bety Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 KWPR GORZÓW WLKP. 1.VII.2007 Sędzia: Leszek Siejkowski SUKI Klasa szczeniąt: Senseo's PUSSYCAT DOLLS Klasa młodzieży: ARSA Gogolińska Karolina Klasa pośrednia: INNA WIZJA Etruria Polonia Klasa otwarta: ALARA Sasquehanna I znowu p. Ściesiński nie dotarł na wystawę :roll: Wyniki będą później - mam nadzieję ;) Pzdr
Franka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='bety']KWPR GORZÓW WLKP. 1.VII.2007 Sędzia: Leszek Siejkowski SUKI Klasa szczeniąt: Senseo's PUSSYCAT DOLLS Klasa młodzieży: ARSA Gogolińska Karolina Klasa pośrednia: INNA WIZJA Etruria Polonia Klasa otwarta: ALARA Sasquehanna I znowu p. Ściesiński nie dotarł na wystawę :roll: Wyniki będą później - mam nadzieję ;) Pzdr Tak sa wyniki KL.SZCZENIAT SENSEO'S PUSSYCAT DOLLS- WO 1 BIS SZCZENIAT KL.MLODZIEZY ARSA GOGOLINSKA KAROLINA- db KL.POSREDNIA INNA WIZJA ETRURIA POLONIA- bdb KL.OTWARTA ALARA SASGUEHANNA- bdb PZDR.:lol: Oj jak widac sedzia byl srogi .Gratulacje dla Lenki
Sylwia^^ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 USTROŃ 1.VII.2007 REIKAN Sasquehanna 1BOG.;);) [SIZE=3]Pozdrawiam
bety Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 OK dziewczynki dzięki za uzupełnienia i jeszcze raz gratulacje dla wszystkich. Pzdr
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 CACIB-Parnu/Est, 30-06-2007 r., sędzia: Natalia SEDYKH/RUS psy KL. Mł. INULINE LORDI KL. P AUSSERHALB'S ICEMAN To wszystko. Wyników nie znam, ale na fotkach z BOG jest jakas AA. Zdjęcia - chyba jutro. Pzdr.
bety Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiaczek - ślicznie dziękuję za staweczkę z Parnu. No to reszta wieści wystawowych z Europy OGRE (Łotwa) CAC 1.VII.2007 PSY Klasa młodzieży: INULINE LORDI SUKI Klasa otwarta: FINIGAN SAGUARO SENDAI Stawka dzięki Simbik ----------------------------------------------------------------------- CANI'BULLE (Szwajcaria) CAC 30.VI.2007 Sędzia: Roger Barenne (Francja) PSY Klasa otwarta: KEVIN'S DREAM ALDO - V, CAC, BOB SUKI Klasa szczeniąt: BEST BEHAVIOR DE CHAMPERNOUNE - wo Klasa otwarta: VOLODIA DU CLOS DE JOS - V, CAC Pzdr
bety Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 MWPR Warszawa 7-8.VII.2007 Sędzia: Małgorzata Supronowicz PSY Klasa szczeniąt: Finigan AK-TAN CUFENDER - wo, BIS Puppy (dnia) 3 m. Klasa otwarta: Finigan JAS-UP AERI - V1, CWC, Res.CACIB (?) AKIM Sasquehanna - V2 Finigan SAGUARO SHAKO - nb Klasa championów: REIKAN Sasquehanna - V1, CWC, CACIB, NDPwR, BOB SUKI Klasa szczeniąt: SUMIKO Sasquehanna - o Klasa młodzieży: Midian's LADY FINIGAN - V2 ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: Finigan SIL-KOD BOSSITA - nb Klasa championów: MIZZI SASQUEHANNA Pomarszczony Czar - V1, CWC, CACIB, NDSwR Pzdr
bety Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ostatnia rata fotek z Zagrzebia EURO DOG SHOW ZAGRZEB 8-10.VI.2007 Klasa pośrednia: Klasa otwarta: Klasa championów: cdn
bety Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 EURO DOG SHOW ZAGRZEB 8-10.VI.2007 Klasa championów: (c.d) No i to już KONIEC Pzdr
bety Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A teraz Kraków MWPR KRAKÓW 23 - 24.VI.2007& PSY Klasa szczeniąt: Klasa młodzieży: Klasa pośrednia: cdn
Agappe Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='bety'] jaki śmieszny kolor!! :lol: chyba nie ma takich zbyt dużo w Polsce??:roll:
bety Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 MWPR KRAKÓW 23 - 24.VI.2007& PSY Klasa otwarta: Klasa championów: cdn
bety Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 MWPR KRAKÓW 23 - 24.VI.2007& SUKI Klasa młodzieży: (c.d.) Klasa pośrednia: Klasa otwarta: Klasa championów: Pzdr
buckshot Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Agappe']jaki śmieszny kolor!! :lol: chyba nie ma takich zbyt dużo w Polsce??:roll: Kilka takich jest;) Dzięki Kasiu za fotorelacje:p Pozdrowienia Mirek
