bety Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No to w ramach uzupełnienie - tak jak można było przewidzieć drugi AA załapał się na pudło w BOG - czyli: MWPR LESZNO 2 - 3.VI.2007 REDWITCH THE BEAT GOES ON - BOG 2 m. ----------------------------------------------------------------------- A teraz uzupełniając Lublin - dodatkowo będą jeszcze: PSY Klasa młodzieży: Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT SUKI Klasa otwarta: CR AUTUMN IN ASPEN Czy teraz wszystko się zgadza? Klasy dobre napisałam? Pzdr
bety Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ŚWIATOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH MEKSYK 27.V.2007 Dodatkowe wyniki - w ramach uzupełnienia CHA'S ITS A WONDERFUL LAY - wo 1 BLAZER (GONZALEZ) - V1, JWW'07 GRAND SLAM'S CITATION REGALIA - BOB, WW'07 TSUYOSHI DANCING QUEEN MEX.FCI - wo 1, BOG V - Puppy "A" (3 - 6 miesięcy) 1 miejsce Pzdr
Asiaczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Z wystawy w Budapeszcie mam tylko 2 fotki AA. I na dodatek zupełnie się nie orientuję, kto to może być. Może Wy coś podpowiecie? Właścicielka, niestety, nie miała numerka... Pzdr.
bety Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asiaczek - fajne i te dwie fotki - super dzięki :multi: :loveu: :lol: A z którego dnia to są fotki - to będziemy kombinować kto to jest? Pozdrawiam
bety Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Fotki są z 27.05.2007 r. (II dzień CACIB'a). Pzdr. OK Wydaje mi się w takim razie że jest to URASAGHEGYI BLACK DEVIL - pies z klasy pośredniej. Pzdr
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wyniki z wystaw w Europie z tego weekendu: Senec (CAC) - http://www.americanakita.sk/ - TU Neumunster (CACIB) - http://www.akita.de/ - [najpierw trzeba wejść po lewej stronie na Am.Akita a potem w Ausstellungen a po prawej pojawią się wystawy] Pzdr
Sylwia^^ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 W tym samym dniu co wystawa w Lublinie mają odbyć się jeszcze dwie wystawy w Raciborzu i Kaliszu-czy wiadomo kto tam planuje przyjechać??
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 c.d. wyników z wystaw w Europie z tego weekendu: Dublin (Irlandia) - 2-3.VI.2007 (CACIB) sędzia: R. de Santigo BEAUFLEET BOOGIE MAN D - CACIB, BOB (pies) SHYLLAR PRIZZY AND PROUD AT RUSSCURRAGH B - CACIB (suka) Tallin (Estonia) - 2-3.VI.2007 (CACIB) SNOWSTORY'S TOUCH OF EVIL - Zw.MŁ. MIDIAN'S IMPRESSIVE BEAR - CAC, CACIB, BOB, BOG 3 m. Pzdr
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 KWPR RACIBÓRZ 10.VI.2007 Sędzia: Leszek Siejkowski SUKI Klasa młodzieży: ARMA Gogolińska Karolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ KWPR KALISZ 10.VI.2007 Sędzia: Barbara Larska SUKI Klasa młodzieży: 1 sztuka [?????] Pzdr
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To są fotki z sobotniego BIS-a Puppy z Leszna. Autorką zdjęć jest dogomaniaczka Tufi, która prosi o nie kopiowanie, przetwarzanie itd. itp. tych zdjęć bez jej zgody. [FONT=Arial]http://psiaki.com.pl/details.php?image_id=5348[/FONT] [FONT=Arial]http://psiaki.com.pl/details.php?image_id=5362[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]http://psiaki.com.pl/details.php?image_id=5385[/FONT] [FONT=Arial]http://psiaki.com.pl/details.php?image_id=5387[/FONT] Pzdr
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [SIZE=2]No to jeszcze dwie pełne stawki (pierwsza dzięki Natalia_W, druga dzięki dorotal) NITRA 2-3.VI.2007 (CACIB) PSY Klasa szczeniąt: BIGGER BANG De Gabritho Klasa pośrednia: Amadar TRUE COLOURS Klasa otwarta: Shamar's DAKOTA KID FOBOS Arvamontanus Klasa championów: BLACK JAK'S ARMY OF ONE SUKI Klasa baby: CHATANOOGA CHOO CHOO De Gabritho LORA z Olexovho Dvora Klasa młodzieży: CAIA Aobara AKIRA Mlady Dvor Klasa pośrednia: GOLDIE z Olexovho Dvora ABASHKA Ranc Bashka Klasa otwarta: BONNIE BRONTE Cid-Lake FILOMELA Arvamontanus Klasa championów: SHIOJIRI BEDROCK'S BABE KUROI KAO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TALLIN 2-3.VI.2007 (CACIB) PSY Klasa młodzieży: INULINE SE PA MIG SNOWSTORY'S TOUCH OF EVIL - V1, Zw.MŁ. Klasa pośrednia: MIDIAN'S IMPRESSIVE BEAR - V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 3 m. Klasa otwarta: KITSUNE GOLDFINGER Klasa championów: AKIRA SUKI Klasa szczeniąt: LEOPARTA EMMERDALE Klasa młodzieży: INULINE EVIGHET SNOWSTORY'S BORN TO BE WILD Pzdr
elcia113 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :lol: WITAM . WłAśnie po raz pierwszy "PRZEKROCZYłAM" ten próg. Zauważyłam- DZIAłACIE BARDZO PRężNIE,a co mnie ujęło-że nie lekceważycie żadnych pytań!!!;) Dodam tylko,że do Kalisza najprawdopodobniej wybiera się "nasze dziecko", no dobra; REIKANA -MALIBU Kariotyda, będziemy oczywiście trzymać kciuki!!! A następnie wypatrywać oceny :crazyeye: .Miło było WAS poznać-pozdrawiam:painting:
