maga18 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 zdjecia Akit i nie tylko z Opola :) Akity Amerykanskie są w ringu tak jak byly w katalogu :) http://picasaweb.google.com/maga1985/VGrupaOpoleCACIB2008
bety Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='maga18']zdjecia Akit i nie tylko z Opola :) Akity Amerykanskie są w ringu tak jak byly w katalogu :) http://picasaweb.google.com/maga1985/VGrupaOpoleCACIB2008 Wielkie dzięki za tak obszerną :crazyeye: fotorelację z ringu AA :multi::multi::multi: Super!!!! Pzdr
buckshot Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bety napisał(a):DOBRE MIASTO 1.V.2008 (CWC) Sędzia: Viva Maria Soleckyj - Szpunar SUKI Klasa młodzieży: BETTY SASQUEHANNA Buckshot Klasa otwarta: ARFA Gogolińska Karolina Pzdr Betty SASQUEHANNA Buckshot - BOB, BOG 1m, BIS 2m, BIS Junior 2m gratki " Góraleczko" :multi: pzdr
maga18 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bety napisał(a):Wielkie dzięki za tak obszerną :crazyeye: fotorelację z ringu AA :multi::multi::multi: Super!!!! Pzdr od jakiegos czasu interesuje się tą rasą ;):loveu:
flashka-g Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 buckshot napisał(a):Betty SASQUEHANNA Buckshot - BOB, BOG 1m, BIS 2m, BIS Junior 2m gratki " Góraleczko" :multi: pzdr sliczna ta "wasza" dzidzia:loveu::loveu::loveu:
bety Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 BYDGOSZCZ 1.V.2008 (CWC V gr) Sędzia: Małgorzata Lorenc PSY Klasa otwarta: BLACK CADILLAC De Champernoune - [V1, CWC, NDPwR] ? SUKI Klasa młodzieży: Jazgar PANDA - [V1, Zw.Mł., NJwR] ? Klasa pośednia: Senseo's PUSSYCAT DOLLS - V1, CWC, NDSwR, BOB Stawka i wieści dzięki Asiaczek. Pzdr
buckshot Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 1 maja 2008 - Group show - Hollola ( Finlandia) Sędzia: Harry Tast BROOKLYN DODGER Buckshot - [SIZE=3]NJwR, BOB, BOG 2m pozd
bety Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 buckshot napisał(a):1 maja 2008 - Group show - Hollola ( Finlandia) .................... O widzę, że i inni się zaangażowali - bardzo dobrze, popieram :thumbs: i oby tak częściej i więcej osób zaczęło mnie wyręczać. Ze swojej strony mogę jeszcze dodać, że sędzia z tej wystawy (Harry Tast)poszedł w ślady p. Davida Killilea (który sędziował w Lahti kilka dni wcześniej) i też dokonał małego pogromu wśród zgłoszonych AA. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A teraz kolej na Łódź. ŁÓDŹ 3-4.V.2008 (CACIB) Sędzia: Tibor Havelka (Słowacja) PSY Klasa szczeniąt: HOGAN SASQUEHANNA Gaudeamus Camo - nb Klasa pośrednia: BABAJ Furia - V1, CWC [res. CACIB - nie wiem czy dostał bo na ringu było zamieszanie z kartami ocen] Klasa otwarta: Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC, NDPwR, CACIB LARS Amakita - db SUKI Klasa szczeniąt: BRITTANY Gogolińska Karolina - wo, NSzwR Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - bdb Klasa pośrednia: Kariudogoya's DILEMMA AT BUNTARO - V1, CWC, NDSwR, CACIB, BOB, BOG 3 m. Klasa otwarta: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, CWC, Res.CACIB Pzdr
buckshot Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 bety napisał(a): ŁÓDŹ 3-4.V.2008 (CACIB) Sędzia: Tibor Havelka (Słowacja) Klasa pośrednia: Kariudogoya's DILEMMA AT BUNTARO - V1, CWC, NDSwR, CACIB, BOB Pzdr Wieści z ostatniej chwili:) Benia została ogromnie wyróżniona przez Dr Sophie Kaluzniacki trzecią lokatą na BOG (BOG 3m[SIZE=2]) Gratki :multi:
Videl Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 buckshot napisał(a):Wieści z ostatniej chwili:) Benia została ogromnie wyróżniona przez Dr Sophie Kaluzniacki trzecią lokatą na BOG (BOG 3m[SIZE=2]) SUPER!!!:laola::laola: GRATULACJE ELU:loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę :multi:To BEŃKA dała czadu!!
