Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

IBIZA
<9 miesięcy>

Po 2ch nieudanych adopcjach wróciła do swojego DT i czeka na dom!!

W schronisku od 7.01.12r. Ma około 8 miesięcy.
Jest odrobaczona, zaszczepiona, odpchlona. Ma również aktualne szczepienia przeciw wściekliźnie.

Jest bardzo przyjaźnie nastawiona do innych psów, na co dzień przebywa z dwoma psami.
Bardzo lgnie do człowieka, za odrobinę czułości i miłości odda całą siebie. Gdy weszła do mojego domu od razu zaczęła się rozglądać, a ogonek cały czas jej chodził. Cieszy się całą sobą nie trzeba do niej mówić wystarczy że się na nią patrzy a ona już jest cała w skowronkach. Jest bardzo wesoła i energiczna. Uwielbia biegać. Lubi się bawić z ludźmi, przytulać i leżeć na kolanach. Z psami gania się i bawi zabawkami na spacerach skacze i zaczepia inne psiaki do zabawy. W chwili obecnej przebywa w domu tymczasowym. Potrzeby fizjologiczne załatwia na dworze. Wniesie wiele radości do życia rodzinnego.

Nadaje się do domu ze starszymi dziećmi, z małymi niestety się nie dogaduje (do 5lat).
Rajem dla Ibizki byłby dom z ogródkiem, gdzie mogłaby się wyszaleć i wyładować swoją energię.

<Ibizka w wieku 5miesięcy z rezydentką Kayrą>

<Ibizka w wieku 5miesięcy z rezydentem Rokim>

Ibizka czekoladowa piękność nadal czeka na dom!!

Kontakt:

Kinga 516-912-976
KingaSchroniskoSC@interia.pl

Edited by Crys
Posted

Zaglądam do ślicznej czekoladki :) kurcze, coś pecha ma potwornego Ibiza... Pamiętam jeszcze jak ją przynieśli z siostrą do schronu i od razu sobie pomyślałam "pewnie znajdzie dom w mgnieniu oka, taka ładna i specyficzna", a tu masz... :roll:

Posted

[quote name='Crys']A proszę bardzo :D
Mutu z tego co widzę bardzo podobny jest do Ibizki :D[/QUOTE]
Tak, podobieństwo jest ogromne :) Trzymam mocno kciuki za jak najlepszy dom dla Ibizy :kciuki:

Posted

Wiesz Dorcia Ibizka sobie sama znalazła dom i jakoś nie chce z niego iść do innego :P
A my szukamy i szukamy i nie ma domku a jak się znajdzie to rezygnuje :(

Posted

Na tablicy i przygarnijziwerzaka ma ode mnie zrobione.
Miała też na innych portalach robione przez inną osobę, ale nie wiem czy są aktywne.
Jej ogłoszenie wisi też w gabinecie weterynaryjnym.
Jest również na fb.

Posted

[quote name='Rinuś']W jakim mieście obecnie przebywa Ibiza?
I jest jakiś konkretny powód przez który wróciła z adopcji?

Ibiza przebywa w Dąbrowie Górniczej.
Została oddana ponieważ nie dogadała się z dzieckiem paromiesięcznym.
Podczas gdy dziecko jadło Ibizka je podrapała.

Posted

[quote name='Crys']Ibiza przebywa w Dąbrowie Górniczej.
Została oddana ponieważ nie dogadała się z dzieckiem paromiesięcznym.
Podczas gdy dziecko jadło Ibizka je podrapała.[/QUOTE]

Jak to szczeniak, pewnie chciała też spróbować. Ja bym takiego fajnego psa nie oddała. Jestem w Ibizce zakochana i od dawna już śledzę jej losy na różnych wątkach. Niestety nie mogę sobie pozwolić na trzeciego psa:placz:

Posted

Doskonale Cię rozumiem.
Ja mam z Ibizą 3 psy i czasami jest to kłopotliwe.
Mam nadzieję, że ktoś ją pokocha tak jam my i zaopiekuje nią aż do później jej starości.

• 2 months later...