Franka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 MWPR BRNO SEDZIA DOLEJSOWA OLGA /CZ/ PSY KL.SZCZ. MOLNARVOLGYI ORDER OF MERIT -WO KL.ML. EMPIRE STRIKE BACK DE GABRITHO-DOSK. KL.POSR. J.CH.BORSALINO KOKOSAN- dosk.CAC.res.CACIB KL.CH. CH.ANUBIS NOCNE ZYCZENIE-DOSK.CAC.CACIB SUKI KL.ML. EXACTA BEAR -KEY KL.POSR. BLACK SAMANTA KOKOSAN KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO-DOSK.1CAC KL.OTW. AIKENKA BLACK BEAUTY-DOSK.1 CAC. res.CACIB ZEWA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE-DOSK.2 KL.CH. CH.ERABOR HEWIA- DOSK.CAC.CACIB.BOB TO TYLE .PZDR.
Agappe Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 hahah popatrzcie jaką ciekawostke znalazłam: GRUPA II Gr. II - Magdalena Kozłowska (dog de bordeaux,bokser,cane corso,buldog angielski, dog kanaryjski, dog z majorki,czarny terier) Gr. II - Małgorzata Supronowicz ZMIANA !! (bernardyn,berneński pies pasterski,duży szwajcarski pies pasterski,hovawart,landseer,leonberger,nowofundland,owczarek kaukazki,doberman,pinczer miniaturowy,pinczer średni,sznaucer średni,sznaucer olbrzym) Gr. II - Paweł Szemraj (akita amerykańska,appenzeller,mastif angielski,mastif hiszpański,mastif neapolitański,mastif tybetański,tosa inu,shar pei, sznaucer miniaturowy) Gr. II - Piotr Król (rottweiler) źródło: http://koszalin.rasowe.pl/ ręce opadają:shake:
Franka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 KWPR Ustron Sedzia Peter Rehanek /cz/ Psy Kl.posr. Babaj Furia Suki Kl.szcz. Finigan FCI Ati-Kod Kangitoka Kl.mlodziezy Bellinda Gogolinska Karolina Kl.posr. Kariudogoya's Dilemma At Buntaro Kl.CH. Finigan FCI Saquaro Ataya Pzdr.
bety Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Agappe']hahah popatrzcie jaką ciekawostke znalazłam: źródło: http://koszalin.rasowe.pl/ ręce opadają:shake: Hi hi hi hi - to i tak sukces, że nie napisali przy okazji Duży Japoński Pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widać niektórzy są niereformowalni :diabloti: [quote name='Franka']MWPR BRNO... Ela - a te psiaki co nie ma ocen to chociaż były obecne na wystawie czy też nie? [quote name='Franka']KWPR Ustron.... Jak to dobrze wiedzieć, że ktoś mnie wyręczy jak ja się będę byczyć na wakacjach :lol::lol: DZIĘKS ! Pzdr
bety Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 OLSZTYN 6.VII.2008 (CWC) Sędzia: Ewa Marcinkowska SUKI Klasa szczeniąt: VERDA Nocne Życzenie Ale tłumy!!!!!!! :crazyeye::evil_lol: Pzdr
Franka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='bety']OLSZTYN 6.VII.2008 (CWC) Sędzia: Ewa Marcinkowska SUKI Klasa szczeniąt: VERDA Nocne Życzenie Ale tłumy!!!!!!! :crazyeye::evil_lol: Pzdr Faktycznie cieniutko ale ten Olsztyn to lezy jakos nie po drodze:evil_lol: . Cytat: Napisał Franka MWPR BRNO... Ela - a te psiaki co nie ma ocen to chociaż były obecne na wystawie czy też nie Tak byly wszystkie obecne ale nie znam wynikow:cool3:Pzdr.
kira Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć! Brawka dla Benki i Vivki i całusy dla Eli(żeby nie była zazdrosna o dziewuchy). A przy okazji: Kasieńko Moja Kochana,kiedy te fotki z krakowa?(nerwa mnie trzepie.Czy chcesz starego człowieka do grobu wpędzic?) L I T O S C I !!!!!!!!!!!
Marzena>> Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Właśnie dostałam maila i wedle prośby pani Jiriny podaję do wiadomości :), na słowackiej stronie http://www.americanakita.sk jest zgłoszenie i info PZDR
bety Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Franka napisał(a):Tak byly wszystkie obecne ale nie znam wynikow:cool3:Pzdr. Ło kiej - przyjęłam do wiadomości ;) kira napisał(a):Cześć! Brawka dla Benki i Vivki i całusy dla Eli(żeby nie była zazdrosna o dziewuchy). A przy okazji: Kasieńko Moja Kochana,kiedy te fotki z krakowa?(nerwa mnie trzepie.Czy chcesz starego człowieka do grobu wpędzic?) L I T O S C I !!!!!!!!!!! Hi, hi, hi, hi no ja nie mogę ale "staruszek" tu nam się na forum trafił :roflt::roflt::roflt: A ja to wogóle robiłam te fotki w Krakowie??? Widział mnie tam ktoś??? :evil_lol: No dobra - jak mnie się uda to może dzisiaj w nocy (tak grubo po 24.00 :cool3: - bo ja nocny marek jezzzzzzzdem i ImageShack lepiej wtedy pracuje) albo jutro - SIE ZOBACZY ;):lol: Pzdr
bety Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 BIS Szczeniąt z BRNA (niedziela) http://www.intercanis.cz/fotky/2008intercanis/P1010187.jpg [źródło: http://www.intercanis.cz/ ] Pzdr
bety Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to się wyrobiłam wcześniej niż 24.00 ;) - fotki z Krakowa wedle życzenia cdn
kira Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dziękuję ci Kasiu za zdjęcia!!Szkoda że tylko ja się ich domagałem mimo że nie byłem obecny w krakowie! Zawsze jest miło popatrzeć na staweczke i ładne AA. Pozdro!
bety Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 kira napisał(a):Dziękuję ci Kasiu za zdjęcia!!Szkoda że tylko ja się ich domagałem mimo że nie byłem obecny w krakowie! Zawsze jest miło popatrzeć na staweczke i ładne AA. Pozdro! Nie ma za co - u mnie nie trzeba się upominać ;) z wystaw gdzie jestem zawsze fotki wstawiam :lol: (czasem z opóźnieniem ale zawsze). Pzdr
Sylwia^^ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 KWPR USTROŃ 6.07.2008 [SIZE=2] Sędzia:Peter Rehanek /CZ/ PSY Klasa pośrednia: BABAJ Furia - V1,CWC,NDPwR SUKI Klasa szczeniąt: Finigan ATI-KOD KANGITOKA - wo,NSzwR Klasa młodzieży: BELLINDA Gogolińska Karolina - nb Klasa pośrednia: Kariudogoya`s DILEMMA AT BUNTARO - V1,CWC,NDSwR,BOB Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1,CWC GRATULACJE DLA BENII !!:laola: [SIZE=2] POZDRAWIAM
Recommended Posts