Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 bety napisał(a):Ooooooo jaka miła niespodzianka - DZIĘKI WIELKIE ASIU No ja tam nie jestem aż taka wymagająca - mi wystarczy nawet sama staweczka - wyniki się same znajdą ;) jak nie teraz to może za jakiś czas :lol: Pzdr O Was zawsze pamiętam, ale nie zawsze mam "techniczne mozliwości... pzdr.
bety Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 KOWNO (Litwa) 20.I.2008 (CAC) Zdjęcia autorstwa ASIACZKA FINIGAN SAGUARO SENDAI Asiu bardzo dziękuję za fotki :Rose: Pzdr
bety Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 PORTO WINNER (Portugalia) 19.I.2008 (CAC) + NORTE (Portugalia) 20.I.2008 (CACIB) Na obu w/w wystawach: BOB - ATTORI HANZO OF SEA BIRD SANCTUARY ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TURKU (Finlandia) 26-27.I.2008 (CACIB) Wyniki: http://www.amerikanakita.fi/fin_ajankohtaista1.html#turku_260108 Pzdr
bety Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 RZESZÓW 9-10.II.2008 (CACIB) Sędzia: Paweł Szemraj PSY Klasa pośrednia: Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT Klasa otwarta: A-KING OF THE MOUNTAINS Wzgórza Bieszczad Anshee NO STONE UNTURNED ANUBIS Nocne Życzenie Klasa championów: REIKAN Sasquehanna SUKI Klasa młodzieży: Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT Klasa pośrednia: Kariudogoya's DILEMMA AT BUNTARO ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche Klasa otwarta: Aikenka BLACK BEAUTY ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche Klasa championów: CR AUTUMN IN ASPEN Sprawdźcie czy się wsio zgadza. Pzdr
Agappe Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 bety skąd masz pełną stawke na Rzeszów????:roll:
bety Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Agappe napisał(a):bety skąd masz pełną stawke na Rzeszów????:roll: A dopasowałam sobie nazwiska (wcześniej na stronie Rzeszowa wisiała lista - teraz jej tam chyba nie ma) do amerykańców a potem do klas - trudne to nie było. :lol: Pzdr
Agappe Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a już myślałam, że oślepłam ;) listy nie widze, a wcześniej na stronie rzeszowskiej nie byłam.. no nic na pełną stawke japończyków trzeba bedzie do wystawy poczekać
Dan Danilo Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hej Asiu, dzięki za foty, super uchwycone...teraz możemy żałować, ze polskie psy nie pojechały na ta wystawę ;) byśmy tez mieli takie ładne zdjęcia :) nie,nie...żarty żartami...świetnie,że zawsze pamiętasz o A.A...szkoda,że o moich yorasach nikt nie pamięta :( mówi sie trudno...jakoś przeżyję ;) z resztą...w Y.T tez za pewne nie było powalającej stawki ;) Buzka Justyna
bety Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 RZESZÓW 9-10.II.2008 (CACIB) Sędzia: Paweł Szemraj PSY Klasa pośrednia: Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB Klasa otwarta: A-KING OF THE MOUNTAINS Wzgórza Bieszczad - bdb3 Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC ANUBIS Nocne Życzenie - V2 Klasa championów: REIKAN Sasquehanna - V1, CWC, Res.CACIB SUKI Klasa młodzieży: Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - nb Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: Kariudogoya's DILEMMA AT BUNTARO - V1, CWC, Res.CACIB ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - V2 Klasa otwarta: Aikenka BLACK BEAUTY - V3 ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche - V1, CWC, NDSwR, CACIB ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - V2 Klasa championów: CR AUTUMN IN ASPEN - V1 Oj, leniuszki :evil_lol: znowu muszę podawać wyniki za Was. Wyniki przekazała mi Franka :lol:. Sprawdźcie proszę czy wszystko dobrze zrozumiałam i zanotowałam. Pzdr p.s. Uzupełniłam wyniki na podstawie oficjalnej statystyki z tej wystawy umieszczonej na stronie internetowej oddziału rzeszowskiego.
