bety Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AiK napisał(a):zapomnialam o wklejeniu fotek akit z Sarajewa:oops: mozna je zobaczyc klikajac w kwiatek w galeri z sarajewa niestety ja nie umiem wkleja zawsze moje dziecie ale jest na obozie pies ktory wygral obie wystawy to akita amerykanska zdaje sie w rekach pani od gabritho z austrii pieknie pokazywal sie na ringu wystawiany przez zawodowca W kwiatek weszłam, fotki zobaczyłam - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki wielkie za pamięć - należy Ci się bukiet kwiatów (ale ja dalej nie mam zreperowanych tych opcji pisania więc będzie na razie bez kwiatuszków) Pzdr
bety Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 KWPR NOWY SĄCZ 22.VII.2007 Sędzia: Maria Zasada PSY Klasa otwarta - 1 szt. Klasa championów - 1 szt. SUKI Klasa młodzieży - 1 szt. Pzdr
Videl Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bety napisał(a):KWPR NOWY SĄCZ 22.VII.2007 Sędzia: Maria Zasada PSY Klasa otwarta - 1 szt. Klasa championów - 1 szt. SUKI Klasa młodzieży - 1 szt. Pzdr Cóż za liczna stawka, ale się nie dziwie bo sędzina...:shake::shake::mad:
Franka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Videl napisał(a):Cóż za liczna stawka, ale się nie dziwie bo sędzina...:shake::shake::mad: Naprawde jest az tak zla;) Pzdr.
AiK Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bety napisał(a):W kwiatek weszłam, fotki zobaczyłam - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki wielkie za pamięć - należy Ci się bukiet kwiatów (ale ja dalej nie mam zreperowanych tych opcji pisania więc będzie na razie bez kwiatuszków) Pzdr nie ma sprawy:lol: gdyby nie skleroza :shake: fajnie że sie podobały
bety Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 KWPR NOWY TARG 15.VII.2007 Sędzia: Aleksandra Lubaszka PSY Klasa młodzieży: MAFIOSO Kariotyda - V2 Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CWC Klasa otwarta: Big Benz SRFN AT WAVEMAKERS - V1, CWC, NDPwR, BOB HIRO z Miasta Na Soli - nb SUKI Klasa młodzieży: ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - V1, Zw.Mł. Klasa otwarta: EXANA z Olexovho Dvora - bdb??? Dzięki za przecieki!!! Tradycyjnie - poprawcie jakbym coś pomieszała. No a teraz czekamy na finały - Powodzenia! Pzdr ----------------------------------------------------------------------- Już potwierdzona stawka :) KWPR NOWY SĄCZ 22.VII.2007 Sędzia: Maria Zasada PSY Klasa otwarta - 1 szt. - Big Benz SRFN AT WAVEMAKERS Klasa championów - 1 szt. - REIKAN Sasquehanna SUKI Klasa młodzieży - 1 szt. - ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche Pzdr
buckshot Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='bety']KWPR NOWY TARG 15.VII.2007 Sędzia: Aleksandra Lubaszka PSY Klasa młodzieży: MAFIOSO Kariotyda - V2 Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CWC Klasa otwarta: Big Benz SRFN AT WAVEMAKERS - V1, CWC, NDPwR, BOB HIRO z Miasta Na Soli - nb SUKI Klasa młodzieży: ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche - V1, Zw.Mł. Klasa otwarta: EXANA z Olexovho Dvora - bdb??? Z tego co wiem to Exana dostała dosk. Big Benz SRFN AT WAVEMAKERS -BOG II Pozdrawiam
bety Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='buckshot']Z tego co wiem to Exana dostała dosk. Big Benz SRFN AT WAVEMAKERS -BOG II Pozdrawiam OK - dzięki za poprawki, no i znowu amerykaniec na pudle - tak trzymać :) Mam jeszcze wstępne wyniki z Gdyni (być może będą też fotki) ale poczekam jeszcze na ich ostateczne potwierdzenie. Pzdr
Marzena>> Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Exana 1.dosk - suka w ciąży, termin porodu około 15.08.2007 , pokryta psem Czarny Grom Strażnik Beskidu pozdrawiam Marzena
bety Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 No to obiecana Gdynia KWPR GDYNIA 15.VII.2007 Sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa szczeniąt: Finigan AK-TAN CUFENDER - wo SUKI Klasa championów: Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, CWC, NDSwR, BOB Bardzo dziekuję jednej z osób będących na wystawie za podanie wyników i użyczenie zdjęć. :) :) :) Pzdr
