Dan Danilo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ...wyjaśnia ,że sędzia sie pomylił :angryy: :angryy: :diabloti: K
Franka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Jussi napisał(a):...wyjaśnia ,że sędzia sie pomylił :angryy: :angryy: :diabloti: K Hm -----tak sedzina napewno sie pomylila i tym samym zaskoczyla ale coz tak to czasami bywa -czyz nie tak:razz: :roll: Pzdr.
Dan Danilo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 moj mąż jest bardzo mily...nieprawdaż? wcina sie w moje posty, musi chyba sam sie zalogowac ;) czasami mamy odmienne zdanie ;) ale to chyba dobrze ;) :eviltong:
bety Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Lady m - DZIĘKI za fotki z Koszalina :) :) :) Będzin podał spis wystawców wraz z numerami psów i.......jeśli chodzi o AA to znowu coś dziwnego wykombinowali. Odnalazłam trzy nazwiska właścicieli AA (w sumie 5 psów) - być może kogoś pominęłam, ale nie w tym rzecz. Numeracja jest zastanawiająca i zagadkowa jak dla mnie: Lewandowski Dariusz - 361 (Babaj Furia ???) Bajorek Marzena - 362, 363 (Anubis + Zewa) Pierzchała Elżbieta - 428, 429 (Benka + Vivi) nr 361 - 363 tak wygląda że to grupa II, a 428 - 429 to jakaś III albo IV????????????????????? Zastanawiam się z jakiego klucza przydzielano te numery - może ktoś z Was potrafi to wyjaśnić?????????????? Pzdr
Franka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 bety napisał(a):Lady m - DZIĘKI za fotki z Koszalina :) :) :) Będzin podał spis wystawców wraz z numerami psów i.......jeśli chodzi o AA to znowu coś dziwnego wykombinowali. Odnalazłam trzy nazwiska właścicieli AA (w sumie 5 psów) - być może kogoś pominęłam, ale nie w tym rzecz. Numeracja jest zastanawiająca i zagadkowa jak dla mnie: Lewandowski Dariusz - 361 (Babaj Furia ???) Bajorek Marzena - 362, 363 (Anubis + Zewa) Pierzchała Elżbieta - 428, 429 (Benka + Vivi) nr 361 - 363 tak wygląda że to grupa II, a 428 - 429 to jakaś III albo IV????????????????????? Zastanawiam się z jakiego klucza przydzielano te numery - może ktoś z Was potrafi to wyjaśnić?????????????? Pzdr Tak to jest jak sie przedluza termin przyjec psow a potem wiadomo wszystko na leb i szyje bo czasu malo:evil_lol: i bledy murowane. Do wystawy 4 dni a nikt nie dostal jeszcze potwierdzen:shake: Pzdr.
bety Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No nareszecie oddział w Będzinie poprawił numerację i dał plan sędziowania - w którym i tak jest baaaaaaaaaaardzo śmieszny błąd :roflt: . Otóż rozmnożyły im się Akity :shock: :evil_lol: - bo uwzględnili aż trzy odmienne rasy :p :-o - i tak zgłoszonych jest 2 Akity, 5 Akit Amerykańskich i 7 Akita-Inu. Ciekawe prawda, że też w oddziale tego nie wychwycili i nie wyjaśnili - patrząc po wystawcach to Akita i Akita-Inu to Akity Japońskie :p. No to lecimy z naszymi akitami: KWPR BĘDZIN 29.VII.2007 Sędzia: Guido Schafer (Niemcy) PSY Klasa młodzieży: BABAJ Furia Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY Kariudogoya's DILLEMA AT BUNTARO ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche Pzdr
SiberijaEl Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dien dobry ciekawi mnie wasz temat,zachwycona jestem Akita Amerikanska od kiedy zobaczylam jei na zywo,u nas na Litwie zadnei jescze niezarestrowano :niewiem: niewiem dliaczego nieodkrywajonsie mnie te fotki z wystawy w Meksyku :roll: pszepraszem po polsku pisze okropnie :oops:
bety Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witaj SiberijaEl w naszych skromnych progach :) wpadaj do nas jak najczęściej :) Cieszę się, że podobają Ci się Akity Amerykańskie i że zainteresował Cię ten temat. Co do fotek z Meksyku - u mnie otwierają się - więc nie wiem czemu u Ciebie nie działają :niewiem: Pozdrawiam
