pepa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Witam, jestem tu nowa. Mam 2 suki setera szkockiego, jedna ma 8, a druga 5 lat. Chcę się dowiedzieć czy jest wiek w którym pies przestaje mieć cieczkę? Czy psy mają ją po prostu do końca życia. Ślicznie dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam:) Quote
Neredie Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Mają do końca życia. Jeśli nie chce się, by suczka cieczki miała, to wystarczy ją wysterylizować :) Quote
natka.jezewska Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dokładnie tak :) aczkolwiek pewnie nie będziesz chciała sterylizować suni :) więc czeka Cię jeszcze parę lat z cieczką. Quote
ASLAN I ASHLY Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ja mam dwie suczki w wieku 3 i 6 lat . Są to psy w typie york. Zawsze obie miały cieczkę w tym samym czasie i tak co 8 miesięcy:p. W tym roku cieczkę dostała tylko ta młodsza. Myślałam że ta starsza już nie dostanie . :) A jak jednak dostanie to dlaczego osobno? Quote
Błyskotka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Na to nie ma reguły ;) Czasem się suki zgrają a czasem nie ;) Quote
Recommended Posts