Franka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA ZWYCIEZCOW NO A BOSTON TO ZASZALAL NA CALEGO:multi::cunao: :laola::laola:PZDR.
Agappe Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='bety'] Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, Mł.Zw.KL, NJwR, BOB, BEST JUNIOR 1 m., BEST SZPIC JAPOŃSKI 1 m., BIS 2 m. co to za psiak????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: w czyich rękach??????
bety Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Agappe']co to za psiak????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: w czyich rękach?????? Jak to co to za psiak, także znajomy z Galerii akit - to imporcik Buckshot-ów
Dan Danilo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hej Dzieki za gratulacje...:calus: Mówie Wam jak było fajnie i miło...aż szkoda bylo wyjezdzac, oczywiscie nietylko dlatego,ze los byl dla nas taki laskawy :) i udalo sie nam cos wygrac ;) a nasza Spryte... padla jak dluga ;) juz ma dosc, nastepnym razem juz nie bedzie tak stala jak posąg...mowi,ze zle na tym wychodzi, musi dlugo zostawac na wystawie i pozniej nie ma juz sily nawet pobawic sie z Gothi - a Gothunia jaka stęskniona...niedlugo pojada razem, to bedzie im razniej - Tiger owszem byl, ale mial zly humor (co mozna bylo zobaczyc na ringu ;)) i nie mial ochoty na konwersacje ze Spryte - z reszta z nikim ;), wiec stad jej niezadowolenie z wyjazdu ;) a nam sie baaaardzo podobalo! Dziekujemy slicznie wszystkim, tym co trzymali za nas kciuki, a w szczegolnosci za Spryte - to byla jej pierwsza w zyciu wystawa :) i taki sukces!!! SUPER ! :multi:
Marzena>> Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, Mł.Zw.KL, NJwR, BOB, BEST JUNIOR 1 m., BEST SZPIC JAPOŃSKI 1 m., BIS 2 m. Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - wo1, NSzwR, BEST PUPPY 1 m. WIELKIE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW !!! a szczególnie dla Bostona !!!:lol: no i oczywiście dla Spryte !!!:lol: super :laola: tak trzymać [SIZE=2]PZDR Marzena
buckshot Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 pół godziny temu dojechaliśmy... zaglądamy na dogo, a tu taka impreza!!!! i bez nas!! :lol!::lol!::lol!::lol!: WSZYSTKIM PIĘKNIE DZIĘKUJEMY ZA GRATKI! Bostonek zaszalał :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Gratulujemy wszystkim zwycięzcom! Spritie - trzymalismy mocno kciuki na finałach:loveu::loveu:
bety Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='buckshot']pół godziny temu dojechaliśmy... zaglądamy na dogo, a tu taka impreza!!!! i bez nas!! Imprezka to Was moi drodzy finaliści nie minie :eviltong: :evil_lol: Także Justynko, Basiu, Krzysiu i Mirku odkładajcie kaskę na szampana i jakiś tort (dla tych niepijących) hi hi hi hi :diabloti: Pzdr
finigan Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wielkie GRATULACJE DLA BOSTONA I SPRYTE za podtrzymanie tradycji ostatnich lat :) Pozdrawiam, Blanka
Franka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='bety']Imprezka to Was moi drodzy finaliści nie minie :eviltong: :evil_lol: Także Justynko, Basiu, Krzysiu i Mirku odkładajcie kaskę na szampana i jakiś tort (dla tych niepijących) hi hi hi hi :diabloti: Pzdr Tak tak masz Kasia racje imprezka musi byc zreszta mam takie zapewnienie od Mirka :evil_lol: /nie bede pisac co obiecal i ile:lol:/ A jezeli chodzi o Justyne i Krzyska to tez ich zmusimy :eviltong::evil_lol: wiec mysle ze nie bedzie problemu . Maja jeszcze troche czasu zeby sie przygotowac i napewno bedzie i smiesznie i wesolo:Cool!::klacz::sweetCyb:Jeszcze raz GRATULACJE .Pzdr.
