Dan Danilo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='bety']Ale to wszyscy wiedzą - wyniki były przecież podane - a ja nie lubię się powtarzać. Pzdr[/quote] ...ale to zdjęcie aż sie prosiło o podpis K
buckshot Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam, Podaję stawkę ilościową na Poznań :p Psy: kl. mł. -1 kl. pos. -1 kl. otw. -1 kl.champ. -2 kl. wet. - 1 Suczki: kl. mł. - 3 kl. pos. - 3 Stawka ilościowo nie powala, ale przynajmniej jest równo po 6 szt. piesków i suczek:p Pozdrawiam M
Franka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 buckshot napisał(a):Witam, Podaję stawkę ilościową na Poznań :p Psy: kl. mł. -1 kl. pos. -1 kl. otw. -1 kl.champ. -2 kl. wet. - 1 Suczki: kl. mł. - 3 kl. pos. - 3 Stawka ilościowo nie powala, ale przynajmniej jest równo po 6 szt. piesków i suczek:p Pozdrawiam M No w koncu psy sie zbuntowaly i postanowili przynajmniej dorownac ''babom'':evil_lol::loveu:Pzdr.
Agappe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 skąd macie staweczke????:roll::roll::roll::roll:
bety Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 buckshot napisał(a):Witam, Podaję stawkę ilościową na Poznań :p ....................Stawka ilościowo nie powala, ale przynajmniej jest równo po 6 szt. piesków i suczek:p Pozdrawiam M No wreszcie te "chłopy" się ruszyły spod tych telewizorów i będą się wystawiać :evil_lol: a nie same "kobitki" tylko. A druga ciekawostka - cóż to się dzieje, że na kolejnej wystawie brak suk w klasie otwartej - ciekawe, ciekawe :hmmmm: A tak wogóle to rzeczywiście marna ta stawka w ilości jak na TAKĄ wystawę :shake: No to kto się tam pojawi - przyznać się? :p Pzdr
Dan Danilo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Na pewno Spryte i Tiger, oprócz tych dwóch gigantów ;) będą z nami yorasy...Pia i Beto ;) one będą miały ciężkie dwa dni, jeden dzień mamy klubówke terrierów a drugi międzynarodową...no i oczywiście najważniejszy pupil ;) Gabryś...wybiera sie z nami do Poznania na wycieczkę...już sie nie możemy doczekać...dwie wystawy i hotel pełen "Akiciarzy" ;)dla nas BOMBA :) Justyna
Marzena>> Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 bety napisał(a):No wreszcie te "chłopy" się ruszyły spod tych telewizorów i będą się wystawiać :evil_lol: a nie same "kobitki" tylko. A druga ciekawostka - cóż to się dzieje, że na kolejnej wystawie brak suk w klasie otwartej - ciekawe, ciekawe :hmmmm: A tak wogóle to rzeczywiście marna ta stawka w ilości jak na TAKĄ wystawę :shake: No to kto się tam pojawi - przyznać się? :p Pzdr Suki z pośredniej - stały skład się stworzył, więc do Kielc postanowiłam rozbić tą " św. trójce" i do otwartej się zgłosiłyśmy.:evil_lol: PZDR. Marzena
bety Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pierwsze wieści wystawowe: [SIZE="4"]KWPR NOWY DWÓR MAZOWIECKI 7.X.2007 Sędzia: Anna Jaśkiewicz SUKI Klasa pośrednia: INNA BAJKA Etruria Polonia - V1, CWC, NDSwR, BOB Pzdr
Marzena>> Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jussi napisał(a):Na pewno Spryte i Tiger, oprócz tych dwóch gigantów ;) będą z nami yorasy...Pia i Beto ;) one będą miały ciężkie dwa dni, jeden dzień mamy klubówke terrierów a drugi międzynarodową...no i oczywiście najważniejszy pupil ;) Gabryś...wybiera sie z nami do Poznania na wycieczkę...już sie nie możemy doczekać...dwie wystawy i hotel pełen "Akiciarzy" ;)dla nas BOMBA :) Justyna Hey Justynko, Wygląda na to, że cała stawka pod jednym dachem,:loveu: Będzie wesoło :lol: PZDR Marzena
