Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Sylwia^^ - a BOG V - nie wiesz czy Benson się załapał na pudło? Gratulacje dla Limby - to chyba jej pierwsze pudło :)
Pzdr

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Sylwia^^ - a BOG V - nie wiesz czy Benson się załapał na pudło? Gratulacje dla Limby - to chyba jej pierwsze pudło :)
Pzdr

Cierpliwosci bede pozniej wiedziala jak wygladala stawka na Bisach:evil_lol: Pzdr.

Posted

Franka napisał(a):
Cierpliwosci bede pozniej wiedziala jak wygladala stawka na Bisach:evil_lol: Pzdr.

OK. No to czekamy. Spróbuję być cierpliwa. :evil_lol:
Pzdr

Posted

Będę szybsza - hi hi hi. Flashka-q była tak miła i przekazała, że Benson w Częstochowie załapał podwójne pudło czyli 1 miejsca na BOG i BIS.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Będę szybsza - hi hi hi. Flashka-q była tak miła i przekazała, że Benson w Częstochowie załapał podwójne pudło czyli 1 miejsca na BOG i BIS.
Pzdr

to chyba żadna nowość :evil_lol: :evil_lol:

Posted

DRACULA DOG SHOW (Rumunia) 1-2.IX.2007
(2x CACIB)

PSY

Klasa szczeniąt:
Buckridge's SHOW PLAYMAKER AT INDEVOR

Klasa otwarta:
Woorlock NO PROBLEM
Woorlock ONYX O'HARA

Klasa championów:
Redwitch I SEE YOU BABY

SUKI

Klasa szczeniąt:
Buckridge's LOVE STORY AT INDEVOR

Klasa młodzieży:
Maroteam BUTTERFLY

Klasa otwarta:
Buckridge's STYLISH AT INDEVOR

Klasa championów:
Revarl Heres LOOKIN AT YOU

W oba dni była ta sama stawka. Stawka dzięki jo-jo
Pzdr

Posted

[quote name='bety']

DRACULA DOG SHOW (Rumunia) 1-2.IX.2007
(2x CACIB)

Pzdr
jakas małoletnia AA załapała się na pudło / ale nie pamietam jaka/.. odwiedź strone wystawy, jest tam tez zdjęcie

Posted

Agappe napisał(a):
hmm tak mówiłam o tej stronie.. a to ciekawostka przyrodnicza, bo nie podali tam zadnej daty i nie ma napisane, że to są zdjęcia archiwalne :roll: :roll: :roll:

Te zdjęcia tam były już dawno, a jako dodatkowy wyznacznik - to na jednym z nich jest p. Supronowicz, której w tym roku w Rumunii nie było bo była w tym samym czasie w Częstochowie.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Te zdjęcia tam były już dawno, a jako dodatkowy wyznacznik - to na jednym z nich jest p. Supronowicz, której w tym roku w Rumunii nie było bo była w tym samym czasie w Częstochowie.
Pzdr

wiem, ze zdjęcia były, ale szukałam tylko rudych kit, nie znalazłam, wiec się nie interesowałam ;) ale sama przyznasz ze brak daty moze troche zmylić ;)

Posted

Agappe napisał(a):
wiem, ze zdjęcia były, ale szukałam tylko rudych kit, nie znalazłam, wiec się nie interesowałam ;) ale sama przyznasz ze brak daty moze troche zmylić ;)

Może zmylić jak najbardziej - widać nie wpadli na pomysł dodania daty.
Pzdr

Posted

[quote name='bety']PRZEPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAGLĄDAJĄCYCH DO TEGO WĄTKU za ten post wyżej - miałam nie reagować więcej na tego typu "wycieczki". Ale powoli to mnie zaczyna męczyć (choć czasem bawić).

Myślę, że nie muszę już komentować. Każdy kto prześledzi te kilka wypowiedzi BETY sam wyciągnie wnioski.

[quote name='Sylwia^^']
Córeczka Reikana, LIMBA z Olexovho Dvora -WO.,NAJLEPSZE SZCZENIĘ W RASIE, BIS SZCZENIĄT 1 MIEJSCE !!! :multi::smile::smile:

Gratuluje tak wspaniałego debiutu. Brawa dla właścicieli Limby za piękne przygotowanie do wystawy :)

Pozdrawiam,
Blanka

Posted

[SIZE="4"]KWPR ZIELONA GÓRA 16.IX.2007

Sędzia: Ewa Marcinkowska (chyba?)

