Shiva_Shidapu Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Moja malamutka ma klapnięte uszy. Całkiem. Faszerowałam ją wapniem, dbam o dobrą karmę, a uszy nic. Podkleić? Jakies rady? Quote
anorektyczna.nerka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Skoro to jest miks, to być może ma w przodkach kapciucha i właśnie suczka odziedziczyła po nim, te uszka. Pokaż zdjęcie jak wyglądają te uszyska. Quote
kasik89zmc Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Mam 2,5 rocznego miksa malamuta i uszka też są klapnięte.. i żadne wapno nie pomogło.. Nic z tym nie zrobisz. Musisz po prostu polubić je takie ;) Pozdrawiam Quote
Eden Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Galaretka z kurzych łapek jest prosta do zrobienia, smakowita i tania. Koszt kilograma kurzych łapek to około 1,5 zł. Galaretka jest bardzo dobra na stawy, chrząstki, kości. Jeżeli w naszej okolicy nie ma kurzych łapek. Można je zastąpić nóżkami cielęcymi lub wieprzowymi raciczkami. [h=3]Do przyrządzenia galaretki potrzebne są:[/h] Kurze łapki – na początek tylko kilka sztuk (3-4) Woda Marchewka Można dodać ząbek czosnku Quote
daria1990 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 taka galaretke tez mozna ze skorek wieprzoeych zrobic, choc te z lapek sa lepsze Quote
Recommended Posts