bety Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 INOWROCŁAW 20.IV.2008 (CWC) Sędzia: Mariola Semik SUKI Klasa szczeniąt: BRITTANY Gogolińska Karolina Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT Jazgar PANAMA Pzdr
Agappe Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 to ja mam jeszcze jedno zdjęcie z Legionowa pieska, który był drugim najlepszy psem wystawy...
bety Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Agappe napisał(a):to ja mam jeszcze jedno zdjęcie z Legionowa pieska, który był drugim najlepszy psem wystawy... Dzięki - ale to jest suczka z młodzieży ;) Pzdr
Agappe Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ojoj rzeczywiscie:oops::oops:.. na BOG V nie mogłam robić zdjęć bo sama stałam na ringu:evil_lol::evil_lol: (troche mnie ten malamut obok zmylił ;) ) tak czy inaczej na suczka i tak stała na pudle
bety Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 OSTRAVA (Czechy) 12-13.IV.2008 (CAC) Sędzia: Paweł Szemraj PSY Klasa młodzieży: AKIM From Arleta Garden BORSALINO Kokosan Klasa otwarta: HORUS Arvamontanus SUKI Klasa młodzieży: DAKIRA Aobara Klasa otwarta: ARLETA Cid-Lake Stawka dzięki dorota-ta-dorota Pzdr
bety Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 LUBLIN 20.IV.2008 (CWC - V grupy) Sędzia: Aleksander Waszkowski PSY Klasa championów: Finigan JAS-UP AERI SUKI Klasa młodzieży: Anshee DESERT CLASSIC Klasa pośrednia: SUMIKO Sasquehanna Pzdr
bety Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 MIŃSK (Białoruś) 5.IV.2008 (CACIB) MELODOR SHAKA ZULU - CAJC, NJwR, BOB, BOG 1 m. http://petsby.com/new/upload/normal/dogs_4492_1.jpg (źródło fot. http://petsby.com/ ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ MIŃSK (Białoruś) 6.IV.2008 (CACIB) MELODOR SHAKA ZULU - CAJC, NJwR, BOB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ANTWERPIA (Belgia) 12-13.IV.2008 (CACIB) MELODOR STERLING SILVER - CAC, CACIB, BOB, BOG 2 m. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ LIMOGES (Francja) 12-13.IV.2008 (CACIB) ATTORI HANZO OF SEA BIRD SANCTUARY - CAC, CACIB, BOB, BOG 1 m. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WIESELBURG (Austria) 12-13.IV.2008 (CACIB) Sędzia: Robert Blunel (Austria) PSY Klasa szczeniąt: EDEN ROCK DE GABRITHO Klasa młodzieży: DAYTONA DANNY DE GABRITHO Klasa championów: AUSSERHALB'S FEDOR SUKI Klasa otwarta: ANAIS ANAIS DE GABRITHO Klasa championów: MELODOR BURN THE WITCH - CAC, CACIB, BOB, BOG 3 m. http://homepage.ntlworld.com/c.mclean1/images/aabrooke.jpg (źródło fot. http://www.melodor.co.uk/ ) Stawka Wieselburga dzięki Asiaczek Pzdr
bety Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 GRUDZIĄDZ 19.IV.2008 (CWC) Sędzia: Ewa Szeliga-Szeremeta PSY Klasa otwarta: Anshee NO STONE UNTURNED Klasa championów: Redwitch THE BEAT GOES ON SUKI Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT BETTY SASQUEHANNA Buckshot Klasa pośrednia: Senseo's PUSSYCAT DOLLS Pzdr
bety Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 OPOLE 26-27.IV.2008 (CACIB) Sędzia: Tomasz Borkowski PSY Klasa szczeniąt: NORD z Olexovho Dvora Klasa pośrednia: BABAJ Furia Klasa championów: Finigan JAS-UP AERI SUKI Klasa szczeniąt: BELLINDA Gogolińska Karolina Klasa młodzieży: Anshee DESERT CLASSIC Jazgar PANAMA Klasa pośrednia: LIMBA z Olexovho Dvora ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche Klasa otwarta: ZAIRA FINIGAN Inferno de la Noche Klasa championów: SNOWSTORM Buckshot Finigan SAGUARO ATAYA NAO Sasquehanna Pzdr
bety Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 CZĘSTOCHOWA 20.IV.2008 (CWC) Sędzia: Janusz Opara PSY Klasa championów: (1) 871 SUKI Klasa młodzieży: (1) 872 Klasa pośrednia: (2) 873 874 Klasa otwarta: (1) 875 Klasa championów: (1) 876 Nie będę wpisywać kto jest gdzie rozlokowany, bo niestety wygląda na to oddział częstochowski coś pokićkał :roll:. Nie zgadza mi się ilość w planie z nazwiskami - może znowu ktoś wylądował w japończykach :roll: ? A może uwzględnili nazwisko a dana osoba się wycofała :roll: ? Pzdr
