bety Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jussi napisał(a):Witam Bety mam do Ciebie małe zapytanie :cool3: :cool3: :cool3: ...czy nie moglibyśmy dodawać informacji zapowiedzi ciekawych wystaw zagranicznych tak żeby można było się na te wystawy jeszcze zgłosić ??? Proszę o to bo wielokrotnie dowiadujemy się o wystawach specjalistycznych po fakcie :angryy: :angryy: :angryy: . Trudno nieraz jest coś takiego znaleźć w innych krajach ,a wiele osób ( nie tylko ja ) by skorzystało. Ja ze swojej strony deklaruje się ,że jak cos znajdę to wstawiam. Krzysiek PS Będziesz w Łodzi ????? ja będę z Gothi tylko ,że jej ktoś ukradł futro:mad: :mad: :mad: Jak najbardziej dodawajcie jak coś znajdziecie - ja też o tej słowackiej specjalistycznej dopiero teraz się dowiedziałam - mimo że dużo szperam w internecie. Fakt że może bardziej zwracam uwagę na międzynarodówki i ta akurat wystawa mi umknęła. W tej chwili znalazłam trzy wystawy o randze klubowej albo specjalistycznej ale póki co nie ma nigdzie na ich temat szczegółowych informacji. Czy będę w Łodzi? - zajrzyj post wyżej a zagadkę sam rozwiążesz :evil_lol: Co do futra - w Warszawie grasuje złodziej futer zakrada się w nocy i rano po futrze ani śladu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Inari tez padła jego ofiarą. :placz: :evil_lol: ;) Pozdrawiam
Dan Danilo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witam Masz może jakieś zdjęcia tej suki ANITA STAR'S Yaponskogo Dvora ?????? Interesuje mnie czy u niej tez był złodziej ?????:diabloti: :diabloti: :diabloti: Krzysiek
bety Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jussi napisał(a):Witam Masz może jakieś zdjęcia tej suki ANITA STAR'S Yaponskogo Dvora ?????? Interesuje mnie czy u niej tez był złodziej ?????:diabloti: :diabloti: :diabloti: Krzysiek Cześć! Nie mam jej zdjęcia (tzn. mam z Poznania ale jeszcze nie wywołane :roll:) - a co boisz się konkurencji? :eviltong: W Poznaniu ją ograłeś więc co się martwisz :p Może i ją też okradł ten złodziej bo w Bydgoszczy coś nie powalczyła z tego co mi jest wiadome. Pzdr Kaśka
Dan Danilo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witam Konkurencji nigdy nie za dużo ,a jak jest zagraniczna to zawsze coś nowego...:cool3: :cool3: :cool3: Krzysiek PS Ciekawe czy w Łodzi nadal będzie trwała ekspansja BIS-owa akit am.??????:diabloti: :diabloti: :diabloti:
bety Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jussi napisał(a): PS Ciekawe czy w Łodzi nadal będzie trwała ekspansja BIS-owa akit am.??????:diabloti: :diabloti: :diabloti: Jeden Amerykaniec na pewno ma już zapewnioną jakąś lokatę na którymś z pudeł :evil_lol: no chyba że się nie zjawi ;) Pzdr Kaśka p.s. - To do jutra :lol:
bety Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 MWPR ŁÓDŹ 5 - 6.V.2007 Sędzia: Vija Klucniece (Łotwa) PSY Klasa szczeniąt: BABAJ Furia - wo 1 Finigan AK-TAN CUFENDER - 2 Klasa młodzieży: ARUN Gogolińska Karolina - bdb Klasa pośrednia: Redwitch THE BEAT GOES ON - V1, CWC, NPwR, CACIB, BOB Klasa otwarta: Finigan JAS-UP AERI - ? (dostał od razu kartę ocen i nie wchodził do porównania o NPwR) Klasa championów: RONIN Sasquehanna - V1, CWC, Res. CACIB SUKI Klasa szczeniąt: Kariudogoya's DILEMMA AT BUNTARO - wo 2 Midian's LADY FINIGAN - wo 1, BIS Puppy Dnia 3 m. Klasa młodzieży: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, Zw.Mł., NJwR ARMA Gogolińska Karolina - V3 Finigan SIL-KOD BOSSITA - V2 Klasa pośrednia: AGOTHIKA FINIGAN De Gabritho - 2 ANITA STAR'S Yaponskogo Dvora - V1, CWC, NSwR, CACIB Klasa otwarta: ARLETA Cid-Lake - bdb Finigan SAGUARO INARI - db :angryy: :mad: :icon_roc: :lmaa: :evil: :bad-word: Klasa championów: Erabor GALA - V1, CWC Finigan SAGUARO ATAYA - V2 Resztę ocen jak ktoś wie niech uzupełni. Z obserwacji wyszło że sędzina z Łotwy baaaaaaardzo nie lubi AA dużych i masywnych (z małym wyjątkiem ;)). Nawet chyba nie został przyznany res. CACIB wśród suk. Pzdr
