Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leon ma sie coraz lepiej, oto co napisała ElzaMilicz:

Leon przeszedł na wyższy stopień wtajemniczenia bo Meda po raz pierwszy dziś pozwoliła na...
przymiarki do zabawy.
Jaga już od kilku dni pozwala mu na harce, ale przestaje natychmiast gdy młody się rozkręca.
Musi tak robić bo to nieokrzesany osiłek jest, który najpierw coś robi, a potem dopiero zastanowia się co właściwie zaszło.
Myśl błyskawicznie przelatuje przez jego głowę, by w kolejnej sekundzie zostawić po sobie totalną pustkę.

Niestety fotek z tych akcji nie mam, bo najczęściej jestem sama i wówczas trzeba się koncentrować na psach, a nie na drobnostkach.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Nie zagladaj tylko przyjedź do Milicza zanim go wydam. ;)[/QUOTE]

Oj bardzo chętnie bym go wyczochrała-bo uwielbiam berneńskich wielkich chłopaków(mój Obelix ma tyle samo w kłębie,i też niezły z niego konik),ale niestety u mnie jak nie urok to sra**ka-więc wyślę mu wirtualne miziańce.

Posted

Są i zdjęcia Leona, jest co podziwiac:

Leon powoli nabiera ogłady. Zresztą nie ma innego wyjścia.

To inteligentny psiak, potrzebuje jedynie odpowiedniego prowadzenia.

Oto łapa... podolskiego szwajcara.

Z kołtunami za uszami poradziliśmy sobie bez środków farmakologicznych, jeszcze w zeszłym tygodniu.

Posted

Jak na niego patrzę to widzę swojego Obelixa-tylko mój Pan Pies jest nieco większy od Leona.
A właśnie Kitekk jak tam mizianko wielkopsa-czemu nie chwalisz się wrażeniami?

Posted

A oto jak sprawuje się Leon, ElzaMilicz napisała dzis:

Leon w sobotę miał wielu gości i przedstawił się dokładnie zarówno ze strony berneńskiej pierdoły
(cierpliwie znosząc moje pomysły)
jak i charakternego samca, bo gdy na moment zabrakło w pobliżu opiekunów pokazał obcym co o nich myśli.

Był za bramką więc nie doszło do kolejnego incydentu.

Posted

Oto nowe wiesci o Leonie, Kitek napisała:

Miałam okazję poznać Lełona Zawodowca w sobotę - powiem tylko jedno - kawał psa z niego jest
Tylko, żeby troszeczkę więcej w tej główce było.... ale przyjdzie czas, przyjdzie czas - w końcu jest w najlepszych rękach

Kilka zdjęć z sobotniej wizyty i spacerku

Oto Lełon

Zaciekawiony nowym kolegą - Darcym

Co oni robią ??

Z Medą i Elzą