PSY

Klasa młodzieży:
DIRTY HARRY Strażnik Beskidu

Klasa pośrednia:
BLACK CADILLAC de Champernoune

SUKI

Klasa szczeniąt:
Jazgar PANDA
Jazgar PENNY

Pzdr

Posted

KWPR WARSZAWA 8.IX.2007

Sędzia: Elżbieta Augustyniak

PSY

Klasa młodzieży:
Finigan AK-TAN CUFENDER - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB
SUZUKI Sasquehanna - V2

Klasa otwarta:
Anshee NO STONE UNTURNED - V1, CWC, NDPwR
Finigan SAGUARO SHAKO - V2

SUKI

Klasa młodzieży:
Midian's LADY FINIGAN - V1, Zw.Mł.

Klasa championów:
Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, CWC, NDSwR

Pzdr

Posted

Klubowa Wystawa Akit Amerykańskich - Nitra 2007

sędzia - Miroslav Václavik, CZ

Psy

Klasa Baby
ADORE of BAJER z Máchova kraje - VN1, BIS Baby

Klasa Szczeniąt
CHAIN REACTION de GabriTho - VN1, BIS Szczeniąt
Maroteam DISCOVER THE WORLD KENNY - VN2
BORSALINO Kokošan - VN3
MAX z Olexovho dvora - VN4
LEGEND LEADER Bikin dvor - N
Maroteam DOUBLE CHANCE - Nb

Klasa Młodzieży
Urasághegyi EGON - V1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu

BIGGER BANG de GabriTho - Nb
HORUS Arvamontanus - Nb

Klasa Pośrednia
ANUBIS Noczne Zyczenie - V1, CAC

Klasa Otwarta
Shamar´s DAKOTA KID - V1, CAC, Zwycięzca Klubu
CEZAR Zoborská Perla - V2, res.CAC
G´BEST Arvamontanus - D

Klasa Championów
ICH. D.J.DODO Zoborská Perla - V1, CAC

Suki
Klasa Baby
DIAMOND A PEARLS de GabriTho - VN1
Silver Eagle´s AMAZING BEAUTY - Nb

Klasa Szczeniąt
BLACK SAMANTHA Kokošan - VN1
LOLETTY L´JEAN Bikin dvor - VN2
LORA z Olexovho dvora - Nb

Klasa Młodzieży
ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche - V1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, BOB

Kariudogoya´s DILEMMA at BUNTARO - V2
CAIA Aobara - V3
AIKENKA Black Beauty - V4

Klasa Pośrednia
JANINA J´SHOW Bikin dvor - VD1
AISCHA Mladý dvor - VD2

Klasa Otwarta
Shamars SILVEREAGEL SWEETHEART - V1, CAC, Zwycięzca Klubu
AKIRA Mladý dvor - V2
FANTAGHÍRO Zoborská Perla - VD3

Klasa Championów
CH. EBBIE Zoborská Perla - V1, CAC
CH. Erabor HEWIA - V2, res. CAC

PZDR Marzena
www.americanakita.sk

Posted

Marzena>>;6719236 napisał(a):
Klubowa Wystawa Akit Amerykańskich - Nitra 2007

sędzia - Miroslav Václavik, CZ

Klasa Pośrednia
ANUBIS Noczne Zyczenie - V1, CAC

Klasa Młodzieży
ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche - V1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, BOB

Wielkie gratulacje dla obydwu piesków :) Zewka szczególnie się postarała - to ogromny sukces, zważywszy na jej wiek i konkurencję. BRAWO !!! Kodi jest bardzo dumny ze swojej córeczki a my życzymy kolejnych sukcesów :)

Pozdrawiam,
Blanka

Posted

Już Wam dziewczyny gratulowałam osobiście ale co tam - tego nigdy za wiele :), tak więc [SIZE="4"]WIELKIE GRATULACJE dla Zewki za pokonanie wszystkich konkurentów :klacz: , oraz dla Anubisa, Benki i Vivi za przyjechanie "z tarczą" :kciuki: - bo z tego co opowiadałyście to wcale nie było tak łatwo. :cool3:
Elu i Marzenko może napiszecie jak organizacja całej wystawy wyglądała i jak przebiegało sędziowanie - bo naprawdę wszystko to o czym mówiłyście było bardzo interesujące i inni pewnie też by chętnie dowiedzieli się tych "ciekawostek".
Pzdr

Posted

No to jeszcze "małe" wyniki z Francji.