bety Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 BYDGOSZCZ 16-17.II.2008 (CWC) Sędzia: Mariola Semik PSY Klasa pośrednia: BABAJ Furia - nb Finigan AK-TAN CUFENDER - V1, CWC, NDPwR, BOB SUKI Klasa szczeniąt: TORASAKE Strażnik Beskidu - o Klasa młodzieży: Jazgar PANAMA - V3 Midian's LADY FINIGAN - V1, Zw.Mł., NJwR LIMBA z Olexovho Dvora - V2 Klasa pośrednia: BABUSHKA Furia - nb Klasa championów: Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, CWC, NDSwR Pzdr p.s. Uzupełniłam wyniki na podstawie oficjalnej statystyki z tej wystawy umieszczonej na stronie internetowej oddziału bydgoskiego.
bety Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Zapomniałam dopisać :roll: - dzisiaj na Westminsterze są oceniane Akity, więc wieczorem należy się spodziewać pierwszych wyników na ichniejszej stronce. Pzdr
Agappe Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 bety napisał(a):Zapomniałam dopisać :roll: - dzisiaj na Westminsterze są oceniane Akity, więc wieczorem należy się spodziewać pierwszych wyników na ichniejszej stronce. Pzdr albo oślepłam albo akit japońskich nie ma na westminterze.. bety nie orientujesz się czy japończyki mogą występować w tej wystawie??:roll:
bety Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Agappe napisał(a):albo oślepłam albo akit japońskich nie ma na westminterze.. bety nie orientujesz się czy japończyki mogą występować w tej wystawie??:roll: Na tej wystawie nie zobaczysz akit japońskich jako oddzielnej rasy. W USA nie podzielono akit i obie chodzą tam po wystawach pod jednym szyldem. Wyniki + Fotki + Video Akit http://www.westminsterkennelclub.org/2008/results/breed/akita.html BOG [Working] http://www.westminsterkennelclub.org/2008/results/group/working.html Pzdr
Agappe Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 fajnie sobie takie filmiki obejrzeć.. zwróciliście uwagę, że chyba wszystkie akity były wystawiane na smakołyk??? w Polsce w sumie bardzo mało psów jest wystawianych na smakołyk.. no i jeszcze ta radość właścicielki i ściskiwanie się z właścicielami konkurentów.. aaa i jeszcze jedno pytanie.. ten biały pies nie jest za bardzo "klockowaty" ze sie tak wyraże? ;>
bety Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wyniki i stawki z 8-10.II.2008 MOSKWA (Rosja) 9.II.2008 (CAC) Sędzia: Andrzej Szutkiewicz PSY Klasa młodzieży: JAPONSKIJ SAD GIEKAN JAPONSKIJ SAD GIN SUKI Klasa młodzieży: JAPONSKIJ SAD VASHIKI Klasa pośrednia: BENTLI SHADE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ MOSKWA (Rosja) 10.II.2008 (CAC) Sędzia: Henryk Stępka PSY Klasa szczeniąt: TORAZO'S CAPTAIN AMERICA Klasa młodzieży: MELODOR SHAKA ZULU JAPONSKIJ SAD VAKAJ SUKI Klasa młodzieży: JAPONSKIJ SAD VASHIKI Klasa pośrednia: ALCHEMIST INTERNATIONAL PHENOMEN Mam nadzieję, że imiona psów w miarę poprawnie zrozumiałam i zapisałam. Dziękuję za obie moskiewskie stawki ;););) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TALLIN (Estonia) 8-10.II.2008 (CACIB) Sędzia: Annukka Paloheimo (Finlandia) PSY Klasa młodzieży: RUTHDALES MIDAS TOUCH HIKAY'S JUMP THE BROOM STICK Klasa championów: BLACK CANYON WINDS OF WAR - V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 2 m. SUKI Klasa pośrednia: INULINE CAROLA - bdb Stawka dzięki ewa1000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ BRNO (Czechy) 9-10.II.2008 (CACIB) Sędzia: Josef Nemec (Czechy) Zgłoszono 12 AA BOB + BOG 2 m. - MELODOR BURN THE WITCH Pzdr
bety Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 LESZNO (Championów) 24.II.2008 Sędzia: Ewa Stolarska PSY Klasa championów: (1) REDWITCH THE BEAT GOES ON (???) - a może ktoś inny :niewiem: SUKI Klasa championów: (2) KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO :confused: NAO SASQUEHANNA :confused: Zgadza się - czy też nie??? :roll: Pzdr
Agappe Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='bety'][ MOSKWA (Rosja) 9.II.2008 (CAC) Sędzia: Andrzej Szutkiewicz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ MOSKWA (Rosja) 10.II.2008 (CAC) Sędzia: Henryk Stępka Pzdr haha te wystawy na pewno w Rosji były? :evil_lol::evil_lol:
Franka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='bety']LESZNO (Championów) 24.II.2008 Sędzia: Ewa Stolarska PSY Klasa championów: (1) REDWITCH THE BEAT GOES ON (???) - a może ktoś inny :niewiem: SUKI Klasa championów: (2) KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO :confused: NAO SASQUEHANNA :confused: Zgadza się - czy też nie??? :roll: Pzdr No patrzaj jaka domyslna :evil_lol: co do suk to sie zgadza:eviltong: Pzdr.