Agappe Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Marzena>>;6354724 napisał(a):Exana 1.dosk - suka w ciąży, termin porodu około 15.08.2007 , pokryta psem Czarny Grom Strażnik Beskidu pozdrawiam Marzena suke w ciąży po wystawie ciągać??????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
bety Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 KOSICE 15.07.2007 PSY Kl.pośrednia AMADAR TRUE COLOURS Kl.championów FOBOS ARVAMONTANUS SUKI kl.szczeniąt LOLETTY L. JEAN BIKIN DVOR Kl.młodzieży BUTTERFLY FILOMENA ARVAMONTANUS Stawka dzięki Simbik Pzdr
finigan Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jeszcze parę fotek z Gdyni: pies,kl.szczeniąt Finigan Ak-Tan Cufender suka, kl. championów Finigan Jas-Up Akeira Wybory BOG V Pozdrawiam, Blanka
buckshot Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dodajemy kilka zdjęć z Nowego Targu :p Pozdrawiamy;)
Franka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='buckshot']Dodajemy kilka zdjęć z Nowego Targu :p Pozdrawiamy;) Super zdjecia ,piekna wystawa i wogole swietnie zorganizowana ,tylko zyczyc sobie wiecej takich wystaw.Upal troche dal sie we znaki ale na szczescie bylo gdzie sie schronic w pieknym parku.Pzdr.:loveu:
bety Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hejka! Dzięki za fajne fotki z Nowego Targu :) A Zewy na tym zdjęciu nie poznałam. :) http://www.imagic.pl/files//2562/KWPR%20Nowy%20Targ%2015%20lipiec%202007/zewa.jpg Pzdr
Marzena>> Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='bety']Hejka! Dzięki za fajne fotki z Nowego Targu :) A Zewy na tym zdjęciu nie poznałam. :) http://www.imagic.pl/files//2562/KWPR%20Nowy%20Targ%2015%20lipiec%202007/zewa.jpg Pzdr Hejka, no cóż rozwijamy się, mam jeszcze kilka fajnych fotek,ale nie umiem ich wkleić ,Betty, pomóżPozdrawiam Marzena
bety Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Podam Ci linki do instrukcji wstawiania fotek na dogo - w razie wątpliwości śmiało pytaj. Tu jest link co i jak krok po kroku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 A tu są ostatnio zatwierdzone i obowiązujące zmiany dotyczące dozwolonych rozmiarów zdjęć i ich ilości w poście: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74179 Pzdr
buckshot Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Marzenko nie możemy się już doczekać tych fotek :) Pozdrawiamy
Sylwia^^ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 http://www.americanakita.net/index.php?option=com_zoom&Itemid=134&catid=207 Tu znajdują się zdjęcia z wystawy w Kosicach.
buckshot Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Sylwia^^']http://www.americanakita.net/index.php?option=com_zoom&Itemid=134&catid=207 Tu znajdują się zdjęcia z wystawy w Kosicach. Hej:) A może znasz wyniki z tej wystawy, bo Stevo też przysłał do nas zdjęcia, ale niestety bez wyników :shake: Pozdrawiam Mirek
buckshot Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Mam juz wyniki :smile: Koszyce 15-07-2007 Sędzia:Piskay Vladimir, SK Psy: kl. poś.: Amadar True Colors at Redwitch- V1, CAC, BOB kl.cz.: FOBOS Arvamontanus- V11 Suki: kl. szcz.: LOLETTY L'JEAN Binkin dvor- wo kl. mł.: BUTTERFLAY Maroteam - V1, CAJAC kl. otw.: FILOMELA Arvamontanus- V1, CAC Mam nadzieje że nic nie pomieszałem :smile: Pozdrawiam
bety Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ooooo fajnie że podaliście zdjęcia i wyniki z Koszyc. Widzę, że Filomela wylądowała w klasie otwartej - a nie jak miałam podane w młodzieży. Mirek sprawdź proszę wyniki bo ze zdjęć wynika że Loretty była obecna na wystawie. Jakiś pracowity dzionek tu dzisiaj był podczas mojej nieobecności :) :cool3: ;) dobrze, dobrze wyręczajcie mnie w :user: jak najczęściej - to ja sobie trochę pobimbam :sleep2: :eviltong: Pzdr
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nono, nie rozpędzaj się z tym "bimbaniem", bo... wogóle nie będzie nowości w AA... Proszę zaraz złapać "pion" i tak pozostać... Pzdr.
Recommended Posts