Agappe Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dziękuję za miłe słowa :)) jakbyście chcieli zdjęcia Gothi w oryginale (albo odrobine mniejsze, bo oryginał by szedł wieki przez @, bo kazde zdj ma ok 4Mb ;p ) to podajcie jakiegoś @ :p
Dan Danilo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam Dziękuje za fotki z imieniu swoim i Gothi Pozdrawiam Krzysiek
bety Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [SIZE=4]SZILVÁSVÁRAD (CACIB) 7-8.IV.2007 [Węgry] [SIZE=2]Sędzia rasy + BOG V: Denis Kuzelj (SLO) [SIZE=2]PSY Klasa puppy: Shebogi Woorlock X Man Klasa młodzieży: Maroteam American Dream Klasa pośrednia: Urasaghegyi Black Devil Woorlock Madmax Klasa otwarta: Erabor Hero Woorlock Monty Phyton Klasa championów: Melodor Catch Me If You Can – V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1 m. Shamar's Dakota Kid SUKI Klasa baby: Molnarvolgyi Jordan Klasa puppy: Breakfast At Tiffany De Gabritho – (nb?) Shebogi's Woorlock Flower Klasa młodzieży: Melodor She's A Maneater Woorlock Ragdoll-Baby Klasa pośrednia: Woorlock Nomet Est Ome Klasa otwarta: Namika's Pied Piper De'Torazo Klasa championów: Shiojiri Bedrock's Babe Kuroi Kao – (nb?) Stawka dzięki - Samojed Franka leniuszku :p podałam za Ciebie staweczkę, dodałam jeszcze jeden wynik (niestety reszty nie znalazłam :shake: ). Stawka jak widać pokaźna, a wygrał pies ten co zwykle ;) Ciekawostką jest Klasa baby u nas jedynie honorowana na klubówkach. Pozdrawiam
bety Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=4]KWPR GRUDZIĄDZ 21.IV.2007 [SIZE=2]Sędzia: Tomasz Borkowski [SIZE=2]PSY Klasa otwarta: Finigan JAS-UP AERI SUKI Klasa młodzieży: INNA WIZJA Etruria Polonia - n.b. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [SIZE=4]CZESKIE BUDEJOVICE 20-21.IV.2007 [CACIB] [SIZE=2]Sędzia: Ludmila Pavlikova (Czechy) [SIZE=2]PSY Klasa (dorostu): [1] Klasa (mezitrida): [1] Klasa (otevrena): [2] Klasa (sampionu): [1] SUKI Klasa (mladych): [2] Klasa (mezitrida): [1] Tylko stawka ilościowa :-( , ale to zawsze coś - przynajmniej wiadomo jak duże stawki tam się pojawiają. Pozdrawiam
bety Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=4]MLAD BOLESLAV 7.IV.2007 [Czechy] (Krajówka bez przyznawania CAC) [SIZE=2]Sędzia: Ludmila Pavlikova (Czechy) SUKI Klasa szczeniąt: JOXA z Olexovho Dvora Klasa młodzieży: BONNIE BRONTE Cid-Lake Klasa otwarta: AYASHEE Cid-Lake Stawka dzięki - Simbik Pozdrawiam
Franka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='bety'][SIZE=4]SZILVÁSVÁRAD (CACIB) 7-8.IV.2007 [Węgry] [SIZE=2]Sędzia rasy + BOG V: Denis Kuzelj (SLO) [SIZE=2]PSY Klasa puppy: Shebogi Woorlock X Man Klasa młodzieży: Maroteam American Dream Klasa pośrednia: Urasaghegyi Black Devil Woorlock Madmax Klasa otwarta: Erabor Hero Woorlock Monty Phyton Klasa championów: Melodor Catch Me If You Can – V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1 m. Shamar's Dakota Kid SUKI Klasa baby: Molnarvolgyi Jordan Klasa puppy: Breakfast At Tiffany De Gabritho – (nb?) Shebogi's Woorlock Flower Klasa młodzieży: Melodor She's A Maneater Woorlock Ragdoll-Baby Klasa pośrednia: Woorlock Nomet Est Ome Klasa otwarta: Namika's Pied Piper De'Torazo Klasa championów: Shiojiri Bedrock's Babe Kuroi Kao – (nb?) Stawka dzięki - Samojed Franka leniuszku :p podałam za Ciebie staweczkę, dodałam jeszcze jeden wynik (niestety reszty nie znalazłam :shake: ). Stawka jak widać pokaźna, a wygrał pies ten co zwykle ;) Ciekawostką jest Klasa baby u nas jedynie honorowana na klubówkach. Pozdrawiam Ooooj Bety wiedzialam ze moge na Ciebie liczyc i ze mnie wyprzedzisz;) a po drugie przez dwa dni nie moglam sie zalogowac ot i to;) :evil_lol: Pzdr.