bety Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wstawiam użyczone mi fotki z Bydgoszczy - za co :lol::lol::lol::lol::lol::lol: BAAAAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: FINIGAN AK-TAN CUFENDER TORASAKE STRAŻNIK BESKIDU [SIZE=2] JAZGAR PANAMA [SIZE=2] LIMBA Z OLEXOVHO DVORA [SIZE=2] MIDIAN'S LADY FINIGAN [SIZE=2] cdn
Dan Danilo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 i znowu żałujemy,że nas nie było :evil_lol: jedynie Pani z championów łagodzi moje serce poziomem stawki w Bydgoszczy ;) a patrzcie BOB nie dostała??? więc w dalszym ciągu uważam,że do niektórych sędziów sie nie jeździ ;) (tzn. tak uważa Krzysiek, to on sie pokosił o taką formę wyrażenia Swoich odczuć na temat jednej z sędzin - dzięki której TO JA - miałam zmarnowany jeden dzień ;)) ale w tym przypadku akurat sie z nim zgadzam, w 100% ;) Buzka Justyna - musiałam edytować,zapomniałam się podpisać...żeby nie było później ? ;) znowu...afery - tyle że w druga stronę!!!
bety Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 LESZNO (Championów) 24.II.2008 Sędzia: Ewa Stolarska PSY Klasa championów: REDWITCH THE BEAT GOES ON - V1, CWC, NDPwR, BOB SUKI Klasa championów: KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO - V1, CWC, NDSwR NAO SASQUEHANNA - V2 Wynik BOB był do przewidzenia :evil_lol:. Gratulacje dla Beni :multi: Wyniki dzięki Eli (Franka) :lol: Pzdr
Agappe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='bety']LESZNO (Championów) 24.II.2008 Sędzia: Ewa Stolarska PSY Klasa championów: REDWITCH THE BEAT GOES ON - V1, CWC, NDPwR, BOB, [SIZE="3"]BOG, BIS II SUKI Klasa championów: KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO - V1, CWC, NDSwR NAO SASQUEHANNA - V2 Wynik BOB był do przewidzenia :evil_lol:. Gratulacje dla Beni :multi: Wyniki dzięki Eli (Franka) :lol: Pzdr dodałam co wiedziałam.. ten wynik tez był do przewidzenia..
bety Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Agappe napisał(a):dodałam co wiedziałam.. ten wynik tez był do przewidzenia.. Ha, ha, ha - no racja - zwłaszcza grupa była do przewidzenia ;););):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki za dopisanie finałów. Pzdr
bety Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 JAROSŁAW 8-9.III.2008 (CWC) Sędzia: Katarzyna Boryczko (taki sędzia był przewidziany na samym początku ale nie wiem czy nie zmienili) PSY Klasa otwarta: ANUBIS NOCNE ŻYCZENIE SUKI Klasa młodzieży: LIMBA Z OLEXOVHO DVORA Klasa otwarta: ZEWA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE Pzdr
Recommended Posts