Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Jussi napisał(a):
Witam
Bety mam do Ciebie małe zapytanie :cool3: :cool3: :cool3: ...czy nie moglibyśmy dodawać informacji zapowiedzi ciekawych wystaw zagranicznych tak żeby można było się na te wystawy jeszcze zgłosić ???
Proszę o to bo wielokrotnie dowiadujemy się o wystawach specjalistycznych po fakcie :angryy: :angryy: :angryy: .
Trudno nieraz jest coś takiego znaleźć w innych krajach ,a wiele osób ( nie tylko ja ) by skorzystało.
Ja ze swojej strony deklaruje się ,że jak cos znajdę to wstawiam.
Krzysiek
PS Będziesz w Łodzi ????? ja będę z Gothi tylko ,że jej ktoś ukradł futro:mad: :mad: :mad:

Jak najbardziej dodawajcie jak coś znajdziecie - ja też o tej słowackiej specjalistycznej dopiero teraz się dowiedziałam - mimo że dużo szperam w internecie. Fakt że może bardziej zwracam uwagę na międzynarodówki i ta akurat wystawa mi umknęła. W tej chwili znalazłam trzy wystawy o randze klubowej albo specjalistycznej ale póki co nie ma nigdzie na ich temat szczegółowych informacji.
Czy będę w Łodzi? - zajrzyj post wyżej a zagadkę sam rozwiążesz :evil_lol:
Co do futra - w Warszawie grasuje złodziej futer zakrada się w nocy i rano po futrze ani śladu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Inari tez padła jego ofiarą. :placz: :evil_lol: ;)
Pozdrawiam

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Masz może jakieś zdjęcia tej suki ANITA STAR'S Yaponskogo Dvora ??????
Interesuje mnie czy u niej tez był złodziej ?????:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Krzysiek

Posted

Jussi napisał(a):
Witam
Masz może jakieś zdjęcia tej suki ANITA STAR'S Yaponskogo Dvora ??????
Interesuje mnie czy u niej tez był złodziej ?????:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Krzysiek

Cześć!
Nie mam jej zdjęcia (tzn. mam z Poznania ale jeszcze nie wywołane :roll:) - a co boisz się konkurencji? :eviltong: W Poznaniu ją ograłeś więc co się martwisz :p
Może i ją też okradł ten złodziej bo w Bydgoszczy coś nie powalczyła z tego co mi jest wiadome.
Pzdr Kaśka

Posted

Witam
Konkurencji nigdy nie za dużo ,a jak jest zagraniczna to zawsze coś nowego...:cool3: :cool3: :cool3:
Krzysiek
PS Ciekawe czy w Łodzi nadal będzie trwała ekspansja BIS-owa akit am.??????:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Jussi napisał(a):

PS Ciekawe czy w Łodzi nadal będzie trwała ekspansja BIS-owa akit am.??????:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Jeden Amerykaniec na pewno ma już zapewnioną jakąś lokatę na którymś z pudeł :evil_lol: no chyba że się nie zjawi ;)
Pzdr
Kaśka
p.s. - To do jutra :lol:

Posted

MWPR ŁÓDŹ 5 - 6.V.2007
Sędzia: Vija Klucniece (Łotwa)

PSY

Klasa szczeniąt:

BABAJ Furia - wo 1
Finigan AK-TAN CUFENDER - 2

Klasa młodzieży:

ARUN Gogolińska Karolina - bdb

Klasa pośrednia:

Redwitch THE BEAT GOES ON - V1, CWC, NPwR, CACIB, BOB

Klasa otwarta:

Finigan JAS-UP AERI - ? (dostał od razu kartę ocen i nie wchodził do porównania o NPwR)

Klasa championów:

RONIN Sasquehanna - V1, CWC, Res. CACIB

SUKI

Klasa szczeniąt:

Kariudogoya's DILEMMA AT BUNTARO - wo 2
Midian's LADY FINIGAN - wo 1, BIS Puppy Dnia 3 m.