bety Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Sylwia^^']Bardzo dziekuję za szybką odpowiedź. :) Proszę bardzo. Nawet nie widziałam Twojego pytania :lol: , jednocześnie pisałyśmy swoje posty tylko mi troche dłużej zeszło. :lol: A możesz nam się przedstawić nowy dogomaniaku miłośniku AA. :lol: Pzdr
bety Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 A teraz tak trochę z innej beczki na temat Łodzi. Pogoda jak zwykle upalna, jak zwykle ringi AA umiejscowione na patelni (czyli na stadionie). Sędziowanie powiedzmy "ciekawe" i to nie tylko u AA ale także u akit japońskich. Ale najfajniejsze z całej wystawy jak dla mnie było spotkanie "starych" dogomaniaków i poznanie nareszcie osobiście ASIACZKA i MATAGI. :multi: Było mi baaaaaaaaaaaaaardzo miło. :lol: :lol: :lol: :lol: Pzdr
Sylwia^^ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Za tydzień jest Wystawa Klubowa Akit na Słowacji,jedzie ktoś ? ? ? ?
Franka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Sylwia^^ napisał(a):Za tydzień jest Wystawa Klubowa Akit na Słowacji,jedzie ktoś ? ? ? ? Prawdopodobnie ja pojade na ta wystawe -a Ty jedziesz ? Pzdr.
Asiaczek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='bety'] Ale najfajniejsze z całej wystawy jak dla mnie było spotkanie "starych" dogomaniaków i poznanie nareszcie osobiście ASIACZKA i MATAGI. :multi: Było mi baaaaaaaaaaaaaardzo miło. :lol: :lol: :lol: :lol: Pzdr Bety - i wzajemnie, wreszcie doszło do spotkania!!! Do następnej wystawy! Pzdr.
bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Wieści zagraniczne z ostatniego weekendu. DORTMUND (CACIB) 4 - 6.V.2007 Sędzia: Gerda Schauffeli (Holandia) Zgłoszono 18 AA wystawiono jedynie 10 psów :crazyeye: BOB przypadł 16-sto miesięcznej suczce Exel Shu-Ku's SUPREME ESSENCE z Holandii. ----------------------------------------------------------------------- MONTLUCON 5 - 7.V.2007 - Championat Francji V Gr była oceniana 7.V (a więc w poniedziałek!?). Akity amerykańskie miał sędziować Christian M. Leneuf (Francja). Zgłosiło się 20 AA ale na wyniki trzeba trochę poczekać. Pozdrawiam
Sylwia^^ Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A ma ktoś może zdjęcie tej 16-sto miesięcznej suni??????
bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Sylwia^^ tak z ciekawości jesteś posiadaczem AA? Jeśli tak to którego? Zadałam Ci już podobne pytanie ale odpowiedzi nie otrzymałam. Pzdr
finigan Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Sylwia^^']A ma ktoś może zdjęcie tej 16-sto miesięcznej suni?????? Cześć Sylwia, oto zdjęcie tej suczki:
bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Sylwia^^ napisał(a):Tak mam AA- ZAIRA FINIGAN Infergo de la Noche No i chyba Reikana Sasquehanna ;) Dziekuję za przedstawienie się. Pzdr
bety Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ciąg dalszy wieści zagranicznych z ostatniego weekendu. SARAJEWO (CACIB) 5.V.2007 MELODOR CATCH ME IF YOU CAN - CAC, CACIB, BOB, BOG 1m., BIS 1m., Super BIS 1m. [nie wiem na czym polegał wybór] --------------------------------------------------------------------- SARAJEWO (CAC) 6.V.2007 BLACK JACK'S ARMY OF ONE - CAC, CACIB (???), BOB ------------------------------------------------------------ BANSKA BYSTRICA (CAC) 6.V.2007 BIGGER BANG De Gabritho - BIS Puppy 2 m. AJAX Akita-Park - BOB, BIS Weteran 2 m. LORA z Olexovho Dvora - BIS Baby 3 m. CAIA Aobara - BIS Junior 3 m. Pzdr
Recommended Posts