bety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Sylwia^^ - a BOG V - nie wiesz czy Benson się załapał na pudło? Gratulacje dla Limby - to chyba jej pierwsze pudło :) Pzdr
Franka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 bety napisał(a):Sylwia^^ - a BOG V - nie wiesz czy Benson się załapał na pudło? Gratulacje dla Limby - to chyba jej pierwsze pudło :) Pzdr Cierpliwosci bede pozniej wiedziala jak wygladala stawka na Bisach:evil_lol: Pzdr.
bety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Franka napisał(a):Cierpliwosci bede pozniej wiedziala jak wygladala stawka na Bisach:evil_lol: Pzdr. OK. No to czekamy. Spróbuję być cierpliwa. :evil_lol: Pzdr
bety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Będę szybsza - hi hi hi. Flashka-q była tak miła i przekazała, że Benson w Częstochowie załapał podwójne pudło czyli 1 miejsca na BOG i BIS. Pzdr
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 bety napisał(a):Będę szybsza - hi hi hi. Flashka-q była tak miła i przekazała, że Benson w Częstochowie załapał podwójne pudło czyli 1 miejsca na BOG i BIS. Pzdr to chyba żadna nowość :evil_lol: :evil_lol:
flashka-g Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Agappe napisał(a):to chyba żadna nowość :evil_lol: :evil_lol: to ze Flashka szybsza czy ze BENSON BIS?;)
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 flashka-g napisał(a):to ze Flashka szybsza czy ze BENSON BIS?;) w sumie to jedno i drugie:evil_lol: :evil_lol:
bety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 DRACULA DOG SHOW (Rumunia) 1-2.IX.2007 (2x CACIB) PSY Klasa szczeniąt: Buckridge's SHOW PLAYMAKER AT INDEVOR Klasa otwarta: Woorlock NO PROBLEM Woorlock ONYX O'HARA Klasa championów: Redwitch I SEE YOU BABY SUKI Klasa szczeniąt: Buckridge's LOVE STORY AT INDEVOR Klasa młodzieży: Maroteam BUTTERFLY Klasa otwarta: Buckridge's STYLISH AT INDEVOR Klasa championów: Revarl Heres LOOKIN AT YOU W oba dni była ta sama stawka. Stawka dzięki jo-jo Pzdr
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='bety']DRACULA DOG SHOW (Rumunia) 1-2.IX.2007 (2x CACIB) Pzdr jakas małoletnia AA załapała się na pudło / ale nie pamietam jaka/.. odwiedź strone wystawy, jest tam tez zdjęcie
bety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Agappe']jakas małoletnia AA załapała się na pudło / ale nie pamietam jaka/.. odwiedź strone wystawy, jest tam tez zdjęcie Mówisz o tej stronie http://www.dds-winner.com/english/results.html - to widziałam, ale to są fotki z zeszłego roku. No chyba, że masz na myśli inną stronę. Pzdr
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='bety']Mówisz o tej stronie http://www.dds-winner.com/english/results.html - to widziałam, ale to są fotki z zeszłego roku. No chyba, że masz na myśli inną stronę. Pzdr hmm tak mówiłam o tej stronie.. a to ciekawostka przyrodnicza, bo nie podali tam zadnej daty i nie ma napisane, że to są zdjęcia archiwalne :roll: :roll: :roll:
bety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Agappe napisał(a):hmm tak mówiłam o tej stronie.. a to ciekawostka przyrodnicza, bo nie podali tam zadnej daty i nie ma napisane, że to są zdjęcia archiwalne :roll: :roll: :roll: Te zdjęcia tam były już dawno, a jako dodatkowy wyznacznik - to na jednym z nich jest p. Supronowicz, której w tym roku w Rumunii nie było bo była w tym samym czasie w Częstochowie. Pzdr
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 bety napisał(a):Te zdjęcia tam były już dawno, a jako dodatkowy wyznacznik - to na jednym z nich jest p. Supronowicz, której w tym roku w Rumunii nie było bo była w tym samym czasie w Częstochowie. Pzdr wiem, ze zdjęcia były, ale szukałam tylko rudych kit, nie znalazłam, wiec się nie interesowałam ;) ale sama przyznasz ze brak daty moze troche zmylić ;)
bety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Agappe napisał(a):wiem, ze zdjęcia były, ale szukałam tylko rudych kit, nie znalazłam, wiec się nie interesowałam ;) ale sama przyznasz ze brak daty moze troche zmylić ;) Może zmylić jak najbardziej - widać nie wpadli na pomysł dodania daty. Pzdr
