Matys&Meksyk Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Jak dla nie to naj Ast jest Kazan ( syn Texa ) oraz znajomy pies z Samotni Christi po Predatorze A konkretnie to jaki to pies po tym predatorze ? Quote
Matys&Meksyk Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Moim zdaniem najlepszy AST w polsce to Small Rambo Int.Ch. z hodowli w Muranowie Quote
Rafik Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Jaki jest po TYM Predatorze??A znasz TEGO Predatora?? Odpowiadam: Miły,ładny,sympatyczny,ciagle usmiechnięty,cudowny, przyjacielski, zalizujący na śmierć, chrapiący,kochający,upierdliwy.Mozna tak bez końca... pozdrawiam rozsądnych ludzi :) Quote
Matys&Meksyk Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Jaki jest po TYM Predatorze??A znasz TEGO Predatora??Odpowiadam: Miły,ładny,sympatyczny,ciagle usmiechnięty,cudowny, przyjacielski, zalizujący na śmierć, chrapiący,kochający,upierdliwy.Mozna tak bez końca... pozdrawiam rozsądnych ludzi :) A masz może jakieś zdjęcie tego cudownego psa ? Quote
Crazy@ Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Ja mam, ale nie dam bez pozwolenia właściciela :D Jak sam będzie chciał abyście i wy go zobaczyli to sam pewnie wstawi :wink: Quote
Matys&Meksyk Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Ja mam, ale nie dam bez pozwolenia właściciela :D Jak sam będzie chciał abyście i wy go zobaczyli to sam pewnie wstawi :wink: to może jakaś strona internetowa na której jest jego zdjęcie ? Quote
Rafik Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Crazy@ mam prosbe wybierz cosik i wklej..Bedę wdzięczny:) Pozdroofka Quote
Crazy@ Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Ok. Zaraz spróbuje coś wklejć dla ciekawskich :wink: Quote
Crazy@ Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 Niestety nie mam jak wkleić fotek :( .Moze jutro sprubuje Quote
Crazy@ Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 Przedstawiam wszystkim Macho z Samotni Christi. Quote
Patka Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Panny z Sentinela są jednymi z moich ulubionych i nas na wystawie na żywo oczarowały, były bezkonkurencyjne żałowałam że nie mogłam obstawiać bo dużo pieniążków bym wygrała jak ją zobaczyłam to wiedziałam kto wygra! :D obecuję sobie że kiedyś zjawimy się po siostrę dla Lili u Was! A moja miłość do rasy AST zaczęła się jak zobaczyłam przypadkiem zdjęcie mojego do teraz ulubionego psa Big Texa i tak już prawie 6 lat :P jak to leci dla mnie niestety, będę stronnicza, naj jest moja własnościowa suczka ! ale chyba tak powinno być! Pozdrawiamy P&L Quote
Adaam Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 moim zdaniem bardzo ladnym psem jest PETER PAN Z WIŚLANEGO PORTU!! Quote
Recommended Posts