bety Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ŁÓDŹ 5-6.V.2007 (CACIB) PSY Klasa szczeniąt [SIZE=2] Klasa młodzieży [SIZE=2] Klasa pośrednia [SIZE=2] Klasa otwarta [SIZE=2] Klasa championów [SIZE=2] SUKI Klasa szczeniąt [SIZE=2] [SIZE=2] Klasa młodzieży [SIZE=2] [SIZE=2] Klasa pośrednia [SIZE=2] Klasa otwarta [SIZE=2] Klasa championów [SIZE=2] Pzdr
bety Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 PŁOCK 12.V.2007 (CAC V Gr.) PSY Klasa otwarta SUKI Klasa otwarta [SIZE=2] Pzdr
bety Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 W dniach 24 - 27.V.2007 w Meksyku odbędzie się Światowa Wystawa Psów Rasowych. Z tym że w dniach 24 - 26.V odbywać się będą tzw. wystawy towarzyszące, a dopiero 27.V ta właściwa czyli ŚWIATÓWKA. 27.V.2007 [WDS] Akita Amerykańska - zgłoszonych 41 szt. - sędzia: Miguel Angel Martinez (Argentyna) Finały V Gr.: BOG V Puppy - sędzia: Ramon Podesta (Chile) BOG V Junior - sędzia: Greg Eva (Płd. Afryka) BOG V - sędzia: Ichiro Ishikawa (Japonia) Pozdrawiam
Iwona&Wiki Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Bety, fajne zdjęcia. Takie lubię. Super:eviltong:! Właśnie powoli odrabiam sobie akitowe zaległości.:lol: Znalazłam wyniki AA z Łodzi, ale nie widzę z Płocka.:oops: A chciałam zobaczyć jak Wam poszło?:cool3:
bety Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Bety, fajne zdjęcia. Takie lubię. Super:eviltong:! Właśnie powoli odrabiam sobie akitowe zaległości.:lol: Znalazłam wyniki AA z Łodzi, ale nie widzę z Płocka.:oops: A chciałam zobaczyć jak Wam poszło?:cool3: Wyniki z Płocka są kilka stron wcześniej (nie pisałam nowego posta tylko wyedytowałam stary) - a poszło że eh............ lepiej nie mówić. Mam złą passę i robię sobie dłuuuuuuuuuuugą przerwę w wystawach. Pozdrawiam
bety Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BYTOM 20.V.2007 (CAC) Sędzia: Ewa Stolarska 668 - ARUN Gogolińska Karolina - pies klasa młodzieży 669 - ??? - pies klasa ?? 670 - SIMPLY THE BEST Buckshot - pies klasa otwarta 671 - REIKAN Sasquehanna - pies klasa championów 672 - Karyudogoya's DILLEMA AT BUNTARO - suka klasa szczeniąt 673 - Aikenka BLACK BEAUTY - suka klasa młodzieży 674 - ARMA Gogolińska Karolina - suka klasa młodzieży 675 - ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche - suka klasa młodzieży Pzdr
Iwona&Wiki Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 bety napisał(a):Wyniki z Płocka są kilka stron wcześniej (nie pisałam nowego posta tylko wyedytowałam stary) - a poszło że eh............ lepiej nie mówić. Mam złą passę i robię sobie dłuuuuuuuuuuugą przerwę w wystawach. Pozdrawiam Aha, znalazłam:eviltong:. Co tam, było bardzo dobrze.:lol: Pewnie raczej dłuższą przerwą od hmmm... eee tam:evil_lol: :diabloti: Szkoda gadać:diabloti: Ale przynajmniej są fajne zdjęcia;) :lol:!
bety Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iwona&Wiki napisał(a): Pewnie raczej dłuższą przerwą od hmmm... eee tam:evil_lol: :diabloti: Jakbyś zgadła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A właściwie przerwę robi Inari bo ja to i tak będę po wystawach jeździć, ale jako widz i fotograf - oczywiście. Pzdr :lol:
bety Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W Radomiu ze względu na dużą ilość zgłoszeń nastąpiła zmiana sędziego dla AA zamiast p. Marcinkowskiej ma sędziować p. Studzińska. Pani I Studzińska jest sędzią krajowym grupy II i to nie całej, tak więc uprawnienia na AA ma właśnie w związku z grupą drugą. Nigdy wcześniej nie sędziowała AA :roll: (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo). Czyli stawka radomska po zmianach wygląda tak: KWPR RADOM 20.V.2007 Sędzia: Izabela Studzińska PSY Klasa szczeniąt: Finigan AK-TAN CUFENDER Klasa otwarta: Finigan JAS-UP AERI SUKI Klasa posrednia: Finigan SIL-KOD BOSSITA Tak mówiąc o zmianach sędziów dla AA - to jest to czwarta zmiana w tym roku a nawet w tym miesiącu. Ciekawe kiedy to wreszcie organizatorzy przestaną traktować AA jak jakąś rasę trędowatą i skończą z tymi przepychankami na wystawach. :angryy: Pzdr
Asiaczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 bety napisał(a):To żadna sztuka jak się wie gdzie szukać :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: Pzdr Fakt. Ale tez trzeba wiedzieć, GDZIE szukać, prawda?;) Pzdr.