SiberijaEl Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 bety napisał(a):Witaj SiberijaEl w naszych skromnych progach :) wpadaj do nas jak najczęściej :) Cieszę się, że podobają Ci się Akity Amerykańskie i że zainteresował Cię ten temat. Co do fotek z Meksyku - u mnie otwierają się - więc nie wiem czemu u Ciebie nie działają :niewiem: Pozdrawiam Dzienkuja za powitanie,sprobuja w domu na innym kompe otworzyc, mam marzenie hodowac AA,teraz akurat naczynam zbierac info ;) gdie moga po polsku jescze poczytac na temat AA :roll: Z gury dzienkuja :Rose:
bety Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A jakie tematy konkretnie Cię interesują? Jeśli szukasz np: informacji o zdrowiu, wychowaniu, charakterze AA - to raczej obszernych informacji nie znajdziesz po polsku. Najlepszym rozwiązaniem jest zadawanie konkretnych pytań - załóż nowy temat na dogomanii i pytaj o wszystko co chcesz wiedzieć o AA - a chętnie odpowiemy na Twoje pytania. :)Pzdr
bety Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No to jeszcze dwie zaległe stawki z poprzedniego weekendu obie dzięki Alter Idem. SZOMBATHELY (Węgry) - CACIB 21-22.VII.2007 PSY Klasa pośrednia: SZABADSZELI BOX BROOK Klasa otwarta: URASAGHEGYI BLACK DEVIL WOORLOCK MAD MAX Klasa championów: BIG BENZ SRFN AT WAVEMAKERS SUKI Klasa młodzieży: SZABADSZELI BOX ROXY URASAGHEGYI ESKIMO Klasa pośrednia: MELODOR SHE'S MANEATER Klasa championów: FINIGAN SAGUARO ATAYA ------------------------------------------------------------------------- OBERWART (Austria) - CACIB 21-22.VII.2007 Sędzia: Erwin Deutcher (Austria) PSY Klasa otwarta: SHAMAR'S DAKOTA KID Klasa championów: BLAK JAK'S ARMY OF ONE SUKI Klasa szczeniąt: CHATANOOGA CHOO CHOO DE GABRITHO Klasa młodzieży: BREAKFAST AT TIFFANY DE GABRITHO Klasa pośrednia: MELODOR SHE'S MANEATER Wyników jeszcze nie szukałam - może jutro poszperam. Pzdr
bety Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ooooo zapodziała mi się jeszcze jedna wystawa (a myślałam że ją podałam :hmmmm: ) MLADA BOLESLAV (Czechy) - CAC 21-22.VII.2007 Sędzia: Josef Nemec (Czechy) PSY Klasa baby: ADORE OF BAJER Z MACHOVA KRAJE Klasa mlodzieży: BIGGER BANG DE GABRITHO Klasa pośrednia: BRAVE BASTIEN CID-LAKE Klasa otwarta: SHAMAR'S DAKOTA KID SUKI Klasa baby: BRINDLE BEAR KOKOSAN SILVER EAGLE'S DARK SHADOW SILVER EAGLE'S AMAZINE BEAUTY Klasa szczeniąt: LORAZO Z OLEXOVHO DVORA Klasa pośrednia: BONNIE BRONTE CID-LAKE Klasa otwarta: ALEXA FURIA Ta stawka dzięki maga 18. Pzdr
Dan Danilo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Witam Bety proponuję Ci nadać przezwisko ośmiornica bo Twoje macki sięgają wszędzie :diabloti: :diabloti: :diabloti: ( chodzi mi oczywiście o wyniki z wystaw ). Krzysiek
buckshot Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Bety wyjechała chyba na wakacje :-( , bo nie ma co czytać. Pozdrawiam Mirek
Videl Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dziś w Będzinie Beni czyli Kariudogoya's DILLEMA AT BUNTARO lok.1, Zw. Mł., NJwR:multi:;):loveu::loveu::loveu: ,a ANUBIS Nocne Życzenie lok.1 CWC, BOS, BOB, BOGII :multi:;)
bety Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 To jednak Anubis został na finały, bo słyszałam że tylko Benia miała czekać. No to pełne wyniki w takim razie (czekałam właśnie na finały - ale jakoś nikt się nie chciał pochwalić ;) ). KWPR BĘDZIN 29.VII.2007 Sędzia: Guido Schafer (Niemcy) PSY Klasa młodzieży: BABAJ Furia - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CWC, NDPwR, BOB, BOG 2 SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V3 Kariudogoya's DILLEMA AT BUNTARO - V1, Zw.Mł., NJwR ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - V2 Moje gratulacje!!!!!!! Pzdr