finigan Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='bety']PRZEPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAGLĄDAJĄCYCH DO TEGO WĄTKU za ten post wyżej - miałam nie reagować więcej na tego typu "wycieczki". Ale powoli to mnie zaczyna męczyć (choć czasem bawić). Myślę, że nie muszę już komentować. Każdy kto prześledzi te kilka wypowiedzi BETY sam wyciągnie wnioski. [quote name='Sylwia^^'] Córeczka Reikana, LIMBA z Olexovho Dvora -WO.,NAJLEPSZE SZCZENIĘ W RASIE, BIS SZCZENIĄT 1 MIEJSCE !!! :multi::smile::smile: Gratuluje tak wspaniałego debiutu. Brawa dla właścicieli Limby za piękne przygotowanie do wystawy :) Pozdrawiam, Blanka
bety Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [SIZE="4"]KWPR ZIELONA GÓRA 16.IX.2007 Sędzia: Ewa Marcinkowska (chyba?) PSY Klasa młodzieży: DIRTY HARRY Strażnik Beskidu Klasa pośrednia: BLACK CADILLAC de Champernoune SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar PANDA Jazgar PENNY Pzdr
bety Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 KWPR WARSZAWA 8.IX.2007 Sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa młodzieży: Finigan AK-TAN CUFENDER - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB SUZUKI Sasquehanna - V2 Klasa otwarta: Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC, NDPwR Finigan SAGUARO SHAKO - V2 SUKI Klasa młodzieży: Midian's LADY FINIGAN - V1, Zw.Mł. Klasa championów: Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, CWC, NDSwR Pzdr
Marzena>> Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Klubowa Wystawa Akit Amerykańskich - Nitra 2007 sędzia - [b]Miroslav Václav błąd serwisu
Marzena>> Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Klubowa Wystawa Akit Amerykańskich - Nitra 2007 sędzia - Miroslav Václavik, CZ Psy Klasa Baby ADORE of BAJER z Máchova kraje - VN1, BIS Baby Klasa Szczeniąt CHAIN REACTION de GabriTho - VN1, BIS Szczeniąt Maroteam DISCOVER THE WORLD KENNY - VN2 BORSALINO Kokošan - VN3 MAX z Olexovho dvora - VN4 LEGEND LEADER Bikin dvor - N Maroteam DOUBLE CHANCE - Nb Klasa Młodzieży Urasághegyi EGON - V1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu BIGGER BANG de GabriTho - Nb HORUS Arvamontanus - Nb Klasa Pośrednia ANUBIS Noczne Zyczenie - V1, CAC Klasa Otwarta Shamar´s DAKOTA KID - V1, CAC, Zwycięzca Klubu CEZAR Zoborská Perla - V2, res.CAC G´BEST Arvamontanus - D Klasa Championów ICH. D.J.DODO Zoborská Perla - V1, CAC Suki Klasa Baby DIAMOND A PEARLS de GabriTho - VN1 Silver Eagle´s AMAZING BEAUTY - Nb Klasa Szczeniąt BLACK SAMANTHA Kokošan - VN1 LOLETTY L´JEAN Bikin dvor - VN2 LORA z Olexovho dvora - Nb Klasa Młodzieży ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche - V1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, BOB Kariudogoya´s DILEMMA at BUNTARO - V2 CAIA Aobara - V3 AIKENKA Black Beauty - V4 Klasa Pośrednia JANINA J´SHOW Bikin dvor - VD1 AISCHA Mladý dvor - VD2 Klasa Otwarta Shamars SILVEREAGEL SWEETHEART - V1, CAC, Zwycięzca Klubu AKIRA Mladý dvor - V2 FANTAGHÍRO Zoborská Perla - VD3 Klasa Championów CH. EBBIE Zoborská Perla - V1, CAC CH. Erabor HEWIA - V2, res. CAC PZDR Marzena www.americanakita.sk
finigan Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Marzena>>;6719236 napisał(a):Klubowa Wystawa Akit Amerykańskich - Nitra 2007 sędzia - Miroslav Václavik, CZ Klasa Pośrednia ANUBIS Noczne Zyczenie - V1, CAC Klasa Młodzieży ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche - V1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, BOB Wielkie gratulacje dla obydwu piesków :) Zewka szczególnie się postarała - to ogromny sukces, zważywszy na jej wiek i konkurencję. BRAWO !!! Kodi jest bardzo dumny ze swojej córeczki a my życzymy kolejnych sukcesów :) Pozdrawiam, Blanka