Dan Danilo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tak, Kasiu super, niektorzy mieli aparaty i siedzieli i pili piwo ;) zamiast pstrykac foty...to sie nazywa poświecenie KASIA - SUPER ROBOTA! jeszcze raz Krzysiek wezmie aparat i nie porobi fotek to go po ciuchu sprzedam ;) :eviltong: aparat - oczywiście ;)
bety Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jussi napisał(a):Tak, Kasiu super, niektorzy mieli aparaty i siedzieli i pili piwo ;) zamiast pstrykac foty...to sie nazywa poświecenie KASIA - SUPER ROBOTA! jeszcze raz Krzysiek wezmie aparat i nie porobi fotek to go po ciuchu sprzedam ;) :eviltong: aparat - oczywiście ;) NIE MA SPRAWY Taaaaa widziałam tych piwoszy / leniuszków. No cóż, że tak powiem "Ktoś musiał robić fotki, żeby piffffko mógł pić ktoś inny" (hi hi hi). To znaczy wymienisz GO sobie na lepszy model (dalej mówimy o aparacie oczywiście - he he he) Pzdr
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='bety']MWPR KRAKÓW 23 - 24.VI.2007& PSY Klasa otwarta: Klasa championów: cdn A co on taki grubawy? Czy może to tylko perspektywa? pzdr.
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zaległe fotki z Parnu - BOB: AUSSERHALB'S ICEMAN Pzdr.
bety Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Asiaczek - dziękuję ślicznie za fotki z Parnu!!!!!!!!!!! Bez problemu odtwarzasz u siebie płytkę z baskami??? Pzdr
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bety, wstyd się przyznać, ale jeszcze jej nie otworzyłam. Na razie nadrabiam zaległości pracowe (w pracy), domowe (w domu) i tylko patrzę, czy to wszystko nie zacznie się sypać i nie przysypie mnie... Myślę, że w tym tygodniu będę miała trochę wolnego czasu i wtedy na pewno wykorzystam fotki. Jeszcze raz ciepło i pięknie dziękuję za dobre chęci.:calus: Pzdr.
bety Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Asiaczek - nie ma za co dziękować jak mogłam to baski pofociłam tak jak Ty dla nas przy okazji to samo robisz z amerykańcami. Z płytką nie masz co się śpieszyć byłam tylko ciekawa czy u Ciebie wszystko się odtwarza, bo niby ja sprawdzałam na dwóch napędach i było wszystko OK - ale różnie to bywa. No to teraz GIGANTYCZNA stawka na Gdynię. KWPR GDYNIA 15.VII.2007 Sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa szczeniąt: Finigan AK-TAN CUFENDER SUKI Klasa championów: Finigan JAS-UP AKEIRA Pzdr
bety Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 KWPR NOWY TARG 15.VII.2007 Sędzia: Aleksandra Lubaszka PSY Klasa młodzieży: MAFIOSO Kariotyda Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie Klasa otwarta: Big Benz SRFN AT WAVEMAKERS HIRO z Miasta Na Soli SUKI Klasa młodzieży: ZEWA FINIGAN Inferno De La Noche Klasa otwarta: EXANA z Olexovho Dvora Jakbym coś pomieszała z klasami to mnie poprawcie, bo odział Nowy Targ od trzech dni jakoś nie może umieścić planu sędziowania. Pzdr
AiK Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 zapomnialam o wklejeniu fotek akit z Sarajewa:oops: mozna je zobaczyc klikajac w kwiatek w galeri z sarajewa niestety ja nie umiem wkleja zawsze moje dziecie ale jest na obozie pies ktory wygral obie wystawy to akita amerykanska zdaje sie w rekach pani od gabritho z austrii pieknie pokazywal sie na ringu wystawiany przez zawodowca
Franka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AiK napisał(a):zapomnialam o wklejeniu fotek akit z Sarajewa:oops: mozna je zobaczyc klikajac w kwiatek w galeri z sarajewa niestety ja nie umiem wkleja zawsze moje dziecie ale jest na obozie pies ktory wygral obie wystawy to akita amerykanska zdaje sie w rekach pani od gabritho z austrii pieknie pokazywal sie na ringu wystawiany przez zawodowca Dzieki wielkie i zaraz wchodzimy w kwiatek:evil_lol: Pzdr.
Recommended Posts