Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

o Jezu...tylko to mi sie nasuwa...czasami niektórzy przeginają... kiedy to sie zmieni w tej Polsce, niedługo to już nikt z zagranicy nie przyjedzie na nasze wystawy...i tak już coraz mniej sie do nas wybiera... ze względu... wiecie jakiego? ;)

ok, większej liczbie osób gratuluję ;)

pa

J

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciąg dalszy wieści wystawowych:

Niemiecki klub akit ( http://www.akita.de/ ) podał wyniki z wystawy klubowej w Wipperfurth z 30.IX.2007. Jak zwykle najpierw po lewej stronie naciskacie Am.Akita potem Ausstellungen i po prawej pokazuje Wam się lista wyników z wystaw. (to już zapewne wiecie - ja tylko przypominam :) )

Czeski ZK podał stawkę ilościową na CACIB w Czeskich Budzejowicach (6-7.X.2007). Stawka "gigantyczna" - 3 sztuki (po jednym psie w klasach młodzieży i pośredniej + jedna suka w pośredniej. Aż się zastanawiam co się stało że tylko tyle się zgłosiło amerykańców. Sędziować ma Hana Petrusova z Czech.

Pzdr

Posted

Na razie tyle fotek z łódzkiej klubówki. Jak zapewne zauważyliście nie ma wszystkich psów - niestety w zakładzie fotograficznym gdzieś wcięło :mad: :angryy: resztę moich klisz!!!!!!! Jak je odzyskam to dorzucę to czego brakuje i podmienię może niektóre fotki na lepsze.
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Na razie tyle fotek z łódzkiej klubówki. Jak zapewne zauważyliście nie ma wszystkich psów - niestety w zakładzie fotograficznym gdzieś wcięło :mad: :angryy: resztę moich klisz!!!!!!! Jak je odzyskam to dorzucę to czego brakuje i podmienię może niektóre fotki na lepsze.
Pzdr[/quote]

No to czekamy na tą wrzutkę i podmiankę z niecierpliwoscią :eviltong:Pzdr.

Posted

Wrocilam wlasnie ze swojego odzialu w Rybniku i jak sie dowiedzialam zgloszono rekordowa ilosc psow na ta wystawe i wcale sie nie dziwie bo teren wystawowy jest piekny.

No i oczywiscie tez jest jak na Rybnik i wystawe krajowa rekordowa stawka AKIT AMERYKANSKICH -----az 11 szt.:crazyeye:
Klasa mlodziezy obstawiona :evil_lol:--6 szt.
Zastanawia mnie jedno ze wystarczy sedzia z zagranicy i stawka rosnie-hm.:fadein:Pzdr.

Posted

[quote name='Franka']
Zastanawia mnie jedno ze wystarczy sędzia z zagranicy i stawka rosnie-hm.:fadein:Pzdr.[/quote]

To smutne ,że nie ufamy i nie doceniamy naszych polskich sędziów ...
...smutne,ale prawdziwe ...
...ale ja ufam,że sędziowie oceniają zgodnie ze swoim gustem i sumieniem - i do takich będę tylko zgłaszał .
Krzysiek

Posted

[quote name='Jussi']To smutne ,że nie ufamy i nie doceniamy naszych Polskich sędziów ...
...smutne ,ale prawdziwe ...
...ale ja ufam ,że sędziowie oceniają zgodnie ze swoim gustem i sumieniem - i do takich będę tylko zgłaszał .
Krzysiek[/quote]

Tak to smutne - ale bez powodu niektórzy polscy sędziowie (i nie tylko paru zagranicznych też już trafiło na tak zwane "czarne listy" ;) ) nie stracili tego zaufania wystawców. I często nie chodzi nawet o uczciwość tylko kompetencje i znajomość rasy i jej standardu.
A tak jeszcze dodając, nawet sędziowie "pewniacy" - tacy których się ceniło i uznawało za super - potrafią mocno rozczarować. :roll:
Pzdr

Posted

Brakujące i dodatkowe fotki z Łodzi - wrzucam je w nowe posty żebyście nie musieli się cofać i szukać ich na poprzednich stronach.

C.D.