Dan Danilo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dzieki za gratulacje - raz jeszcze...tym co pogratulowali ost :) na prawde milo znowu wygrac z maluchem na Klubowce...2 lata temu udalo nam sie wygrac z Gothunią BIS BABY :) tez byla pierwszy raz na wystawie ale byla mlodzsza od Spryte, miala 4.5msc ;) a teraz BIS PUPPY, na prawde strasznie sie cieszymy :) szczegolnie dlatwgo,ze tyle osob tak nieladnie obmawialo Spryte za naszymi plecami, ledwo zdązyla wyjsc z klatki a juz bylo brzydkie gadanie...na prawde nieladnie...niech te osoby, ktore to mowily wstydza sie, i popatrza na swoj dorobek zimnym spojrzeniem a pozniej nich sie wypowiadaja...najlepiej nam w oczy a nie obrzydliwie za naszymi plecami...! i na dodatek robia brzydkie foty - specjalnie zeby przekonac niektorych,ze maja racje...kazdemu psu jest czlowiek w stanie zrobic okropne zdjecie, w zlym momencie, z reszta nam tez mozna zrobic paskudne zdjecie np. jak jestesmy zgarbieni, lub mamy mine kretyna, tym bardziej psu... ok, tyle o naszych emocjach...;) teraz wstawie zdjecia niektorych A.A,ktore uchwycilam w swoim aparacie, oczywiscie wybralam te najladniejsze, nie jestem wredą tak jak co niektórzy ;) Jesli komus sie nie podoba zdjecie jego psa, prosze o mail na priv, od razu usunę :) Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT Finigan AK-TAN CUFENDER na razie te dwa okazy ;) a pozniej wstawie reszte :) musze zmykac do mojego Króla Gabrysia ;) J
bety Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A stawka na krajówkę w Nowym Dworze Mazowieckim (7.X.2007) powalająca - no normalnie o amerykańce to się będzie można potknąć, tak ich tam dużo będzie - hi hi hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mówiąc jaśniej jest tylko jedna jedyna suka w klasie pośredniej :diabloti: Pzdr
Agappe Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jussi napisał(a): Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT http://img258.imageshack.us/img258/6868/dsc03876dn8.jpg J bardzo efektowny psiak!!!!!! gratuluje!!!!! :)
Dan Danilo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 bety napisał(a):A stawka na krajówkę w Nowym Dworze Mazowieckim (7.X.2007) powalająca - no normalnie o amerykańce to się będzie można potknąć, tak ich tam dużo będzie - hi hi hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mówiąc jaśniej jest tylko jedna jedyna suka w klasie pośredniej :diabloti: Pzdr Witam ...do niektórych sędziów nikt nigdy nie pojedzie ... Krzysiek
Asiaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O, rany! aż musze zajrzeć, kto sędziuje w NDM AA... pzdr.
donya Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jussi napisał(a):Dzieki za gratulacje - raz jeszcze...tym co pogratulowali ost :) na prawde milo znowu wygrac z maluchem na Klubowce...2 lata temu udalo nam sie wygrac z Gothunią BIS BABY :) tez byla pierwszy raz na wystawie ale byla mlodzsza od Spryte, miala 4.5msc ;) a teraz BIS PUPPY, na prawde strasznie sie cieszymy :) szczegolnie dlatwgo,ze tyle osob tak nieladnie obmawialo Spryte za naszymi plecami, ledwo zdązyla wyjsc z klatki a juz bylo brzydkie gadanie...na prawde nieladnie...niech te osoby, ktore to mowily wstydza sie, i popatrza na swoj dorobek zimnym spojrzeniem a pozniej nich sie wypowiadaja...najlepiej nam w oczy a nie obrzydliwie za naszymi plecami...! i na dodatek robia brzydkie foty - specjalnie zeby przekonac niektorych,ze maja racje...kazdemu psu jest czlowiek w stanie zrobic okropne zdjecie, w zlym momencie, z reszta nam tez mozna zrobic paskudne zdjecie np. jak jestesmy zgarbieni, lub mamy mine kretyna, tym bardziej psu... ok, tyle o naszych emocjach...;) teraz wstawie zdjecia niektorych A.A,ktore uchwycilam w swoim aparacie, oczywiscie wybralam te najladniejsze, nie jestem wredą tak jak co niektórzy ;) Jesli komus sie nie podoba zdjecie jego psa, prosze o mail na priv, od razu usunę :) J Ech, to niestety nasza polska rzeczywistość :-( Najlepiej się nie przejmowac i robić swoje. Moje dwie "koszmarne" akity znowu wygrały i to u kogo :cool3::lol::lol:
Izis Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No nie przesadzaj ;-) nie są takie złe hehe Nawet tym razem mój UTSUKUSHII stał za BIMBO hehe. Pogratulował Ci chociaż Jan? Jeśli nie to ja GRATULUJE! a moja biedna BIKI to na końcu stawki wręcz maleństwo - dobrze, że chociaż z doskonałą. Za to YOKO i AYUMI zupelnie nie znalazły uznania w oczach Pani sędziny i tylko bdb. A w Sopocie Ayumi przecież całą stawkę zwyciężyła. Co wystawa to obrót o 180stopni ;-) Samo życie. Nie pojechałam tam z RYUU bo osobiście Łodzi nie trawię... Nawet nie wiedziałam, że moje "dzieci" prezentowały hodowle hehe - chyba z łapanki ich wzięto obowiązkowo co? Bo nie zgłaszałam nic!