bety Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ŁÓDŹ 3-4.V.2008 (CACIB) BOG http://picasaweb.google.pl/zkwplodz/03052008/photo#5196208941468600402 Pzdr
kira Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Brittany Gogolińska Karolina Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT
Franka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Uf nareszcie udalo mi sie wejsc na dogomanie o tej godz. :angryy: :niewiem:Nie wiem co sie dzieje------czy kazdy ma taki problem???? Dziekuje za gratki dla Beni:loveu: i podziekowania dla Piotrka za blyskawiczne wstawienie zdjec;) Pozdr.
bety Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ja co prawda już za fotki dziękowałam - ale zrobię to jeszcze raz bo słowa DZIĘKUJĘ nigdy za wiele :lol: Poza tym fajnie, że ktoś jeszcze dołączył do rodziny fotografów wystawowych :lol::lol::lol: SUPERAŚNIE A teraz mała garstka wieści z Europy: Tutaj są wyniki z Banskiej Bystricy (Słowacja) 4.V.2008 (CAC) http://www.americanakita.sk/ A tutaj z Dortmundu (Niemcy) 2-4.V.2008 (CACIB) http://www.akita.de/frames.html Kristiansand (Norwegia) 3-4.V.2008 (CACIB) BOB + BOG 3 m. - ECHO STAR'S ANY TIME ANY WHERE Amiens (Francja) 3-4.V.2008 (CACIB) BOB - BILBAO DU CLOS DE JOS Pzdr
bety Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ŁÓDŹ 3-4.V.2008 (CACIB) PSY Klasa pośrednia: Klasa otwarta: [SIZE=2] cdn
bety Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ŁÓDŹ 3-4.V.2008 (CACIB) SUKI Klasa szczeniąt: Klasa młodzieży: Klasa pośrednia: Klasa otwarta: Starałam się wybrać inne ujęcia. Pzdr
kira Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 śliczne zdjęcia.Im więcej tym stronka ładniejsza,a przy okazji dziękuje za niespodziankę! Pozdrawiam.
wani Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A my wlasnie wrocilismy z Plocka... zmeczeni na maksa (wszyscy troje) ;) Emiko znow byla sama w swojej klasie. Wynik - wielce obiecujaca. Jestesmy bardzo zadowoleni, psinka czula sie zdecydowanie pewniej -zobaczycie jak wrzucimy foty. Zostalismy jeszcze na najpiekniejsze szczenie, ale tutaj nic nam sie nie udalo wywaczyc ;) Coz, Pani sedzina od mopsow wybrala swoich pupili :eviltong: Jak dla mnie Emiko jest wygrana w kazdym calu. Aneta i Taro, do ostatniej chwili trzymalismy Wam trawnik :lol: Szkoda, ze nie dotarliscie... Pozdrawiamy (zdjecia wrzuci spec Marek) ;)
buckshot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [SIZE=4]Budapeszt CACIB 10-05-2008 sędzia: Miklos Levente (H) Psy Klasa Młodz. - Molnarvolgyi Karthago v1, Mł.Zw Klasa Otwarta - Anshee No Stone Unturned V1, CAC, NDPwR, CACIB, BOB - Maroteam American Dream V2 Suki Klasa Młodz. - Betty Sasquehanna Buckshot nb. - Maroteam Bless Bomber - V1, Zw.Mł. - Sondaisa's Star of Oregon at Dan Danilo nb. Klasa Pośrednia - Maroteam Butterfly V1,CAC - Molnarvolgyi Jordan V2 Klasa Otwarta - Szabadszeli Box Becky V1, CAC, NDSwR, CACIB Budapeszt CACIB 11-05-2008 sędzia: Stummer Jozsef (H) Psy Klasa Otwarta - Anshee No Stone Unturned V1, CAC, NDPwR, CACIB, BOB Suki Klasa Młodz. - Betty Sasquehanna Buckshot V2 - Maroteam Bless Bomber - V1, Zw.Mł. - Sondaisa's Star of Oregon at Dan Danilo nb. Klasa Pośrednia - Maroteam Butterfly V1,CAC Klasa Otwarta - Szabadszeli Box Becky V2, res.CAC - Maroteam Bellewill V1, CAC, NDSwR, CACIB
buckshot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Zdjęcia z Budapesztu 2x CACIB Molnarvolgyi Karthago v1, Mł.Zw Anshee No Stone Unturned V1, CAC, NDPwR, CACIB, BOB Maroteam American Dream V2
buckshot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Maroteam Bless Bomber - V1, Zw.Mł Maroteam Butterfly V1,CAC Szabadszeli Box Becky V1, CAC, NDSwR, CACIB Maroteam Bellewill V1, CAC, NDSwR, CACIB Betty Sasquehanna Buckshot V2
Recommended Posts