bety Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Fakt. Ale tez trzeba wiedzieć, GDZIE szukać, prawda?;) Pzdr. Też prawda ;) A teraz w ramach relaksu i dla odpoczynku od naszego polskiego i kontyntalnego świata wystaw, wyniki prosto z Wysp brytyjskich. :p National Dog Show - Birmingham 10 - 13.V.2007 Sędzia: Loraine Webb [SIZE=2]Ruthdales Ready To Rule - Dog CC [SIZE=2]http://homepage.ntlworld.com/c.mclean1/rar.htm Beaufleets Dodging Daggers At Melodor - Res Dog CC http://homepage.ntlworld.com/c.mclean1/dodger.htm Ch Redwitch Leather and Lace - Bitch CC, BEST OF BREED http://www.redwitch.co.uk/lace.htm Ch Nosferatu I'm No Angel - Res Bitch CC http://www.ruvio.pwp.blueyonder.co.uk/first.htm Ruthdales U Cant Touch This (ai) - Best Puppy, BOG Puppy II http://www.ruthdales.co.uk (zakładka Dogs) Pzdr
finigan Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bety napisał(a):[SIZE=2][SIZE=2] Ch Redwitch Leather and Lace - Bitch CC, BEST OF BREED http://www.redwitch.co.uk/lace.htm Warto dodać , że ta suczka jest miotową siostrą mieszkającego w Polsce w hodowli Sasquehanna - Redwitch The Beat Goes On. Pozdrawiam, Blanka
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dzięki Bety, Ty jak zwykle aktywna!!:loveu: Piękne te psy!!! Jednak ja jestem najbardziej zachwycona [SIZE=2]tym pieskiem Ruthdales Ready To Rule!! Jest piękny!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 cavallo napisał(a):Dzięki Bety, Ty jak zwykle aktywna!!:loveu: Piękne te psy!!! Jednak ja jestem najbardziej zachwycona [SIZE=2]tym pieskiem Ruthdales Ready To Rule!! Jest piękny!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Nie ma za co :oops: od tego tu jestem. :cool3: Ruthdales Ready To Rule - to rzeczywiście piękny pies, ale co tu dużo mówić przecież to tegoroczny BOB na Crufcie. Natomiast Redwitch Leather and Lace to najlepsza suka tejże samej wystawy. Tak więc doborowe towarzystwo. :lol: Pozdrawiam Kaśka
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No tak, zobaczyć takie na żywo.....:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 BYTOM 20.V.2007 (CAC) Sędzia: Ewa Stolarska PSY Klasa młodzieży: ARUN Gogolińska Karolina - V1, Zw.Mł. Klasa otwarta: SIMPLY THE BEST Buckshot - V1, CWC Klasa championów: REIKAN Sasquehanna - V1, CWC, NDPwR SUKI Klasa szczeniąt: Karyudogoya's DILLEMA AT BUNTARO - wo1, NSzwR Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V2 ARMA Gogolińska Karolina - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB, BIS Junior 3 m., BOG 2 m. ZAIRA FINIGAN Inferno De La Noche - V3 Pzdr Wyniki dzięki dogomaniaczce Franka
bety Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 LITOMERICE 19 - 20.V.2007 (CACIB) Sędzia: Paweł Szemraj PSY Klasa młodzieży: CABY Aobara Klasa pośrednia: Mara shima's THE REAL GOLD Klasa otwarta: Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS Klasa championów: Shamar's DAKOTA KID SUKI Klasa młodzieży: CAIA Aobara JOXA z Olexovho Dvora Klasa otwarta: ALEXA Furia BONNIE BRONTE Cid-Lake Klasa championów: Kuroi Kao LOVE OF BAJER Stawka dzięki Mar Pzdr
finigan Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 bety napisał(a):LITOMERICE 19 - 20.V.2007 (CACIB) Sędzia: Paweł Szemraj PSY Klasa championów: Shamar's DAKOTA KID Shamar's DAKOTA KID - BOB
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 bety napisał(a): ARMA Gogolińska Karolina - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB, BIS Junior 3 m., BOG 2 m. cóż to za psiak??? (po kim, kto właściciel i zdjecie chetnie tez zobacze)
bety Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agappe napisał(a):cóż to za psiak??? (po kim, kto właściciel i zdjecie chetnie tez zobacze) Ojciec Czarny Grom Strażnik Beskidu Matka Nao Sasquehanna a fotka była z wystawy katowickiej z tego roku Pzdr
cavallo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jeszcze tak o tej suczce, z tego co wiem jest ciągle do sprzedania....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Sylwia^^ napisał(a)::lol:ZAIRA FINIGAN Inferno de la Noche-dosk Już dopisałam. Pzdr
bety Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 KWPR WAŁBRZYCH 27.V.2007 Sędzia: Leszek Siejkowski SUKI Klasa młodzieży: ARMA Gogolińska Karolina Stawka GIGANTYCZNA :evil_lol: Pzdr
Recommended Posts