donya Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ale tu nie chodzi o sędziowanie ale o ludzi - i jak dobrze zrozumiałam to o tym napisała Justyna. Kazdy sedzia ma prawo do swojego zdania - jednemu to się podoba, innemu co innego - możemy sie z tym zgadzac albo i nie. Uważam, że dobry pies obroni sią sam i zawsze ocenę doskonałą dostanie a czy to I, II czy III lokata to akurat nie ma dla mnie znaczenia. Ja nienawidzę kłamców, krętaczy i ludzi, którzy traktują innych jakby ci byli co najmniej niedorozwinięci. Ale i wśrod takich trzeba życ :cool3::lol:
Agappe Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 donya napisał(a): Ja nienawidzę kłamców, krętaczy i ludzi, którzy traktują innych jakby ci byli co najmniej niedorozwinięci. Ale i wśrod takich trzeba życ :cool3::lol: życie.. :shake::shake::shake: Justyna i Krzysiek ja również Wam serdecznie gratuluje!!!! i Buckshotom też się należą ogromne GRATULACJE!!!! rozmawiałam wczoraj z Pauliną..Ona jest zachwycona Waszą małą!!! mam nadzieje, ze spotkamy się na jakiejś wystawie???? :roll::roll: bo coś z Polami marnie to wychodzi :shake::shake::-(
bety Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 donya napisał(a):Ale tu nie chodzi o sędziowanie ale o ludzi - i jak dobrze zrozumiałam to o tym napisała Justyna. ................. Ja nienawidzę kłamców, krętaczy i ludzi, którzy traktują innych jakby ci byli co najmniej niedorozwinięci. Ale i wśrod takich trzeba życ :cool3::lol: Tak tu chodzi o ludzi stojących przy ringu w takim czy innym stopniu powiązanych ze środowiskiem AA. Przykro było słuchać tego wszystkiego :shake: - jak jednej z osób puściły chyba nerwy i jej własne ego przerosło ją samą. :roll: Eh, no cóż tak też bywa, najlepiej się z tego śmiać :) i nie zwracać na to uwagi - szkoda nerwów na takich ludzi. Pzdr
Dan Danilo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Agappe napisał(a):życie.. :shake::shake::shake: Justyna i Krzysiek ja również Wam serdecznie gratuluje!!!! i Buckshotom też się należą ogromne GRATULACJE!!!! rozmawiałam wczoraj z Pauliną..Ona jest zachwycona Waszą małą!!! mam nadzieje, ze spotkamy się na jakiejś wystawie???? :roll::roll: bo coś z Polami marnie to wychodzi :shake::shake::-( dzięki za gratulacje!!! strasznie sie cieszymy...a Paulinka juz miala przyjemnosc spotkać Spryte wcześniej, na spacerku z Gothi, i jej dziewczynami ;) a na wystawie to koniecznie musimy sie spotkac! a na polach powinniśmy...ale u nas z czasem na bakier, mamy Pana i Władce, który wymaga wiele uwagi i czasu, ale teraz jest juz starszy wiec musimy z nim wpasc na pola :) Buzka J
donya Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bety napisał(a):Tak tu chodzi o ludzi stojących przy ringu w takim czy innym stopniu powiązanych ze środowiskiem AA. Przykro było słuchać tego wszystkiego :shake: - jak jednej z osób puściły chyba nerwy i jej własne ego przerosło ją samą. :roll: Eh, no cóż tak też bywa, najlepiej się z tego śmiać :) i nie zwracać na to uwagi - szkoda nerwów na takich ludzi. Pzdr Właśnie, najlepiej nie zwracać uwagi :lol::lol::lol: Justyna i Krzysiek jeszcze raz gratuluję sukcesów :multi::multi::multi:
Dan Danilo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzięki wielkie raz jeszcze! musimy sie przyzwyczaić,ze ludzie gadają, ale to trudno...jak sie słyszy,ze sie "peta" z USA przywiozło, tylko właśnie ten "pet" na swojej 1 w życiu wystawie zdobywa największe trofeum...:) jest to suka, która ma doskonały rodowód z samymi sławami z USA, jej dziadek wygrywał Westminster, a hodowczyni tak jest nią zachwycona,ze musimy za rok ja wysłać do USA na zrobienie championatu...jakby była taka okropna to raczej by nie chciała mieć z nią nic wspólnego...po prostu albo sie nie znają, albo tak ich zazdrość zżera? obie wersje są nie do przyjęcia ;) z tego powodu,ze sa to hodowcy, którzy niby maja doświadczenie...i powinni chcieć jak najlepiej dla rasy...wiadomo przecież,ze kupiliśmy Spryte i Tigera po to aby zacząć hodować jak najlepsze psy, oczywiście nie ma na to złotej receptury i nie wiadomo co będzie ale jest jakaś szansa...;) i my w to wierzymy, i właśnie w to wierzyliśmy inwestując w psy... ale my wiemy, kto i co mówił, przynajmniej w Lodzi, wiec... ale tak jak piszecie...trzeba sie przyzwyczaić i dać sobie z kretynami spokój!
finigan Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Widzę,że na DM nie ma zbyt wielu zdjęć z Klubówki, ale jest już sporo zdjęć na serwisie AA. Narazie tylko Justyna i Krzysiek ( Dan Danilo) dodali swoje zdjęcia TUTAJ , a niedługo postaram się dorzucić swoje. Pozdrawiam, Blanka
cleo2000 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A p.Blanka troszke sie nabiegala o NPWR - WIDZIALEM ze sedzia ciezko myslal i myslal :lol:
finigan Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 cleo2000 napisał(a):A p.Blanka troszke sie nabiegala o NPWR - WIDZIALEM ze sedzia ciezko myslal i myslal :lol: Tak,sporo się nabiegałam. Sędzia miał zapewne trudny wybór :) Pozdrawiam, Blanka
Recommended Posts