finigan Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jussi napisał(a):Nie wydaje mi sie zeby to cos dalo...maja jakies swoje "zasady" i jak na moj gust to chyba za bardzo nie mysla przy wyborze sędziego... A mi się wydaje, że jednak jakby hodowcy się zebrali i złożyli jakaś wspólną propozycje np. na piśmie to zachęciło by to organizatorów do wzięcia jej pod uwagę. Organizatorzy na pewno się starają dobierać sędziów, ale nie są w stanie wiedzieć który sędzia będzie najbardziej pasował wystawcom. Więc jeśli jest taki sędzia, którego większość wystawców chciałaby widzieć u nas na ringu, to myślę, że nie stoi nic na przeszkodzie , żeby jego kandydaturę zgłosić. Pozdrawiam, Blanka
Dan Danilo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 z tego co wiem, to kandydatura Pani S.Kaluzniacki wlasnie wyszla od hodowcow A.A (czy tez na pewno miala wyjsc) i niestety przydzielili ja do Akit wiec to jest wlasnie ich tzw "zasada" - raczej "widzi mi sie"...chyba,ze Ci hodowcy ktorzy mieli ja na mysli i chcieli aby przyjechala do Polski nie zrobili tego (nie zdazyli) to wtedy faktycznie Twoja propozycja mialaby sens...napisalas,ze oddzialy sie staraja...to tym razem nie wlozyli nawet ciut checi ani staran, poniewaz jesli by tak bylo to na pewno Pani sedzina sedziowalaby A.A, tak wiec, nie wydaje mi sie zeby ktos dobieral,obmyslal...chyba ze zaproponuje to hodowca,badz wystawca udzielajacy sie w danym oddziale, to wtedy tak, jest szansa...i wtedy mozemy mowic o dobieraniu sędziów...
Agappe Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 bety..w temacie wystawy w Warszawie (8.09.2007) są 3 lu 4 zdjecia AA (z par hodowlanych, z ringu i jakiś amerykański łepek)
Sylwia^^ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witam. Zna ktoś może stawkę jaka ma być w Łodzi ???? Pozdrawiam :)
bety Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No dobra lecim z fotkami z Warszawy (CAC) - niedużo ich i robione pod słońce ale są.
bety Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Keiry na razie nie budziet bo utknęła w aparacie. Kiedyś tam ją tu wetknę :evil_lol: Pzdr
Marzena>> Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Sylwia^^ napisał(a):Witam. Zna ktoś może stawkę jaka ma być w Łodzi ???? Pozdrawiam :) Od piątku do niedzieli czyli ostatniego dnia zgłoszenia nieoczekiwanie stawka wzrosła o prawie 100 %, proszę, proszę. No więc, jak wynika z poczty pantoflowej największa stawka w sukach klasa młodzieży( 6 chyba) , a najciekawsza stawka w psach klasa Championów, jak również w klasie młodzieżowych psów. Związek ma podać oficjalną stawkę w przyszłym tygodniu. TAK więc zobaczymy jak nas oceni pan Sędzia z Ukrainy, jak dla mnie wszystko jest możliwe,wszystkie chwyty dozwolone PZDR Marzena
Marzena>> Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Franka napisał(a):KWPR w CHORZOWIE SEDZIA. SEMIK SUKI KL. MLODZIEZY AIKENKA BLACK BEAUTY BRANDA KA-YA-BO SUKI KL.POSREDNIA ARMA GOGOLINSKA KAROLINA SUKI KL.CHAMPIONOW FINIGAN SAGUARO ATAYA PZDR Dziś w Chorzowie AIKENKA BLACK BEAUTY ukończyła Tytuł Młodzieżowego Championa Serdeczne gratulacje:laola: PZDR Marzena
bety Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :multi: :thumbs: [B][SIZE="4"]BRAWO VIVI!!!!!!!!!!!!!!!![B] :multi: :thumbs: Pzdr
bety Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 KWPR CHORZÓW 16.IX.2007 Sędzia: Mariola Semik SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, Zw.Mł., NJwR BRANDA Ka-Ya-Bo - bdb Klasa pośrednia: ARMA Gogolińska Karolina - V1, CWC Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1, CWC, NDSwR, BOB Pzdr p.s. - sprawdźcie czy wszystko się zgadza?
