bety Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='kira']śliczne zdjęcia.Im więcej tym stronka ładniejsza,a przy okazji dziękuje za niespodziankę! Pozdrawiam. Dzięki :oops::lol::oops: Cieszę się, że niespodzianka dotarła :lol: [quote name='buckshot'] [SIZE=4]Budapeszt CACIB 10-05-2008 sędzia: Miklos Levente (H) Psy ......... Dzięki za wstawienie wyników i zdjęć z tej wystawy :lol: Pzdr
*aneta* Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Witam! Foty z podkarpackiej w Krośnie: Zuma V1, CWC, NDSwR, Zw.R BOG III m.
panienkabubu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Czy ta Akita to ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche? :cool3:
Błyskotka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hej Aneto. Pochwal się co dostaliście w reklamówce :lol:.
bety Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Czy ta Akita to ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche? :cool3: Innej nie było ;):cool3::lol: Pzdr
panienkabubu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 bety napisał(a):Innej nie było ;):cool3::lol: Pzdr :modla: nie wiem jaka była, więc musiałam strzelać:evil_lol: Pierwszy SH?
*aneta* Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Był drugi akita am. Hiro z Miasta na Soli, ale występował jako DJP w I grupie i nie wiem jak mu poszło ponieważ też miałam kłopoty i moja Zumą za pierwszym razem została oceniona jako Akita, dopiero po interwencjach pani Fiszdon oceniła ją jako Akitę Amerykańską. Był to błąd osoby przyjmującej zgłoszenia, która nieżle namieszała w papierach, albo cywilizacji że jeszcze nie dotarła do Krosna. Jeżeli chodzi o "reklamówkę" to pisać nie będę bo nie ma o czym - tak cieniutko. jeszcze jedna fotka teraz widać;-)
bety Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 *aneta* napisał(a):Był drugi akita am. Hiro z Miasta na Soli, ale występował jako DJP w I grupie i nie wiem jak mu poszło ponieważ też miałam kłopoty i moja Zumą za pierwszym razem została oceniona jako Akita, dopiero po interwencjach pani Fiszdon oceniła ją jako Akitę Amerykańską. Był to błąd osoby przyjmującej zgłoszenia, która nieżle namieszała w papierach, albo cywilizacji że jeszcze nie dotarła do Krosna. Jeżeli chodzi o "reklamówkę" to pisać nie będę bo nie ma o czym - tak cieniutko. No to niezłe kwiatki odstawił oddział - wstyd, wstyd, wstyd. :angryy::mad::angryy::mad: Pzdr
Błyskotka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Tak wstyd ale teren wystawy bardzo mi się podobał. Mogliby tylko postawić toytoye bo 3 razy musiałam biegać do łazienki (płatnej). No ale wynajęcie toytoya też kosztuje :evil_lol:.
Franka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 KRAJOWA WYSTAWA PSOW W BYTOMIU SEDZIA. K. BORYCZKO Pogoda dopisala i wybralismy sie na wycieczke do Bytomia jako widzowie no i :crazyeye: podam wyniki ; KLASA POSREDNIA BABAJ FURIA ---DOSK.NDPWR SUKI ; KLASA SZCZENIAT: FINIGAN ATI-KOD KANGITOKA--WO KLASA POSREDNIA: ZUMA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE--DOSK.1 NDSWR KLASA CHAMPIONOW FINIGAN SAGUARO ATAYA---DOSK. Takze sedzina nie przyznala nikomu CWC ani Zwyciestwa Rasy. Pozdr.
Błyskotka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Chyba ta pogoda tak na nią podziałała :evil_lol:. Ale w sumie obecnym na wystawie nie zazdroszczę i nie było im pewnie do śmiechu :roll:.
bety Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Franka napisał(a):KRAJOWA WYSTAWA PSOW W BYTOMIU ... Ela, dzięki za wyniki i relację :Rose: Hi, hi - no tak tego można było się spodziewać :razz:;) Pzdr
Franka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 w japończykach też pani sędzina zrobiła pogrom.. Błyskotka napisał(a):Chyba ta pogoda tak na nią podziałała :evil_lol:. Ale w sumie obecnym na wystawie nie zazdroszczę i nie było im pewnie do śmiechu :roll:. -------------------------------------------------- Tak zgadza sie japonczyki tez troche przetrzepala:evil_lol: ------------------------------------------------- No co ty Ania mysle ze pogoda nie miala wppplywu:evil_lol: na skale ocen jakimi sie posluzyla sedzina;) Pzdr.
*aneta* Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Foty z Bytomia;) BABAJ Furia Finigan ATI-KOD KANGITOKA ZUMA Finigan
Videl Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Zazdroszczę Wam tej pogody, która była w Bytomiu:eviltong: W Jeleniej Górze od 8 rano do końca finałów lało pełną parą:shake::shake:...i nie było żadnej Akity Amerykańskiej:roll:
Franka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Videl napisał(a):Zazdroszczę Wam tej pogody, która była w Bytomiu:eviltong: W Jeleniej Górze od 8 rano do końca finałów lało pełną parą:shake::shake:...i nie było żadnej Akity Amerykańskiej:roll: To trzeba bylo Gosia nie gonic :evil_lol:diabli wiedza gdzie tylko byc na wystawie ktora dla Ciebie byla doslownie pod nosem:eviltong: tak tak .Pzdr
bety Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 *aneta* napisał(a):Foty z Bytomia;) DZIĘKI WIELKIE :lol: Pzdr
bety Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 RADOM 25.V.2008 (CWC) Sędzia: Katarzyna Boryczko PSY Klasa pośrednia: BABAJ Furia SUKI Klasa młodzieży: HOSHIKA Gaudeamus Camo Sondaisa's STAR OF OREGON Klasa pośrednia: SUMIKO Sasquehanna Klasa otwarta: AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho Pzdr
Dan Danilo Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Witam, imię Spryte jest długie wiem, ale to nie powód aby nie dokańczać jej nazwy, jeżeli już sie podejmujesz wpisywania stawki...to prosimy o dokładne wpisywanie imion naszych psów...a tak w ogóle to możesz jej nie pisać...nie wybiera sie na ta wystawę...;) Pozdr Justyna
bety Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dan Danilo napisał(a):Witam, imię Spryte jest długie wiem, ale to nie powód aby nie dokańczać jej nazwy, jeżeli już sie podejmujesz wpisywania stawki...to prosimy o dokładne wpisywanie imion naszych psów...a tak w ogóle to możesz jej nie pisać...nie wybiera sie na ta wystawę...;) Pozdr Justyna Eeeeeeeeeee, ale tak też jest ładnie ;):evil_lol: Pzdr p.s. Potem dopisze "AT DAN DANILO" bo teraz nie mam nerwów do dogo.
Recommended Posts