Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beniu za foty :calus:

A Olmar to rosyjski pies

l mi sie zjadlo :oops:

I dokladniej to Darsonvali OLMAR i to jest chyba tatus Texa o ile mnie pamiec nie myli :hmmmm:

Wiec psy to

BIG TEX i OLMAR

a z suczek to

BABETTE

Posted

Mi z polskich ast tez generalnie Tex najbardziej sie podoba.

Z zagranicznych to psy z hodowli benmar's

A już bardzo mnie urzekł ten pies Ch. BenMar's Meet the New Boss

Ch_BenMars_Meet_the_New_Boss.jpg

tylko nigdzie nie moge namierzyc po jakich jest rodzicach ale chyba po tych samych co ten też super pies Ch. BenMar´s "Macho" of Roadhouse ( CH Roadhouse's EI Toro Valiente- CH Herrings Roaring Rose)

Ch_BenMars_Macho_of_Roadhouse.jpg

Oczwywiście jak benmar's to musi byc CH. BenMar;s Sharp Shooter i moze takie jego mniej znane zdjęcie.

shooter_2000.jpg

Jeszcze troche można by wymienić ponieważ jest kilka ast co bardzo Mi sie podobają, ale jak bym miał wybrać jednego to ten BOSS coś w sobie ma.

Posted

to pierwsze tak to drugie nie :roll:

Nie widzialam go w ruchu ani "na zywca"ale mam straszna slabosc do usmiechnietych mordeczek :oops: :lol:

Kiedy pies sie do mnie smieje to juz mnie powala :lol: :D

Posted

A ja pochwalę się tym co sama wychodowałam :lol:

psy_43_0.jpg

Sunshine Sentinel - 2 pokolenie w mojej hodowli

psy_41_0.jpg

Brandy Sentinel (mama Sunshine) na zdjęciu w wieku 7 lat. 1 pokolenie

g1_177.jpg

U2 Grace Sentinel córka Sunshine 3 pokolenie z mojej hodowli

Posted

Och raczej wątpię bo jej właściciele po skończeni młodzieżowego championatu odmówili dalszej współpracy :( . Szkoda bo suczka bardzo fajna i sporo by namieszała na wystawach. No cóż takie życie najważniejsze, że ma dobrze i ją kochają. :lol:

Posted

Co za szkoda, a tak mało dobrych suk widuje na wysatwach.

Cczemu co sie IM stało ze ju nie chce wystawiać, jak to zawsze super pies do właścicieli nie lubiacych wysataw trafi !!!!!!!!!!!

Oj zły jestem i tyle :evil: :evil:

Posted

Teraz ja.

Zaczne od zagranicznych. Podoba mi sie Paragon Jumpin' Jet Flash. Dodam, ze nigdy nie interesowaly mnie psy czarno - biale, ale ten naprawde przyciagnal. Moze wlasnie tym umaszczeniem?

Gdyby byl troszke nizszy i lepiej zbudowany...eh :-?

img14.gif

Poza tym Meinstaffi Lady Hawke.

lady1.jpg

Obejrzalam rowniez psy z BenMar's i sa super, szczegolnie Boss :wink:

z polskich to przede wszystkim Big Tex, Sterling Silver i suczka Calamity Cane, ponadto suczka z Sentinel (U2 :wink: ) oraz Jessy, nie pamietam jej, zdjecia widzialam w gazecie i nie jestem w stanie powiedziec, czy pochodzi z tej hodowli :wink:

Posted
Jak dla nie to naj Ast jest Kazan ( syn Texa ) oraz znajomy pies z Samotni Christi po Predatorze

Witam!!!

A jak sie zowie ten piesek???

pozdroofka

Posted

Ale miło że ktoś uważa mojego psa za naj...Czujemy się baaardzo dumni...Wypada nam tylko podziekować i czekać na następne szaleństwa naszy podopiecznych :D

pozdroofka