madmax Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Wybieram się na wystawę 2X CAC Ukmerge na Litwie z północy Polski i mam wolne miejsce w samochodzie, w hotelu, gdzie mam zarezerwowany nocleg są jeszcze wolne pokoje. Zgłoszenia do 30.06. Sędziowie: [TABLE] [TR] [TD] [/TD] [TD]2012-07-21 [/TD] [TD]2012-07-22 [/TD] [/TR] [TR] [TD]I [/TD] [TD]Vitaliy Belskiy, Lidia Repina [/TD] [TD]Tatyana Ivanova [/TD] [/TR] [TR] [TD]II [/TD] [TD]Ramunė Kazlauskaitė, Regina Vaitkunskienė [/TD] [TD]Tatyana Ivanova Milda Banevičiūtė Laura Jazgevičienė Karel Horak [/TD] [/TR] [TR] [TD]III [/TD] [TD]Elena Matveeva, Tatyana Ivanova [/TD] [TD]Karel Horak [/TD] [/TR] [TR] [TD]IV [/TD] [TD]Vitaliy Belskiy [/TD] [TD]Ramunė Kazlauskaitė [/TD] [/TR] [TR] [TD]V [/TD] [TD]Loreta Tamaševičienė Tatyana Ivanova [/TD] [TD]Laura Barytė Karel Horak [/TD] [/TR] [TR] [TD]VI [/TD] [TD]Tatyana Ivanova [/TD] [TD]Elena Matveeva, Lidia Repina [/TD] [/TR] [TR] [TD]VII [/TD] [TD]Tatyana Ivanova [/TD] [TD]Lidia Repina [/TD] [/TR] [TR] [TD]VIII [/TD] [TD]Vitaliy Belskiy, Lidia Repina [/TD] [TD]Tatyana Ivanova, Elena Matveeva [/TD] [/TR] [TR] [TD]IX [/TD] [TD]Karel Horak [/TD] [TD]Elena Matveeva, Vitaliy Belskiy, Lidia Repina [/TD] [/TR] [TR] [TD]X [/TD] [TD]Loreta Tamaševičienė Tatyana Ivanova [/TD] [TD]Karel Horak [/TD] [/TR] [TR] [TD]0 [/TD] [TD]Tatyana Ivanova [/TD] [TD]Lidia Repina [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Haniah Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Też tam się wybieramy z mężem (z Gdyni), więc pewnie własnym autem, ale do hotelu chętnie dołączymy. Można jakieś namiary? Jadę tam pierwszy raz, więc chętnie skorzystam z rad. Z góry dzięki! Quote
madmax Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 My mamy pokój zarezerwowany tu: http://www.bigstonehotel.lt/?lang=en Jedyny hotel, jaki znalazłam w tej miescowości przeszukując internet. Quote
Haniah Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 a przyjmują psy, bo w informacjach nic nie znalazłam no i czy już tam byliście kiedyś? Quote
madmax Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 nie, nigdy tam nie byliśmy. w poprzednich latach zawsze do Wilna jeździliśmy. psy przyjmują - 10LT za małego psa za noc i 20LT za dużego, tak odpowiedzieli, gdy zapytałam w mailu Quote
Haniah Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nocujemy jednak w Wilnie. Mamy mieszkanie dwupokojowe blisko starówki. Jest nas tylko dwójka(+ jeden, niekłopotliwy Cavalier), więc gdyby ktoś chciał dołączyć do drugiego pokoju, proszę o kontakt: hanna.jerzakowska@wp.pl. Koszt za dobę to 125 lt czyli ok.150 zł. Gdyby było 4 osoby to wyszłoby po 75 zł na parę za dobę. Jest kuchnia i łazienka, warunki wyglądają na ok, była tam już znajoma rok temu. No i blisko starówki, więc wieczorem można się przejść:) Quote
pitbullmel Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Mój amstaff- Inter, Multi Ch. BIG BOY NO Doubt w oba dni - BOB, w 1 dzień- BOG- I lokata :) Quote
Recommended Posts