saba&mlis Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 KasiaT napisał(a):No,no,no-czyżby szykował się domek dla króla Leona? Ale rodzinka odjechala bez niego, moze wroca? Quote
ktiger Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Król Leon Pierwszy! Kurcze - bardzo pasuje mi do niego królowanie :cool3: Quote
AgaGP Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ElzaMilicz napisała dzis: Leon dziś rano pięknie, z wszystkimi należnymi damie honorami, przyjął nową koleżankę - Bellę: Quote
ktiger Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 zachowanie iście królewskie.. Tak trzymaj Leon! Quote
KasiaT Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chłopak potrafi się zachować w stosunku do berneńskich dam;) Quote
AgaGP Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Najnowsze informacje z DT Leona od ElzyMilicz: Leon nie znał smaku wędzonek, psich delicji, owoców ani warzyw. Do wszystkiego podchodził z ogromnym dystansem, a jeśli już wziął coś takiego pysk to potem wyrzucał z siebie niczym z katapulty, jakby brał udział w konkursie plucia na odległość. Od dwóch dni zasmakował w jabłkach i śliwkach. Dlatego postanowiliśmy wspomóc budżet Fundacji i dla oszczędności karminy Leona jak widać na załączonym obrazku. A tak na serio: misiek przytył nam ładnie. Quote
ktiger Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ...pyszne śliweczki, może ręka równie dobra :cool3: Quote
AgaGP Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nowe wiesci od ElzyMilicz: Gagatek z dobrym skutkiem uczył dziś koleżankę Bellę wspólnego chodzenia na smyczy. On jest boski i z każdym dniem bardziej kochany. O kastracji już zapomniał, a tak bardzo się martwiliśmy. Quote
KasiaT Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Przepiękny wielkopies-a jego wielkość widać doskonale przy Belli.Oj ktoś będzie miał z niego pociechę Quote
AgaGP Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ElzaMilicz wrzuciła nowe, cudne zdjęcia psistojniaka: Leon tak bardzo przejął się instukcjami co do diety, że następnego dnia z entuzjazmem sam zaatakował drzewko śliwkowe. Quote
ktiger Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Leon ma dom! ElzaMilicz tak napisała w sobotę: Pojechał misiulek. :loveu: Quote
Milla.j Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Dzisiaj pojawił się post Camary: [FONT=verdana]Niestety od jakiegoś czasu pojawiały się sygnały, które wskazywały, że Leon nie zaadoptował się u Pawła i Kasi w taki sposób jak nam zależało.[/FONT] [FONT=verdana]Podjęta została decyzja o powrocie pod opiekę Fundacji. [/FONT] [FONT=verdana]Przewieziono go do zaprzyjaźnionego szkoleniowca i Leon przejdzie kurs intensywnego szkolenia.[/FONT] Potem poszukamy mu innego domu. Quote
ktiger Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Może tak miało być... Smutne, ale jestem pewna, że jeszcze mu się uda! Quote
saba&mlis Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='ktiger']Może tak miało być... Smutne, ale jestem pewna, że jeszcze mu się uda![/QUOTE] ten wymarzony dom pewnie gdzies czeka Quote
ktiger Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Na pewno gdzieś czeka. Teraz Król Leon musi się trochę w manierach podszkolić i będzie gotów. Może to nie był dla niego TEN czas i To miejsce... Quote
ktiger Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ktiger Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ciekawe jak Leon sobie radzi na kursie dobrych manier? Quote
ktiger Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Trzymam kciuki za Leona! Mam nadzieję, że poradzi sobie chłopak na szkoleniu.. Quote
ktiger Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Królu Leonie, kciuki mam nadal zaciśnięte! Powodzenia w nauce... Quote
ktiger Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Leonie - musisz się dobrze uczyć, wykształcenie to podstawa! Quote
Recommended Posts