Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kira']śliczne zdjęcia.Im więcej tym stronka ładniejsza,a przy okazji dziękuje za niespodziankę!

Pozdrawiam.

Dzięki :oops::lol::oops:
Cieszę się, że niespodzianka dotarła :lol:

[quote name='buckshot']

[SIZE=4]Budapeszt CACIB 10-05-2008
sędzia: Miklos Levente (H)

Psy
.........

Dzięki za wstawienie wyników i zdjęć z tej wystawy :lol:
Pzdr

Posted

[quote name='panienkabubu']Czy ta Akita to
ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche? :cool3:

Innej nie było ;):cool3::lol:
Pzdr

Posted

Był drugi akita am. Hiro z Miasta na Soli, ale występował jako DJP w I grupie i nie wiem jak mu poszło ponieważ też miałam kłopoty i moja Zumą za pierwszym razem została oceniona jako Akita, dopiero po interwencjach pani Fiszdon oceniła ją jako Akitę Amerykańską. Był to błąd osoby przyjmującej zgłoszenia, która nieżle namieszała w papierach, albo cywilizacji że jeszcze nie dotarła do Krosna. Jeżeli chodzi o "reklamówkę" to pisać nie będę bo nie ma o czym - tak cieniutko. jeszcze jedna fotka teraz widać;-)

Posted

*aneta* napisał(a):
Był drugi akita am. Hiro z Miasta na Soli, ale występował jako DJP w I grupie i nie wiem jak mu poszło ponieważ też miałam kłopoty i moja Zumą za pierwszym razem została oceniona jako Akita, dopiero po interwencjach pani Fiszdon oceniła ją jako Akitę Amerykańską. Był to błąd osoby przyjmującej zgłoszenia, która nieżle namieszała w papierach, albo cywilizacji że jeszcze nie dotarła do Krosna. Jeżeli chodzi o "reklamówkę" to pisać nie będę bo nie ma o czym - tak cieniutko.

No to niezłe kwiatki odstawił oddział - wstyd, wstyd, wstyd. :angryy::mad::angryy::mad:
Pzdr

Posted

Tak wstyd ale teren wystawy bardzo mi się podobał. Mogliby tylko postawić toytoye bo 3 razy musiałam biegać do łazienki (płatnej). No ale wynajęcie toytoya też kosztuje :evil_lol:.

Posted

KRAJOWA WYSTAWA PSOW W BYTOMIU

SEDZIA. K. BORYCZKO

Pogoda dopisala i wybralismy sie na wycieczke do Bytomia jako widzowie no i :crazyeye: podam wyniki ;

KLASA POSREDNIA

BABAJ FURIA ---DOSK.NDPWR

SUKI ;
KLASA SZCZENIAT:

FINIGAN ATI-KOD KANGITOKA--WO

KLASA POSREDNIA:

ZUMA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE--DOSK.1 NDSWR

KLASA CHAMPIONOW

FINIGAN SAGUARO ATAYA---DOSK.

Takze sedzina nie przyznala nikomu CWC ani Zwyciestwa Rasy. Pozdr.

Posted

Franka napisał(a):
KRAJOWA WYSTAWA PSOW W BYTOMIU
...

Ela, dzięki za wyniki i relację :Rose:
Hi, hi - no tak tego można było się spodziewać :razz:;)
Pzdr

Posted

w japończykach też pani sędzina zrobiła pogrom..

Błyskotka napisał(a):
Chyba ta pogoda tak na nią podziałała :evil_lol:. Ale w sumie obecnym na wystawie nie zazdroszczę i nie było im pewnie do śmiechu :roll:.

--------------------------------------------------
Tak zgadza sie japonczyki tez troche przetrzepala:evil_lol:

-------------------------------------------------
No co ty Ania mysle ze pogoda nie miala wppplywu:evil_lol: na skale ocen jakimi sie posluzyla sedzina;) Pzdr.

Posted

Zazdroszczę Wam tej pogody, która była w Bytomiu:eviltong: W Jeleniej Górze od 8 rano do końca finałów lało pełną parą:shake::shake:...i nie było żadnej Akity Amerykańskiej:roll:

Posted

Videl napisał(a):
Zazdroszczę Wam tej pogody, która była w Bytomiu:eviltong: W Jeleniej Górze od 8 rano do końca finałów lało pełną parą:shake::shake:...i nie było żadnej Akity Amerykańskiej:roll:

To trzeba bylo Gosia nie gonic :evil_lol:diabli wiedza gdzie tylko byc na wystawie ktora dla Ciebie byla doslownie pod nosem:eviltong: tak tak .Pzdr

Posted

RADOM 25.V.2008 (CWC)

Sędzia: Katarzyna Boryczko

PSY

Klasa pośrednia:
BABAJ Furia

SUKI

Klasa młodzieży:
HOSHIKA Gaudeamus Camo
Sondaisa's STAR OF OREGON

Klasa pośrednia:
SUMIKO Sasquehanna

Klasa otwarta:
AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho

Pzdr

Posted

Witam, imię Spryte jest długie wiem, ale to nie powód aby nie dokańczać jej nazwy, jeżeli już sie podejmujesz wpisywania stawki...to prosimy o dokładne wpisywanie imion naszych psów...a tak w ogóle to możesz jej nie pisać...nie wybiera sie na ta wystawę...;)

Pozdr
Justyna

Posted

Dan Danilo napisał(a):
Witam, imię Spryte jest długie wiem, ale to nie powód aby nie dokańczać jej nazwy, jeżeli już sie podejmujesz wpisywania stawki...to prosimy o dokładne wpisywanie imion naszych psów...a tak w ogóle to możesz jej nie pisać...nie wybiera sie na ta wystawę...;)

Pozdr
Justyna

Eeeeeeeeeee, ale tak też jest ładnie ;):evil_lol:
Pzdr

p.s. Potem dopisze "AT DAN DANILO" bo teraz nie mam nerwów do dogo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...