bety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 GRUDZIĄDZ 19.IV.2008 (CWC) Sędzia: Ewa Szeliga-Szeremeta PSY Klasa otwarta: Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC, NDPwR Klasa championów: Redwitch THE BEAT GOES ON - V1, CWC SUKI Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - V2 BETTY SASQUEHANNA Buckshot - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB, BOG 1 m., BIS Junior 2 m. Klasa pośrednia: Senseo's PUSSYCAT DOLLS - nb Pzdr p.s. Poprawcie mnie jeśli gdzieś się pomyliłam - bo bardzo słabo słyszałam przez telefon. :shake:
buckshot Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='bety']GRUDZIĄDZ 19.IV.2008 (CWC) Sędzia: Ewa Szeliga-Szeremeta PSY Klasa otwarta: Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC, NDPwR Klasa championów: Redwitch THE BEAT GOES ON - V1, CWC SUKI Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - bdb BETTY SASQUEHANNA Buckshot - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB Klasa pośrednia: Senseo's PUSSYCAT DOLLS - nb Pzdr p.s. Poprawcie mnie jeśli gdzieś się pomyliłam - bo bardzo słabo słyszałam przez telefon. :shake: Hej, Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - [SIZE=2]ocena: doskonała. pozdr. B
lady_m Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wyniki sie zgadzaja ;) Mam tez obiecane zdjecia ale to za jeszcze chwile, bo dopiero co wrocilam i musze zobaczyc co tam wyszlo ;)
bety Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 INOWROCŁAW 20.IV.2008 (CWC) Sędzia: Mariola Semik SUKI Klasa szczeniąt: BRITTANY Gogolińska Karolina - wo, NSzwR Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - V1 Jazgar PANAMA - bdb2 Pzdr
bety Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 CZĘSTOCHOWA 20.IV.2008 (CWC) Sędzia: Janusz Opara PSY Klasa championów: Redwitch THE BEAT GOES ON - V1, CWC, NDPwR, BOB, BOG 1 m. SUKI Klasa szczeniąt: BELLINDA Gogolińska Karolina - wo, NSzwR, BIS Puppy 3 m. Klasa młodzieży: BETTY SASQUEHANNA Buckshot - V1, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior 2 m. Klasa pośrednia: ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - V2 LIMBA z Olexovho Dvora - V1, CWC Klasa otwarta: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, CWC, NDSwR Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1, CWC To tyle co wiem - a teraz poprawiajcie, uzupełniajcie i wstawiajcie fotki ;) Pzdr
Sylwia^^ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 LIMBA z Olexovho Dvora - V1,CWC Bardzo serdecznie gratuluję!!
Marzena>> Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 20.04.2008 III Specjalna Wystawa Amerykańskich Akit - Sale, Słowacja Sędzia - Tibor Havelka, SK PSY Klasa Baby AIKO Vodne udolie - WO 2 VALLEY Nocne Życzenie - nb VAX Nocne Życzenie - WO 1- BIS BABY Klasa Szczeniąt ALEX Z Novakovho dvora - WO,BIS SZCZENIĄT Klasa Młodzieży [COLOR=Black]ADORE OF BAJER z Machova kraje - V1, ZwMł, [COLOR=Red]BIS Młodzieży,BOB CHAIN REAKTION de Gabritho - V3 LEGEND LEADER Bikin dvor - dyskwalifikacja MAX z Olexhovo dvora - V2 [COLOR=Black]Maroteam DOUBLE CHANCE - BDB Klasa Pośrednia BIGGER BANG de Gabritho - V1,CAC CIM Aobara - dyskwalifikacja Urasaghegej EGON - dyskwalifikacja [COLOR=Red]Klasa Otwarta [COLOR=Black]FRAK z OleXhovo dvora - BDB3 HORUS Arvamontanus - V2,res.CAC Maroteam AMERICAN DREAM - V1, CAC [COLOR=Red]Klasa Championów [COLOR=Black]ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CAC SUKI Klasa Baby ADINE Vodne udolie - WO 3 HILDE Zaborska perla - WO 2 VENA Nocne Życzenie - WO 4 AIKE Vodne udolie - WO 1 Klasa Szczeniąt NELLY z Olexovho dvora - WO Klasa Młodzieży DAKIRA Aobara - V1,CAJC DIAMOND & PEARLS de Gabritho - V MAILA z Olexhovo dvora - V3 MEGY z Olexhovo dvora - [COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]V2,res CAJC Silver Eagle AMAZING BEUTY - V Maroteam DEEP FROZEN LOVE - V4 [COLOR=Red]Klasa Pośrednia [COLOR=Black]ARMA Gogolińska Karolina -V1,CAC CAIA Aobara - V3 LOLETTY L'JEAN Bikin dvor - BDB4 ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche- V2,Res CAC [COLOR=Red]Klasa Otwarta [COLOR=Black]AISCHA Mlady dvor - V1,CAC BONNIE BRONTE Cid -Lake - nb FUDZI z Olexhovo dvora - BDB2 [COLOR=Red]Klasa Championów [COLOR=Black]EBBIE Zaborska perla - V1,CAC Zdjęcia już wkrótce :)
kira Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Inowrocław 20.04.08 [SIZE=2]Suki Klasa szczeniąt: BRITTANY gogolińska karolina-wo,best puppy Klasa młodzieży: JAZGAR(FCI)PANAMA-bdb URASAGHEGYI FANTA AT BUCKSHOT-DOSK,V1 PZDR. Z INO.