bety Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A teraz tak a propos tej "OŚMIORNICZKI" :diabloti: :cool3: ;) MARUPE (Łotwa) 28.VII.2007 - CAC Sędzia: Martha Heine (Niemcy) SUKI Klasa młodzieży: Finigan AK-TAN CANANSI - V1, CAJC, BOB Klasa otwarta: Finigan SAGUARO SENDAI - V1, CAC CANANSI SENDAI Dobrej duszyczce ;) dziękuję za pełną relację z tej wystawy :loveu: Pzdr
bety Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 buckshot napisał(a):Bety wyjechała chyba na wakacje :-( , bo nie ma co czytać. Pozdrawiam Mirek Hi hi hi - nie wyjechała, nie wyjechała na wakacje. :p Kurczę człowiek nie napisze ani jednego słowa przez ledwo dwa dni a już go tu ścigają i narzekają ;) Prawda to była, że tak się stęsknili ;) :eviltong: :evil_lol: Teraz chyba macie co czytać? ;) Pzdr
lady_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 29.07.2007 KWPR Chojnice Sedzia: Zygmunt Jakubowski Suki Klasa mlodziezy Sanseo's PUSSYCAT DOLLS - oc.doskonała, lokata I, medal złoty, Zw.Mł, NJwR, Zw.Rasy. No i nasza bohaterka na fotce Widac ta wystawa byla dla niej zdecydowanie lepsza ;)
bety Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 lady_m - DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE ZA WYNIKI I FOTKĘ Z CHOJNIC :loveu: Pzdr
lady_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alez to dla mnie przyjemnosc pomoc kuzynom amerykanom w pozyskiwaniu informacji ;)
Franka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 bety napisał(a):To jednak Anubis został na finały, bo słyszałam że tylko Benia miała czekać. No to pełne wyniki w takim razie (czekałam właśnie na finały - ale jakoś nikt się nie chciał pochwalić ;) ). KWPR BĘDZIN 29.VII.2007 Sędzia: Guido Schafer (Niemcy) PSY Klasa młodzieży: BABAJ Furia - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CWC, NDPwR, BOB, BOG 2 SUKI Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V3 Kariudogoya's DILLEMA AT BUNTARO - V1, Zw.Mł., NJwR ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - V2 Moje gratulacje!!!!!!! Pzdr Ano mieli nie zostawac ale udalo sie przekonac ''anubisow'' ze maja zostac :evil_lol: i posluchali i jeszcze maja cos postawic;) :evil_lol: tak tak :loveu: Pzdr.
Marzena>> Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Franka napisał(a):Ano mieli nie zostawac ale udalo sie przekonac ''anubisow'' ze maja zostac :evil_lol: i posluchali i jeszcze maja cos postawic;) :evil_lol: tak tak :loveu: Pzdr. hejka, wiesz Ela, że "anubisy" postawia bo dzieki Twoim namowom Antek sie mogł wykazać. :multi: Więc należy Ci się flaszka.:loveu: PZDR Bety, jak zwykle wyślę Ci zdjęcia to umieścisz na forum , z góry dziękuje PZDR Marzena:loveu:
bety Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Marzena>>;6440379 napisał(a):Bety, jak zwykle wyślę Ci zdjęcia to umieścisz na forum , z góry dziękuje PZDR Marzena:loveu: OK - to czekam :) KWPR LEGNICA 5.VIII.2007 Sędzia: Ewa Stolarska PSY Klasa młodzieży: DIRTY HARRY Strażnik Beskidu SUKI Klasa młodzieży: MEIKO Kariotyda Klasa championów: BRAUN BAZYLIA Strażnik Beskidu Pzdr
Franka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Stawka zgloszonych psow na wystawe krajowa w LEGNICY Sedzia ; E.STOLARSKA PSY KLASA MLODZIEZY DIRTY HARY STRAZNIK BESKIDU SUKI KLASA MLODZIEZY MEIKO KARIOTYDA SUKI KLASA CHAMPIONOW BRAUN BAZYLIA STRAZNIK BESKIDU PZDR. BETY NIE ZAUWAZYLAM ZE JUZ PODALAS STAWKE -CHYBA ZA CIENKIM DRUKIEM PISALAS
Recommended Posts