KLUBOWA ŁÓDŹ 23.IX.2007

PSY - Klasa Championów

cdn

Posted

No i stawka na Zabrze jest calkiem nie zla---zgloszono 10 szt

PSY KL. Pos.

ANUBIS NOCNE ZYCZENIE

KL. CH.

BIG BENZ SRFN'AT WAVEMAKER

SUKI KL.ML.

KARIUDOGOYAS DILEMMA AT BUNTARO
MEIKO KARIOTYDA
ZUMA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE

KL.POSR.

AIKENKA BLACK BEAUTY
ARMA GOGOLINSKA KAROLINA
ZEWA FINIGAN INFERNO DE LA NOCHE

KL.CH.

FINIGAN SAGUARO ATAYA
SNOWSTORN BUCKSHOT

SEDZIOWAC BEDZIE PANI M.ZASADA PZDR.

Posted

No i znowu same "baby" zgłoszone, co z tymi "facetami" się dzieje? :evil_lol:
Czy szanowne towarzystwo co się pozgłaszało na Rybnik i Zabrze to jakieś fotki porobi czy nie ma co na to liczyć? :eviltong: :evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']No i znowu same "baby" zgłoszone, co z tymi "facetami" się dzieje? :evil_lol:
Czy szanowne towarzystwo co się pozgłaszało na Rybnik i Zabrze to jakieś fotki porobi czy nie ma co na to liczyć? :eviltong: :evil_lol:
Pzdr[/quote]
Ha dobre pytanie porobi czy nie porobi a to zobaczymy na miejscu:evil_lol: a liczyc zawsze mozna:eviltong: Jak pogoda dopisze to pewnie jakiegos pstrykacza dorwiemy :loveu:
A pozatym to fakt ze towarzystwo prawie samych 'bab''Pzdr.;)

Posted

RING XVII: Sędzia - Hana Blatoňová
Akita Amerykańska
PSY
Klasa championów 2 574 - 575
SUKI
Klasa młodzieży 6 576 - 581
Klasa pośrednia 1 582 - 582
Klasa championów 2 583 - 584

i znów "BABY"górą:diabloti:
PZDR Marzena

Posted

Marzena>>;7547651 napisał(a):
RING XVII: Sędzia - Hana Blatoňová
Akita Amerykańska
PSY
Klasa championów 2 574 - 575
SUKI
Klasa młodzieży 6 576 - 581
Klasa pośrednia 1 582 - 582
Klasa championów 2 583 - 584

i znów "BABY"górą:diabloti:
PZDR Marzena

to u was tak samo jak u nas. w rybniku 2 psy i 10 suk, w Zabrzu 1 pies i 9 suk..co to się dzieje??:roll:

Posted

[quote name='Agappe']to u was tak samo jak u nas. w rybniku 2 psy i 10 suk, w Zabrzu 1 pies i 9 suk..co to się dzieje??:roll:[/quote]

Widziałam i też się zastanawiam co się dzieje - może pieski teraz mioty odchowują zamiast suczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Widziałam i też się zastanawiam co się dzieje - może pieski teraz mioty odchowują zamiast suczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pzdr[/QUOTE]

haha mówisz,ze równouprawnienie wstępnuje do światu psów i panowie będą chodzili na urlop macierzyński??:lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agappe']haha mówisz,ze równouprawnienie wstępnuje do światu psów i panowie będą chodzili na urlop macierzyński??:lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystko jest możliwe :) :evil_lol: :) :evil_lol: :) :evil_lol:

Wrocławski Redwitch The Beat Goes On
[quote name='asia_pie']

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Wszystko jest możliwe :) :evil_lol: :) :evil_lol: :) :evil_lol:

Wrocławski Redwitch The Beat Goes On

Pzdr[/quote]

zapomniałaś napisać ,że ten pies wygrał BIS na tej wystawie
a ja nie wiem ,czy śmiać sie czy płakać...
Krzysiek

Posted

[quote name='Jussi']zapomniałaś napisać ,że ten pies wygrał BIS na tej wystawie
a ja nie wiem ,czy śmiać sie czy płakać...
Krzysiek[/quote]

Ale to wszyscy wiedzą - wyniki były przecież podane - a ja nie lubię się powtarzać.
Pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...