lady_m Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Anshee NO STONE UNTURNED Redwitch THE BEAT GOES ON Obaj panowie - porownanie (trwalo baaardzo dlugo)
Videl Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='bety']CZĘSTOCHOWA 20.IV.2008 (CWC) SUKI Klasa szczeniąt: BELLINDA Gogolińska Karolina - wo, NSzwR, BIS Puppy 3 m. SUPER!!! Gratulacje:loveu::loveu::loveu:
lady_m Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT BETTY SASQUEHANNA Buckshot Obie panie Porownanie o rase No i BOB ;) Mam jeszcze zdjecia z BISow ale to pozniej. Pozdrawiam
bety Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 DZIĘKI - wszystkim tym którzy pouzupełniali wyniki - już podopisywałam. :lol: - Marzena>> - za pełną stawkę i wyniki ze Słowacji, sporo Was tam było i tak jak ostatnio bywa u nas tak i tam widać że sędzia sięgnął po całą skalę ocen (chwała mu za to) - ciekawe czy chociaż było to adekwatne do jakości tam prezentowanych amerykańców. ;) - Lady m - za super fotorelację z Grudziądza :multi: Pzdr
Marzena>> Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='bety']DZIĘKI - wszystkim tym którzy pouzupełniali wyniki - już podopisywałam. :lol: - Marzena>> - za pełną stawkę i wyniki ze Słowacji, sporo Was tam było i tak jak ostatnio bywa u nas tak i tam widać że sędzia sięgnął po całą skalę ocen (chwała mu za to) - ciekawe czy chociaż było to adekwatne do jakości tam prezentowanych amerykańców. ;) - Lady m - za super fotorelację z Grudziądza :multi: Pzdr Hej, jak to bywa na specjalistycznych wystawach na Słowacji sędzia bardzo dokładnie badał i był bardzo surowy, te dyskwalifikacje były za uzębienie i za ogon po urazie, w końcu to wystawa piękności więc ogon musi się dać zawinąć, a tak na marginesie to sędzia T.Havelka sędziuje AA w Łodzi więc co po niektórzy doświadczą jego profesjonalizm, a jeśli chodzi o jakość AA to byłam mile zaskoczona, Słowacy i Czesi bardzo szybko poszli do przodu i mają super psiaki, aż miło było popatrzeć :), ale sama się przekonasz jak wstawię zdjęcia mam ich sporo i muszę je poobrabiać, PZDR
bety Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Marzena>>;9993401 napisał(a):Hej, jak to bywa na specjalistycznych wystawach na Słowacji sędzia bardzo dokładnie badał i był bardzo surowy, te dyskwalifikacje były za uzębienie i za ogon po urazie, w końcu to wystawa piękności więc ogon musi się dać zawinąć, a tak na marginesie to sędzia T.Havelka sędziuje AA w Łodzi więc co po niektórzy doświadczą jego profesjonalizm, a jeśli chodzi o jakość AA to byłam mile zaskoczona, Słowacy i Czesi bardzo szybko poszli do przodu i mają super psiaki, aż miło było popatrzeć :), ale sama się przekonasz jak wstawię zdjęcia mam ich sporo i muszę je poobrabiać, PZDR Niewielu poczuje "karzącą rękę sprawiedliwości" :evil_lol: tego sędziego w Łodzi - malutka staweczka się uzbierała. Znam ten ból - obrabianie dziesiątek a nawet setek fotek :p Cierpliwie sobie poczekam na Twoją zagramaniczną fotorelację :lol::lol::lol: Pzdr
Marzena>> Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 bety napisał(a):Niewielu poczuje "karzącą rękę sprawiedliwości" :evil_lol: tego sędziego w Łodzi - malutka staweczka się uzbierała. właśnie, ja osobiście nie rozumiem takiej małej stawki na CACIBIE, szczególnie kiedy sędziuje sędzia z zagranicy, siebie usprawiedliwiam bo byłam już u tego sędziego i mam w planie kolejne zagraniczne wystawy
Recommended Posts