Franka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 bety napisał(a):KWPR CHORZÓW 16.IX.2007 Sędzia: Mariola Semik SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, Zw.Mł. BRANDA Ka-Ya-Bo - bdb Klasa pośrednia: ARMA Gogolińska Karolina - V1, CWC Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1, CWC, NDSwR, BOB Pzdr p.s. - sprawdźcie czy wszystko się zgadza? Dziekuje dziekuje za gratulacje .pogoda nam dopisala tylko nie lubie tak malych stawek ale trudno tak jest. No i mielismy powtorke z rozrywki -czyli znowu nic nie mozna bylo kupic do jedzenia :crazyeye:oprocz nalesnikow.Pzdr
Marzena>> Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 KWPR ZIELONA GÓRA 16.IX.2007 Sędzia: Ewa Marcinkowska PSY Klasa młodzieży: DIRTY HARRY Strażnik Beskidu - V1,ZwMł Klasa pośrednia: BLACK CADILLAC de Champernoune - V1,CWC, NDPwR, BOB SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar PANDA - niestety nie wiem Jazgar PENNY - niestety nie wiem DIRTY HARRY Strażnik Beskidu ukończył Tytuł Młodzieżowego Championa [SIZE=2]serdeczne gratulacje :multi:[SIZE=2] Marzena
Agappe Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Marzena>>;6974796 napisał(a):KWPR ZIELONA GÓRA 16.IX.2007 Sędzia: Ewa Marcinkowska PSY Klasa młodzieży: DIRTY HARRY Strażnik Beskidu - V1,ZwMł Klasa pośrednia: BLACK CADILLAC de Champernoune - V1,CWC, NDPwR, BOB SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar PANDA - niestety nie wiem Jazgar PENNY - niestety nie wiem DIRTY HARRY Strażnik Beskidu ukończył Tytuł Młodzieżowego Championa [SIZE=2]serdeczne gratulacje :multi:[SIZE=2] Marzena podobno obie akity (amerykanska i japońska) stanely na pudle BOG V.. przypadly im 2 i 3 miejsce ale nie wiadomo która stala na którym miejscu :roll::roll:
bety Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Agappe napisał(a):podobno obie akity (amerykanska i japońska) stanely na pudle BOG V.. przypadly im 2 i 3 miejsce ale nie wiadomo która stala na którym miejscu :roll::roll: Oooooooo to fajnie musiało podium wygladać. Dzięki za info. Pzdr
bety Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No i wszystko jasne w Zielonej Górze - Black Cadillac de Champernoune BOG 3 m fotka jest u zaprzegowców tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7005466#post7005466 (post 6522) Pzdr
christoph Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Małe co nieco z wystawy w Zielonej Górze.
bety Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Christoph - ale niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA FOTKI Z ZIELONEJ GÓRY :) :) :) :) Pzdr
bety Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='jolka11'] To jest fotka z wyboru BOG z Przemyśla, czyli ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche - Zw.Mł., BOB Pzdr
Asiaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mam fotki AA z Chorzowa o nr 579: BRANDA Ka-Ya-Bo. Pzdr.
bety Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asiaczek ślicznie dziękuję za fotki tej suczki. Pzdr
Marzena>> Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Plan sędziowania na stronie Związku RING 16 Niedziela 10.00 po Chow-Chow Sędzia: Paweł Szemraj Akita amerykańska Psy klasa młodzieży 1 1764 klasa pośrednia 1 1765 klasa championów 1 1766 Suki klasa młodzieży 2 1767-1768 klasa pośrednia 2 1769-1770 klasa championów 2 1771-1772 PZDR Marzena
Franka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Marzena>>;7075611 napisał(a):Plan sędziowania na stronie Związku RING 16 Niedziela 10.00 po Chow-Chow Sędzia: Paweł Szemraj Akita amerykańska Psy klasa młodzieży 1 1764 klasa pośrednia 1 1765 klasa championów 1 1766 Suki klasa młodzieży 2 1767-1768 klasa pośrednia 2 1769-1770 klasa championów 2 1771-1772 PZDR Marzena Oj marna stawka jak na wystawe miedzynarodowa:cool3:Pzdr.
bety Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [SIZE="4"]KLUBOWA ŁÓDŹ 23.IX.2007 Sędzia: Wiktor Władimirowicz Szian (Ukraina) PSY Klasa młodzieży - 2 Klasa pośrednia - 2 Klasa otwarta - 3 Klasa championów - 3 SUKI Klasa szczeniąt - 3 Klasa młodzieży - 6 Klasa pośrednia - 2 Klasa championów - 4 No a jutro jest sympozjum dwa tematy bezpośrednio dotyczą Akit, więc wypada tam być :) Pzdr
bety Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 KLUBOWA ŁÓDŹ 23.IX.2007 Sędzia: Wiktor Władimirowicz Szian (Ukraina) PSY Klasa młodzieży: Finigan AK-TAN CUFENDER - V2 Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, Mł.Zw.KL, NJwR, BOB, BEST JUNIOR 1 m., BEST SZPIC JAPOŃSKI 1 m., BIS 2 m. Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie - V2 BLACK CADILLAC De Champernoune - V1, CWC Klasa otwarta: Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC Finigan JAS-UP AERI - nb Finigan JAS-UP ACHIISAI - nb Klasa championów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALBS - V1, CWC, NDPwR, Zw.KL Redwitch THE BEAT GOES ON - V2 REIKAN Sasquehanna - V3 SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar PANDA - nb LIMBA z Olexovho Dvora - wo2 Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - wo1, NSzwR, BEST PUPPY 1 m. Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V4 Kariudogoya's DILLEMA AT BUNTARO - V3 MALIBU Kariotyda - bdb Midian's LADY FINIGAN - nb Senseo's PUSSYCAT DOLLS - V1, Mł.Zw.KL ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - V2 Klasa pośrednia: ARMA Gogolińska Karolina - V2 INNA BAJKA Etruria Polonia - V1, CWC Klasa championów: Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, CWC, NDSwR, Zw.KL MIZZI SASQUEHANNA Pomarszczony Czar - nb AKIKO Sasquehanna - V2 SNOWSTORM Buckshot - V3 NO TO ZNOWU AMERYKAŃCE POSZALAŁY NA FINAŁACH!!!!!!!!!!! MOJE GRATULACJE!!!!!!!! Pzdr p.s. Poprawcie ewentualne pomyłki bo ja już na oczy ledwo patrzę :)
Recommended Posts