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 elcia113 napisał(a)::lol: WITAM . WłAśnie po raz pierwszy "PRZEKROCZYłAM" ten próg. Zauważyłam- DZIAłACIE BARDZO PRężNIE,a co mnie ujęło-że nie lekceważycie żadnych pytań!!!;) Dodam tylko,że do Kalisza najprawdopodobniej wybiera się "nasze dziecko", no dobra; REIKANA -MALIBU Kariotyda, będziemy oczywiście trzymać kciuki!!! A następnie wypatrywać oceny :crazyeye: .Miło było WAS poznać-pozdrawiam:painting: Witamy nową akitomaniaczkę, choć większości tutaj znaną. ;) Zawsze staram się odpowiedzieć na postawione pytania jeśli tylko wiedza mi na to pozwala. [O kurcze nawet do rymu wyszło :cool3:] Dziękuję za podanie przypuszczalnej suczki zgłoszonej do Kalisza. Pozdrawiam
Marzena>> Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witam, Wszystkich Dogomaniaków, i Akiciarzy oczywiście!!!! Krakowskie Akity trzymają sie razem, więc oczywiście podpisuję się pod Elcią. Ja również jestem pod wrażeniem Waszego zaangażowania. Pozdrawiam Marzena, Zewka, i Antoś I oczywiście pytanko - Szczecin 16-17.06.2007 - czy macie już jakieś info kto się wybiera na ta wystawę? Mogę zdradzić, że Kraków tam będzie obecny czyli Reikan, Zaira, i Antoś PZDR.
bety Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Marzena>>;5892767 napisał(a):Witam, Wszystkich Dogomaniaków, i Akiciarzy oczywiście!!!! Krakowskie Akity trzymają sie razem, więc oczywiście podpisuję się pod Elcią. Ja również jestem pod wrażeniem Waszego zaangażowania. Pozdrawiam Marzena, Zewka, i Antoś I oczywiście pytanko - Szczecin 16-17.06.2007 - czy macie już jakieś info kto się wybiera na ta wystawę? Mogę zdradzić, że Kraków tam będzie obecny czyli Reikan, Zaira, i Antoś PZDR. Witam, witam! No i proszę coraz więcej nas tu :cool3: Na temat Szczecina mam jedynie niepewne przecieki, więc czekam na oficjalne informację z oddziału. A te ponoć mają być już za chwilkę. :roll: Także trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać. Pzdr
Franka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Marzena>>;5892767 napisał(a):Witam, Wszystkich Dogomaniaków, i Akiciarzy oczywiście!!!! Krakowskie Akity trzymają sie razem, więc oczywiście podpisuję się pod Elcią. Ja również jestem pod wrażeniem Waszego zaangażowania. Pozdrawiam Marzena, Zewka, i Antoś I oczywiście pytanko - Szczecin 16-17.06.2007 - czy macie już jakieś info kto się wybiera na ta wystawę? Mogę zdradzić, że Kraków tam będzie obecny czyli Reikan, Zaira, i Antoś PZDR. O prosze jak kadra sie rozrasta :evil_lol: -mysle ze bedziecie sie teraz udzielac i dzielic informacjami na temat AA Mowisz Marzena ze wyruszacie na podboj Szczecina z tego co mi wiadomo czesc psow ktora jest zgloszona poprostu nie wezmie udzialu w wystawie . Ja sie nie wybieram w tym roku;) Pzdr
bety Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Franka napisał(a):O prosze jak kadra sie rozrasta :evil_lol: -mysle ze bedziecie sie teraz udzielac i dzielic informacjami na temat AA Słuszna uwaga :cool3: skoro Kraków jedzie do Szczecina w tak silnym składzie, to się chyba wynikami podzieli??? ;) Pzdr
Marzena>> Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 oczywiście, natychmiast jak wrócimy to wyniki umieścimy. zdjęcia również PZDR.
Marzena>> Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Niedługo również Kraków będzie Was gościł. Z kim się spotkamy? Tych co znamy będzie miło spotkać a Tych co nie znamy będzie miło poznać!!!! PZDR. Zna ktoś stawke?
bety Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No to będziemy czekać na wyniki ze Szczecina. A z tego co słyszałam to na Kraków szykuje się pokaźna stawka - o ile Ci co się deklarują że jadą naprawdę się zgłosili. Różnie to bywa. :roll: Kogo spotkacie w Krakowie? - a zapewne wszystkich "amerykańców" z tego tematu, czy to jako wystawców czy też jako kibiców. Także do zobaczenia w Krakowie. Pzdr
cavallo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cieszę się, że w Krakowie będzie dużo Akitek! Ja oczywiście będe uzbrojona w aparat i ciesze się, że będziemy mogli sie poznać!!!! Nie mogę sie doczekać! Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 MWPR SZCZECIN 16 - 17.VI.2007 Sędzia: Janusz Opara PSY Klasa pośrednia: ANUBIS Nocne Życzenie Klasa otwarta: Finigan JAS-UP AERI REDWITCH THE BEAT GOES ON STELER OF HEARTS Buckshot Klasa championów: REIKAN Sasquehanna SUKI Klasa szczeniąt: Senseo's PUSSYCAT DOLLS Klasa młodzieży: INNA WIZJA Etruria Polonia ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche Klasa otwarta: ALARA Sasquehanna Pzdr
Recommended Posts