bety Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Jussi']Na pewno Spryte i Tiger, oprócz tych dwóch gigantów ;) będą z nami yorasy...Pia i Beto ;) one będą miały ciężkie dwa dni, jeden dzień mamy klubówke terrierów a drugi międzynarodową...no i oczywiście najważniejszy pupil ;) Gabryś...wybiera sie z nami do Poznania na wycieczkę...już sie nie możemy doczekać...dwie wystawy i hotel pełen "Akiciarzy" ;)dla nas BOMBA :) Justyna Ooooooooooo rany ale ekipa :) Marzena>> napisał(a):Suki z pośredniej - stały skład się stworzył, więc do Kielc postanowiłam rozbić tą " św. trójce" i do otwartej się zgłosiłyśmy.PZDR. Marzena Hi, hi, hi - cwaniara ;) Ciekawe czy reszta nie wpadła na ten sam pomysł - a wtedy bedzie ten sam skład ale w otwartej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr
Marzena>> Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 bety napisał(a):Ooooooooooo rany ale ekipa :) Hi, hi, hi - cwaniara ;) Ciekawe czy reszta nie wpadła na ten sam pomysł - a wtedy bedzie ten sam skład ale w otwartej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr Z tej trójcy "naszej" raczej nie a nowych zapraszamy. PZDR Marzena:lol:
Marzena>> Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pierwsze wieści z Rybnika - dokładną stawkę poda na pewno Ela a na gorąco wiadomo że : Psy Klasa championów 2 BIG BENZ SRFN'AT WAVEMAKER- V1 Suki Klasa młodzieży 6 KARIUDOGOYAS DILEMMA AT BUNTARO- V1, Zw.Mł. AIKENKA BLACK BEAUTY - V2 reszta suczek bdb Klasa pośrednia 1 ARMA GOGOLINSKA KAROLINA- V1,CWC, NDSwR, BOB Klasa championów 2 FINIGAN SAGUARO ATAYA - V1 SNOWSTORN BUCKSHOT - V2 Zwycięzcom Gratuluję !!!!! PS. Ela, jak coś pomyliłam to popraw proszę, bo zasięg był kiepski
Marzena>> Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Sorry, (ale coś mi źle działa Dogo), za te dwa posty takie same, nie mogę tego zmienić. Mam nadzieje że jest to czytelne, A dokładną relacje przedstawi Ela jak wróci do domu. PZDR
bety Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No to znam prawie wszystkie wyniki z Rybnika. Jakoś z Elą się przez telefon dogadałam. Jakbym coś pochrzaniła to zapewne mnie poprawi po powrocie. KWPR RYBNIK 7.X.2007 Sędzia: Hana Blatonova (Czechy) PSY Klasa championów: Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS (Belgia) - V1, CWC, NDPwR ATILLA Bear-Key (Czechy) - ? 2 SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V2 Kariudugoya's DILEMMA AT BUNTARO - V1, Zw.Mł. MEIKO Kariotyda - bdb ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - bdb3 BRANDA Ka-Ya-Bo - bdb DAIKY Bear-Key (Czechy) - bdb Klasa pośrednia: ARMA Gogolińska Karolina - V1, CWC, NDSwR, BOB Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1, CWC SNOWSTORM Buckshot - V2 Nie jestem pewna jaką ocenę dostał czeski champion i czy przyznawano NJwR, ale to najwyżej dopisze Ela. Pzdr
Franka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='bety']No to znam prawie wszystkie wyniki z Rybnika. Jakoś z Elą się przez telefon dogadałam. Jakbym coś pochrzaniła to zapewne mnie poprawi po powrocie. KWPR RYBNIK 7.X.2007 Sędzia: Hana Blatonova (Czechy) PSY Klasa championów: Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS (Belgia) - V1, CWC, NDPwR ATILLA Bear-Key (Czechy) - ? 2 SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V2 Kariudugoya's DILEMMA AT BUNTARO - V1, Zw.Mł. MALIBU Kariotyda - bdb ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - bdb3 BRANDA Ka-Ya-Bo - bdb DAIKY Bear-Key (Czechy) - bdb Klasa pośrednia: ARMA Gogolińska Karolina - V1, CWC, NDSwR, BOB Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1, CWC SNOWSTORM Buckshot - V2 Nie jestem pewna jaką ocenę dostał czeski champion i czy przyznawano NJwR, ale to najwyżej dopisze Ela. Pzdr Witam nie dawno wrocilam bo jak zwykle wystawa w Rybniku ze swoimi pieknymi terenami a szczegolnie pogoda dopisala. NJWR sedzina nie przyznawala wogole ale za to w kl. mlodziezy dostalismy CWC --cielawe co ???:crazyeye: i musialam to korygowac. Nie wiem jaka ocene otrzymal CH.Czeski a tak pozatym wyniki sie zgadzaja.Pzdr.
