeny, ale wiem że VIII gr.FCI sędziuje Henryk Stępka i Krystyna Sajnóg.
Tyle wiem.

Posted

Goldek napisał(a):
Sprawdziłam na stronie ZKwP kto sędziuje.I nie wiem dokładnie kto goldeny, ale wiem że VIII gr.FCI sędziuje Henryk Stępka i Krystyna Sajnóg.
Tyle wiem.

Dzięki, też patrzyłam na stronie oddziału, ale to mi niestety dużo nie daje, dalej nie wiem kto nas sędziuje... Zresztą nie rozumiem, czemu oddziały nie mogą podawać od razu sedziów do konkretnej rasy, chyba im też byłoby łatwiej...

Posted

Mona4 napisał(a):
my tez bedziemy:eviltong:

czy jesteś z Bytomia? i może masz wolne w autku? (ja znowu bedę główkować jak dojechać busami z Tarnowskich Gór---chyba przez Gliwice najlepiej?); pozdro!

Posted

bogula2 napisał(a):
czy jesteś z Bytomia? i może masz wolne w autku? (ja znowu bedę główkować jak dojechać busami z Tarnowskich Gór---chyba przez Gliwice najlepiej?); pozdro!

bogula jak tylko pojedziemy,bo to teraz zalezy od pogody ,gdy bedzie wielki upal to NIEJEDZIEMY Nasza psinka zle znosi upaly i bardzo sie rozchorowal po Bytomskiej wystawie.

Posted

Szukam transportu na raciborską wystawę z Katowic dla jednej osoby z malenkim pieskiem. Oczywiscie pokryje koszty transportu. Piszę tutaj, bo na wspólne przejazdy mało kto zagląda, a tu są wieksze szanse.

Posted

[quote name='cockermanka']My jednak jedziemy - ale wyjatkowo z jednym psem.
Tez mnie irytuje brak rozpiski sędziów na konkretne rasy...
cockermanka z jakim psiaczkiem tym razem?? czyżby najmłodszy chłopaczek - świeżo upieczony Mł.ch.Czech?? (tak w ogóle to ogromne gratulacje :))
Od nas tylko Shadowek jedzie...

Posted

cockermanka napisał(a):
aaa...dziękujemy :-)
Tak,jedzie tylko młody - co by z wprawy nie wyszedł...mam nadzieję,że się nam sędzina z Książa nie powtórzy ;-)

Gratulacje !!