Klasa młodzieży:

Aikenka BLACK BEAUTY - V1, Zw.Mł., NJwR
ARMA Gogolińska Karolina - V3
Finigan SIL-KOD BOSSITA - V2

Klasa pośrednia:

AGOTHIKA FINIGAN De Gabritho - 2
ANITA STAR'S Yaponskogo Dvora - V1, CWC, NSwR, CACIB

Klasa otwarta:

ARLETA Cid-Lake - bdb
Finigan SAGUARO INARI - db :angryy: :mad: :icon_roc: :lmaa: :evil: :bad-word:

Klasa championów:

Erabor GALA - V1, CWC
Finigan SAGUARO ATAYA - V2

Resztę ocen jak ktoś wie niech uzupełni. Z obserwacji wyszło że sędzina z Łotwy baaaaaaardzo nie lubi AA dużych i masywnych (z małym wyjątkiem ;)). Nawet chyba nie został przyznany res. CACIB wśród suk.
Pzdr

Posted

[quote name='Sylwia^^']Bardzo dziekuję za szybką odpowiedź.
:)

Proszę bardzo. Nawet nie widziałam Twojego pytania :lol: , jednocześnie pisałyśmy swoje posty tylko mi troche dłużej zeszło. :lol:
A możesz nam się przedstawić nowy dogomaniaku miłośniku AA. :lol:
Pzdr

Posted

A teraz tak trochę z innej beczki na temat Łodzi. Pogoda jak zwykle upalna, jak zwykle ringi AA umiejscowione na patelni (czyli na stadionie). Sędziowanie powiedzmy "ciekawe" i to nie tylko u AA ale także u akit japońskich. Ale najfajniejsze z całej wystawy jak dla mnie było spotkanie "starych" dogomaniaków i poznanie nareszcie osobiście ASIACZKA i MATAGI. :multi: Było mi baaaaaaaaaaaaaardzo miło. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pzdr

Posted

Sylwia^^ napisał(a):
Za tydzień jest Wystawa Klubowa Akit na Słowacji,jedzie ktoś ? ? ? ?

Prawdopodobnie ja pojade na ta wystawe -a Ty jedziesz ? Pzdr.

Posted

[quote name='bety'] Ale najfajniejsze z całej wystawy jak dla mnie było spotkanie "starych" dogomaniaków i poznanie nareszcie osobiście ASIACZKA i MATAGI. :multi: Było mi baaaaaaaaaaaaaardzo miło. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pzdr
Bety - i wzajemnie, wreszcie doszło do spotkania!!!
Do następnej wystawy!
Pzdr.

Posted

Wieści zagraniczne z ostatniego weekendu.

DORTMUND (CACIB) 4 - 6.V.2007
Sędzia: Gerda Schauffeli (Holandia)

Zgłoszono 18 AA wystawiono jedynie 10 psów :crazyeye: BOB przypadł 16-sto miesięcznej suczce Exel Shu-Ku's SUPREME ESSENCE z Holandii.

-----------------------------------------------------------------------

MONTLUCON 5 - 7.V.2007 - Championat Francji

V Gr była oceniana 7.V (a więc w poniedziałek!?). Akity amerykańskie miał sędziować Christian M. Leneuf (Francja). Zgłosiło się 20 AA ale na wyniki trzeba trochę poczekać.

Pozdrawiam

Posted

Sylwia^^ tak z ciekawości jesteś posiadaczem AA? Jeśli tak to którego?
Zadałam Ci już podobne pytanie ale odpowiedzi nie otrzymałam.
Pzdr

Posted

Sylwia^^ napisał(a):
Tak mam AA- ZAIRA FINIGAN Infergo de la Noche

No i chyba Reikana Sasquehanna ;) Dziekuję za przedstawienie się.
Pzdr

Posted

Ciąg dalszy wieści zagranicznych z ostatniego weekendu.

SARAJEWO (CACIB) 5.V.2007

MELODOR CATCH ME IF YOU CAN - CAC, CACIB, BOB, BOG 1m., BIS 1m., Super BIS 1m. [nie wiem na czym polegał wybór]

---------------------------------------------------------------------

SARAJEWO (CAC) 6.V.2007

BLACK JACK'S ARMY OF ONE - CAC, CACIB (???), BOB

------------------------------------------------------------

BANSKA BYSTRICA (CAC) 6.V.2007

BIGGER BANG De Gabritho - BIS Puppy 2 m.
AJAX Akita-Park - BOB, BIS Weteran 2 m.
LORA z Olexovho Dvora - BIS Baby 3 m.
CAIA Aobara - BIS Junior 3 m.

Pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...