bety Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie narzekaj. Baski są tylko 3... pzdr. Widziałam tą "ogromną" :evil_lol: stawkę basków. Lekko jestem rozczarowana ilością AA bo znacznie więcej ludzi deklarowało swoje przybycie - a tu co - klapa. :roll: Pzdr
Franka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam i podaje wyniki ze Szczecina KL.POSR. ANUBIS NOCNE ZYCZENIE-DOSK.CWC KL.OTW. FINIGAN JAS-UP AERI-NB REDWITCH THE BEAT GOES ON-DOSK.CWC.BOB .CACIB STELER OF HEARTS BUCKSHOT-NB KL.CHAMPIONOW REIKAN SASGUEHANNA-DOSK.CWC.res.CACIB SUKI KL.SZCZENIAT SENSEO'S PUSSYCAT DOLLS-WO KL.MLODZIEZY INNA WIZJA ETRURIA POLONIA- DOSK.2 ZAIRA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE-DOSK.1 ZW. ML. KL.OTWARTA ALARA SASGUEHANNA-BD B GRATULUJE ZWYCIEZCA I PRZESYLAM OD NICH POZDROWIENIA DLA DOGOMANIAKOW PZDR.
Franka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Podalam tylko czesciowe wyniki poniewaz dziewczyny zostaly na BIS junior a co wywalcza to zobaczymy:lol: Pzdr
Franka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jeden pewniak z tej stawki to jest i napewno cos :evil_lol: zdobedzie ale o tym dowiemy sie zapewne po poludniu.Nie ma Bety za co dziekowac .Pzdr.:roll:
bety Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Franka napisał(a):Jeden pewniak z tej stawki to jest i napewno cos :evil_lol: zdobedzie ale o tym dowiemy sie zapewne po poludniu.Nie ma Bety za co dziekowac .Pzdr.:roll: Oj, ostatnio ten pewniak :evil_lol: nie staje na wysokości zadania ;) jakaś go zła passa dopadła albo co ;) :roll: :eviltong: Pzdr
Franka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Uzupelniam wyniki ze Szczecina Oj zawiodl nas ten pewniak -nie zalapal sie na pudlo :cool3: :evil_lol: Wogole zadna akita amerykanska nie wygrala w Szczecinie. V grupe wygral Euroasier II byl - Basenji a III byl- Husky Pogode mieli dosc znosna troche ich przelalo ale ogolnie OK. Pzdr.
bety Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Franka']Uzupelniam wyniki ze Szczecina Oj zawiodl nas ten pewniak -nie zalapal sie na pudlo :cool3: :evil_lol: Wogole zadna akita amerykanska nie wygrala w Szczecinie. V grupe wygral Euroasier II byl - Basenji a III byl- Husky Pogode mieli dosc znosna troche ich przelalo ale ogolnie OK. Pzdr. A nie mówiłam :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Coś dziwnego się ostatnimi czasy dzieje z naszym pewniakiem :cool3: A eurasiery też fajne psiaki i rzadko goszczące na pudle, więc mu się należało. Pzdr
Franka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Moze dlatego ze wybieral V gr.sedzia jak sie nie myle z Norwegi ;) Pzdr.
Dan Danilo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ufffffffffffff Nareszcie i mnie cos zaskoczyło z wyników wystawowych ... ... i jestem ciekawy czy w Krakowie wszystko wróci do normy ??????? Krzysiek [FONT=Calibri] [/FONT]
Franka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jussi napisał(a):Ufffffffffffff Nareszcie i mnie cos zaskoczyło z wyników wystawowych ... ... i jestem ciekawy czy w Krakowie wszystko wróci do normy ??????? Krzysiek W Krakowie moze byc ciekawie i to nawet bardzo ciekawie ale mysle ze wszystko wroci do normy.:evil_lol: Pzdr
bety Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Trochę wieści z zagranicy a konkretnie zwycięzcy wystaw zza oceanu (Ameryka) z 15 - 17.VI.2007 NORTH SHORE KENNEL CLUB 15.VI.2007 Sędzia: Lynette J. Saltzman NAKODO'S BLUE MOON RISING - BOB, BOG 3m. TAKARA'S CUSIN COGS - BOS NAKODO'S BLUE MOON RISING http://www.nakodoakitas.com/bluep2c.JPG TAKARA'S CUSIN COGS NORTH SHORE KENNEL CLUB 16.VI.2007 Sędzia: Stanley Saltzman NAKODO'S SILVER MIST - BOS TAKARA'S CUSIN COGS - BOB NAKODO'S SILVER MIST http://www.nakodoakitas.com/misty.jpg BUTTE COUNTY KENNEL CLUB 16.VI.2007 Sędzia: Adrian W. Woodfork DREAM HI'S YOU DON'T KNOW JACK - BOB, BOG 4m. ECHO HILLS KENNEL CLUB OF OHIO 16.VI.2007 Sędzia: Sulie Geendale Paveza DEM-BE'S PIECE OF THE ROCK - BOS SINLYN'S ELECTRIC STORM - BOB BRYN MAWR KENNEL CLUB 16.VI.2007 MONUMENTAL'S REMEMBER THE TITAN - BOB, BOG 2m. MIDDLESEX COUNTY KENNEL CLUB 17.VI.2007 Sędzia: Edeltraud Laurin TAKARA'S CUSIN COGS - BOB NAKODO'S BLUE MOON RISING - BOS Źródła fotografii: http://www.nakodoakitas.com/members.htm http://www.takarakennels.com/ http://www.c-zone.net/dreamhi/jack.htm Pzdr