bety Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Już Wam dziewczyny gratulowałam osobiście ale co tam - tego nigdy za wiele :), tak więc [SIZE="4"]WIELKIE GRATULACJE dla Zewki za pokonanie wszystkich konkurentów :klacz: , oraz dla Anubisa, Benki i Vivi za przyjechanie "z tarczą" :kciuki: - bo z tego co opowiadałyście to wcale nie było tak łatwo. :cool3: Elu i Marzenko może napiszecie jak organizacja całej wystawy wyglądała i jak przebiegało sędziowanie - bo naprawdę wszystko to o czym mówiłyście było bardzo interesujące i inni pewnie też by chętnie dowiedzieli się tych "ciekawostek". Pzdr
bety Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No to jeszcze "małe" wyniki z Francji. PONTOISE 8.IX.2007 (CACIB) Zgłoszono 5 AA BOB + BOG 1 m. - SHYKISS MR STRIPES AT CHAMPERNOUNE NJwR + BIS Junior 3 m. - BLACK PEARL DES LEGENDES DES FORGES SHYKISS MR STRIPES AT CHAMPERNOUNE http://www.champernouneakitas.com/plannedbreedings.htm BLACK PEARL DES LEGENDES DES FORGES http://www.aniwa.fr/images/galeries/NEAkitaamericain2007/images/prevs/IMG_6872.jpg [źródło http://www.aniwa.fr/fr/general/Grand_Public/document/101814/129908/mode_frame/index.htm ] Pzdr
bety Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [SIZE="4"]KWPR PRZEMYŚL 16.IX.2007 Sędzia: Anna Jaśkiewicz SUKI Klasa młodzieży: ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche No i znowu stawka "gigantyczna" :evil_lol: Pzdr
Franka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bety']Już Wam dziewczyny gratulowałam osobiście ale co tam - tego nigdy za wiele :), tak więc WIELKIE GRATULACJE dla Zewki za pokonanie wszystkich konkurentów :klacz: , oraz dla Anubisa, Benki i Vivi za przyjechanie "z tarczą" :kciuki: - bo z tego co opowiadałyście to wcale nie było tak łatwo. :cool3: Elu i Marzenko może napiszecie jak organizacja całej wystawy wyglądała i jak przebiegało sędziowanie - bo naprawdę wszystko to o czym mówiłyście było bardzo interesujące i inni pewnie też by chętnie dowiedzieli się tych "ciekawostek". Pzdr A wiec kilka slow o samej organizacji wystawy ktora byla bardzo fajnie i profesjonalnie przygotowana ,na szczescie pogoda nam dopisala. Sedzia bardzo ale to bardzo dokladny poza wyczerpujacym opisem kazdego psa /nawet mierzyl psy w klebie sprawdzal wszystkie zeby, wielkosc uszu ,ksztalt glowy ,oczy itd/ to glosno do wszystkich tlumaczyl swoje oceny. Przede wszystkim ocenial sprawiedliwie co trzeba podkreslic. Pozatym kazdy wystawiajacy dostal drobne upominki i jedzenie :lol: zebysmy z glodu nie popadali:evil_lol: . I na koniec powiem tylko ze zyczyc sobie takich sedziow w Polsce a napewno wystawy beda przyjemne. A teraz mala ciekawostka warta zastanowienia-- probowalismy namowic wielu wlascicieli pieknych psow na wystawy w Polsce w tym jednego sedziego ktory tam byl ale odpowiedz brzmiala jednoglosnie NIE NIE i NIE:shake: Smutne to ale oni maja chyba juz wyrobiona opinie o naszych wystawach To tyle jak cos ciekawego pominelam to moze Marzena cos dopisze.Pzdr.
Dan Danilo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Franka']A wiec kilka slow o samej organizacji wystawy ktora byla bardzo fajnie i profesjonalnie przygotowana ,na szczescie pogoda nam dopisala. Sedzia bardzo ale to bardzo dokladny poza wyczerpujacym opisem kazdego psa /nawet mierzyl psy w klebie sprawdzal wszystkie zeby, wielkosc uszu ,ksztalt glowy ,oczy itd/ to glosno do wszystkich tlumaczyl swoje oceny. Przede wszystkim ocenial sprawiedliwie co trzeba podkreslic. Pozatym kazdy wystawiajacy dostal drobne upominki i jedzenie :lol: zebysmy z glodu nie popadali:evil_lol: . I na koniec powiem tylko ze zyczyc sobie takich sedziow w Polsce a napewno wystawy beda przyjemne. A teraz mala ciekawostka warta zastanowienia-- probowalismy namowic wielu wlascicieli pieknych psow na wystawy w Polsce w tym jednego sedziego ktory tam byl ale odpowiedz brzmiala jednoglosnie NIE NIE i NIE:shake: Smutne to ale oni maja chyba juz wyrobiona opinie o naszych wystawach To tyle jak cos ciekawego pominelam to moze Marzena cos dopisze.Pzdr. Witam To naprawdę smutne ,że jest taka opinie wśród zagranicznych sędziów i wystawców ...,ale na układy nie ma rady – jak głosi przysłowie . Pozdrawiam Krzysiek
Recommended Posts