Agappe Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 wooow. ile gości z zza granicy się u Was pojawiło:crazyeye::crazyeye:
Dan Danilo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Marzena>>;7628626 napisał(a):Hey Justynko, Wygląda na to, że cała stawka pod jednym dachem,:loveu: Będzie wesoło :lol: PZDR Marzena oj będzie wesoło :diabloti::diabloti::diabloti: ...ale umówmy sie ,że pijemy tylko do 5 rano bo trzeba jakoś wyglądać ,dojechać na wystawę i psy przygotować K
elcia113 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wydaje mi się,że na wystawie w RYBNIKU była MEIKO Kariotyda , a nie MALIBU Kariotyda-ale mogę się mylić,w końcu mnie tam nie było:cool3:
bety Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='elcia113']Wydaje mi się,że na wystawie w RYBNIKU była MEIKO Kariotyda , a nie MALIBU Kariotyda-ale mogę się mylić,w końcu mnie tam nie było:cool3: Mnie też tam nie było :roll: , ale kto inny był ;) i ma katalog, więc zapewne to sprawdzi :p Nawiązując do wcześniejszych rozważań na temat polskich sędziów (i nie tylko) przeczytajcie sobie post nr 1241 dogomaniaczki Gosia w temacie wystaw akit japońskich. Tych kilka słów to jak dla mnie cała prawda o większości sędziów pojawiających się na ringu akit. Nic dodać nic ująć. Pzdr
Franka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 elcia113 napisał(a):Wydaje mi się,że na wystawie w RYBNIKU była MEIKO Kariotyda , a nie MALIBU Kariotyda-ale mogę się mylić,w końcu mnie tam nie było:cool3: Tak w Rybniku byla MEIKO KARIOTYDA :lol: Pzdr.
Franka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jussi napisał(a):oj będzie wesoło :diabloti::diabloti::diabloti: ...ale umówmy sie ,że pijemy tylko do 5 rano bo trzeba jakoś wyglądać ,dojechać na wystawę i psy przygotować K OOO Rany ale plany :crazyeye: i do tego ta 5 rano i potem nic jak zapewniony kręciołek w glowie :huh:na bank :evil_lol: Pzdr.
bety Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Franka']OOO Rany ale plany :crazyeye: i do tego ta 5 rano i potem nic jak zapewniony kręciołek w glowie :huh:na bank :evil_lol: Pzdr. Taaaaaaaaaak no właśnie - ja pamiętam już taką jedną wystawę (z niedalekiej przeszłości :diabloti: ) gdzie niektórzy wykazywali się nieprzytomnością umysłu po takim balowaniu przedwystawowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A może poczekajcie z tym aż się wystawa skończy - wtedy na bank będzie "okazja" ;) do - hi hi hi hi hi Pzdr
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jedyna AA z Legionowa niestety mam tylko to zdjęcie:shake: jeszcze jedną pręgowaną AA widziałam juz w godzinach "finałowych". Akitka wydała mi się całkiem fajna, była z bardzo elegancko ubranym facetem, ufocić jej niestety nie zdołałam, bo tylko mi mignęła (nawet nie wiem czy pies czy suczka)
bety Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agappe - dzięki za fotkę, ja nawet nie wiem czy z mojego aparatu coś wyjdzie bo w pewnym momencie odmówił posłuszeństwa (chyba się już mój aparacik starzeje pora kupić coś nowego z bajerami) Pzdr
Recommended Posts