bety Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No i jeszcze dla porządku coś z naszego europejskiego podwórka: DREZNO [CAC] 16-17.VI.2007 Sędzia: Josef Nemec (Czechy) PSY Klasa młodzieży: AUSSERHALB'S LEON SUKI Klasa młodzieży: COMTES AOBARA Podobno obecny był tylko pies. stawka dzięki jolka11 ---------------------------------------------------------------------- BRNO [CACIB] 23-24.VI.2007 Sędzia: Leos Jancik (Czechy) PSY Klasa otwarta - 1 szt. Klasa weteranów - 1 szt. SUKI Klasa młodzieży - 1 szt. Klasa otwarta - 2 szt. Pzdr
bety Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 EURO DOG SHOW ZAGRZEB 8-10.VI.2007 PSY Klasa championów: Klasa weteranów: SUKI Klasa baby: Pzdr
bety Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 EURO DOG SHOW ZAGRZEB 8-10.VI.2007 SUKI Klasa szczeniąt: Klasa młodzieży: [SIZE=2] Pzdr Ciąg dalszy nastąpi wkrótce :p
bety Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 MWPR KRAKÓW 23 - 24.VI.2007 Sędzia: Hans Muller (Szwajcaria) PSY Klasa szczeniąt: Finigan AK-TAN CUFENDER - wo, BIS Puppy 1 m. Klasa młodzieży: ARUN Gogolińska Karolina - nb Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - bdb Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CWC Klasa otwarta: HIRO z Miasta Na Soli - V2 Finigan SAGUARO SHAKO - bdb3 REDWITCH THE BEAT GOES ON - V1, CWC, CACIB, NDPwR, BOB Klasa championów: REIKAN Sasquehanna - V1, CWC, Res.CACIB SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V ARMA Gogolińska Karolina - V4 Kariudogoya's DILLEMA AT BUNTARO - V3 Midian's LADY FINIGAN - V2 ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche - V1, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior 3 m. ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - bdb ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - bdb Klasa pośrednia: AGOTHIKA FINIGAN De Gabritho - V1, CWC, Res.CACIB Klasa otwarta: Finigan SIL-KOD BOSSITA - V1, CWC Klasa championów: YOJIMBO AMATERASU Nisei - V1, CWC, CACIB, NDSwR Pzdr
bety Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dopisałam wyżej wyniki z sobotnich, krakowskich BIS-ów, Ci co zostali niech sprawdzą czy się zgadzają bo te wieści mam z "poczty pantoflowej" tzn. od innych dogomaniaków. No i nie wiem jak tam było na BOG V - jak się spisał "nasz faworyt"????? Pzdr
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='bety']Dopisałam wyżej wyniki z sobotnich, krakowskich BIS-ów, Ci co zostali niech sprawdzą czy się zgadzają bo te wieści mam z "poczty pantoflowej" tzn. od innych dogomaniaków. No i nie wiem jak tam było na BOG V - jak się spisał "nasz faworyt"????? Pzdr bety - pozwól, że powtórzę: jesteś za szybka dla mnie... Ja dopiero nadrabiam zaległości mailowe i DGM-maniackie, a Ty już fotki wstawiłas.... I faktycznie "faworyt" był BOG3, BOG2 - basenji - JAZZY BOY Asiaczek, BOG1 - SH, CHICHO, piękna sunia. Pzdr.
bety Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Asiaczek'] bety - pozwól, że powtórzę: jesteś za szybka dla mnie... Ja dopiero nadrabiam zaległości mailowe i DGM-maniackie, a Ty już fotki wstawiłas.... I faktycznie "faworyt" był BOG3, BOG2 - basenji - JAZZY BOY Asiaczek, BOG1 - SH, CHICHO, piękna sunia. Pzdr. Dzięki dziewczyny za uzupełnienie wyników z finałów. Asiaczek - jeszcze raz GRATULACJE, i dzięki za super ciasto :loveu: Finalistom amerykańskim również GRATULUJĘ zgarnięcia lokat na pudłach :lol: Jaka ja tam szybka ;) ja powolna jak żółw jestem :evil_lol: a fotki z Zagrzebia to dzień wcześniej ciemną nocką wstawiałam tuż przed wyjazdem do Krakowa. Pzdr
bety Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 BRNO [CACIB] 23-24.VI.2007 Sędzia: Leos Jancik (Czechy) PSY Klasa otwarta SHAMAR'S DAKOTA KID - V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 4 m. Klasa weteranów AJAX AKITA-PARK - V1 SUKI Klasa młodzieży CAIA AOBARA - V1, CAJC Klasa otwarta AYASHEE CID-LAKE - V2, r.CAC, r.CACIB BONNIE BRONTE CID-LAKE - V1, CAC, CACIB Stawka dzięki Simbik ----------------------------------------------------------------------- KWPR GORZÓW WLKP. 1.VII.2007 Sędzia: Kazimierz Ściesiński SUKI Klasa szczeniąt - 1 szt. Klasa młodzieży - 1 szt. Klasa pośrednia - 1 szt Klasa otwarta - 1 szt. No to w Gorzowie same kobitki :evil_lol: :p No i fajne proporcje między rasowe akit japońskich tylko 1 sztuka :crazyeye: - chyba że to jest jakaś pomyłka :roll: Pzdr
Franka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hej no nie a gdzie wyniki z Brna szperaczu?:evil_lol: Pzdr.
Recommended Posts