Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1446-11
FROX
samiec, 3,5 roku, średnio duży pies, o urodzie wyrośniętego foxteriera. Jest to bardzo żywiołowy pies, dla ludzi aktywnie spędzających czas. Początkowo ostrożny, później będzie oddany i wierny. Ze względu na rozwinięte instynkty myśliwskie, niekoniecznie nadaje się do domu z innymi zwierzętami. Mądry i inteligentny psiak!

Ogłoszenia mile widziane. Tel. do schroniska (71)3625674, do mnie 605095144, e-mail: a.koperek@interia.eu

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Zosia123']Dzisiaj - w kagańcu, bo tuż przed oknami pani dyr. ;)[/QUOTE]
hahahahahaha Frox w kagańcu- poszalałyście widzę :grin: Trza było mnie zawołać ;)

Posted

[quote name='Koperek']hahahahahaha Frox w kagańcu- poszalałyście widzę :grin: Trza było mnie zawołać ;)[/QUOTE]

No bo to było zaraz po tym, jak pani dyr zwrociła mi uwagę, że amstafa miałyśmy bez kagańca...

A poza tym ja nie wiem, jak Ty wyglądasz :)

Posted

[quote name='Zosia123']A poza tym ja nie wiem, jak Ty wyglądasz :)[/QUOTE]
Wykrzycz "Koper do mnie"- znam tą komendę- na pewno się zjawię :mdrmed: A gdybym była faktycznie poza zasięgiem to każdy z pracowników w schronie wskaże Ci moją osobę ;)

Posted (edited)

A ja (chyba) trzecia po lewej ;)
po mojej prawej była figunia (jest dość nowa na dogo)
za nami stała Sunia2000 ;)
a po lewej kolejno Ulv, terierfanka, abilab, bros, Zosia123, Basia1244.......

Edited by Nikaragua
Posted

Co Wy mi baby tutaj u Reksia jakieś herezje wyprawiacie?!?! :angryy: Przedstawiajcie się na wrocławskim, a nie mi tu zaśmiecać wątek!!! A jak tak dużo wolnego czasu Panie posiadają to fotki nowe poproszę, albo ładny tekścik do ogłoszeń :diabloti:

Posted

[quote name='Zosia123']To nie jest wątek Reksia ;)
Oczywiście, że tak !! Patrz na tytuł Zosiu :)

!!! FROX'IU vel REKSIU szuka fajnego, aktywnego domku !!!