PONTOISE 8.IX.2007 (CACIB)
Zgłoszono 5 AA
BOB + BOG 1 m. - SHYKISS MR STRIPES AT CHAMPERNOUNE
NJwR + BIS Junior 3 m. - BLACK PEARL DES LEGENDES DES FORGES

SHYKISS MR STRIPES AT CHAMPERNOUNE
http://www.champernouneakitas.com/plannedbreedings.htm

BLACK PEARL DES LEGENDES DES FORGES
http://www.aniwa.fr/images/galeries/NEAkitaamericain2007/images/prevs/IMG_6872.jpg [źródło http://www.aniwa.fr/fr/general/Grand_Public/document/101814/129908/mode_frame/index.htm ]

Pzdr

Posted

[SIZE="4"]

KWPR PRZEMYŚL 16.IX.2007

Sędzia: Anna Jaśkiewicz

SUKI

Klasa młodzieży:
ZUMA FINIGAN Inferno De La Noche

No i znowu stawka "gigantyczna" :evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Już Wam dziewczyny gratulowałam osobiście ale co tam - tego nigdy za wiele :), tak więc WIELKIE GRATULACJE dla Zewki za pokonanie wszystkich konkurentów :klacz: , oraz dla Anubisa, Benki i Vivi za przyjechanie "z tarczą" :kciuki: - bo z tego co opowiadałyście to wcale nie było tak łatwo. :cool3:
Elu i Marzenko może napiszecie jak organizacja całej wystawy wyglądała i jak przebiegało sędziowanie - bo naprawdę wszystko to o czym mówiłyście było bardzo interesujące i inni pewnie też by chętnie dowiedzieli się tych "ciekawostek".
Pzdr
A wiec kilka slow o samej organizacji wystawy ktora byla bardzo fajnie i profesjonalnie przygotowana ,na szczescie pogoda nam dopisala.
Sedzia bardzo ale to bardzo dokladny poza wyczerpujacym opisem kazdego psa /nawet mierzyl psy w klebie sprawdzal wszystkie zeby, wielkosc uszu ,ksztalt glowy ,oczy itd/ to glosno do wszystkich tlumaczyl swoje oceny.
Przede wszystkim ocenial sprawiedliwie co trzeba podkreslic.
Pozatym kazdy wystawiajacy dostal drobne upominki i jedzenie :lol: zebysmy z glodu nie popadali:evil_lol: .
I na koniec powiem tylko ze zyczyc sobie takich sedziow w Polsce a napewno wystawy beda przyjemne.
A teraz mala ciekawostka warta zastanowienia-- probowalismy namowic wielu wlascicieli pieknych psow na wystawy w Polsce w tym jednego sedziego ktory tam byl ale odpowiedz brzmiala jednoglosnie NIE NIE i NIE:shake:
Smutne to ale oni maja chyba juz wyrobiona opinie o naszych wystawach
To tyle jak cos ciekawego pominelam to moze Marzena cos dopisze.Pzdr.

Posted

[quote name='Franka']A wiec kilka slow o samej organizacji wystawy ktora byla bardzo fajnie i profesjonalnie przygotowana ,na szczescie pogoda nam dopisala.
Sedzia bardzo ale to bardzo dokladny poza wyczerpujacym opisem kazdego psa /nawet mierzyl psy w klebie sprawdzal wszystkie zeby, wielkosc uszu ,ksztalt glowy ,oczy itd/ to glosno do wszystkich tlumaczyl swoje oceny.
Przede wszystkim ocenial sprawiedliwie co trzeba podkreslic.
Pozatym kazdy wystawiajacy dostal drobne upominki i jedzenie :lol: zebysmy z glodu nie popadali:evil_lol: .
I na koniec powiem tylko ze zyczyc sobie takich sedziow w Polsce a napewno wystawy beda przyjemne.
A teraz mala ciekawostka warta zastanowienia-- probowalismy namowic wielu wlascicieli pieknych psow na wystawy w Polsce w tym jednego sedziego ktory tam byl ale odpowiedz brzmiala jednoglosnie NIE NIE i NIE:shake:
Smutne to ale oni maja chyba juz wyrobiona opinie o naszych wystawach
To tyle jak cos ciekawego pominelam to moze Marzena cos dopisze.Pzdr.

Witam
To naprawdę smutne ,że jest taka opinie wśród zagranicznych sędziów i wystawców ...,ale na układy nie ma rady – jak głosi przysłowie .
Pozdrawiam Krzysiek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...