bety Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Franka napisał(a):Ooooj Bety wiedzialam ze moge na Ciebie liczyc i ze mnie wyprzedzisz;) a po drugie przez dwa dni nie moglam sie zalogowac ot i to;) :evil_lol: Pzdr. Paluszek i główka to szkolna wymówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od stawki z Opola to się nie wymigasz :cool3: Pzdr
Franka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bety napisał(a):Paluszek i główka to szkolna wymówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od stawki z Opola to się nie wymigasz :cool3: Pzdr I nie mam Bety najmniejszego zamiaru sie wymigac i zaraz po powrocie zasiade do kompa i podam wyniki ktore bede znac;) Pzdr.
bety Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Franka']I nie mam Bety najmniejszego zamiaru sie wymigac i zaraz po powrocie zasiade do kompa i podam wyniki ktore bede znac;) Pzdr. Nooooo i to rozumiem. :lol: Zmienili Wam sędziego z Milivoje Urosevic (Serbia) na Csaba Zsolt Lokodi (ROM). :-o Pzdr
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A ja Wam podam stawkę i wyniki + fotki (ale te, to trochę później) z CACIB-Wieselburg/Austria (14.04.2007 r.). PSY kl. sz BIGGER BANG DE GABRITHO - V1 kl. p BLAK JAK'S ARMY OF ONE - V1, CAC, CACIB SUKI kl. sz BREAKFAST AT TIFFANY DE GABRITHO - VV kl. mł. MELODOR SHE'S A MONEATER - V1 JW, BOB kl. p ANAIS ANAIS DE GABRITHO - V1, CAC, R.CACIB kl. ch SHIOJIRI BEDROCK'S BABE- V1, CAC, CACIB fOTKI - PóźNIEJ. Pzdr.
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Asiaczek - SUUUUUUPEEEEEEER! :multi: Jak dla mnie to nawet ponad normę, bo liczyłam jedynie na staweczkę - a tu wyniki i fotki (będą) - po prostu :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKI
Franka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bety']Asiaczek - SUUUUUUPEEEEEEER! :multi: Jak dla mnie to nawet ponad normę, bo liczyłam jedynie na staweczkę - a tu wyniki i fotki (będą) - po prostu :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKI Tak super ze beda foty a mnie nareszcie udalo sie zalogowac. Pzdr.
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Franka napisał(a):... a mnie nareszcie udalo sie zalogowac. Pzdr. Nie tylko Ty masz ten problem, parę innych osób też nie może się zalogować po tych wszystkich "remontach" Dogomanii. :cool1: Pzdr
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja - jak na razie, tfu, tfu, tfu... - nie narzekam na logowanie się. Ale jakiś tydzień, dwa tygodnie wstecz, uf, pozabijałabym... Pzdr.
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Asiaczek, jesteś niezastąpiona!!!!;) I zdjęcia będą, no, no Pozdarwiam, Agata&Alpa
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No to podaję pełną stawkę (dzięki Maga 18) OSTRAVA (CAC) 14-15.IV.2007 Sędzia: Ludmila Pavlikova (Czechy) PSY Klasa szczeniąt (dorost): BIGGER BANG DEGABRITHO Klasa championów (vitezu): ATILLA BEAR KEY SHAMAR'S DAKOTA KID SUKI Klasa szczeniąt (dorost): JOXA Z OLEXOVHO DVORA Klasa młodzieży (mladych): CAIA AOBARA Klasa pośrednia (mezitrida): BABY BELISHA CID-LAKE BONIE BRONTE CID-LAKE GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA Klasa otwarta (otevrena): ARLETA CID-LAKE Klasa championów (vitezu): KORSA LEGION GAGATKÓW Pzdr
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Bety, a czy fotki z tej wystawy tez będą? Czy są jakieś szanse? Zawsze to miło pooglądać AA na ringu.:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='cavallo']Bety, a czy fotki z tej wystawy tez będą? Czy są jakieś szanse? Zawsze to miło pooglądać AA na ringu.:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Niestety, ale nie - mnie tam nie było, ani nikogo z "kręgu zainteresowanych" dogomaniaków. Szukałam nawet "szczątkowych" wyników z tej wystawy - ale narazie nic nie udało mi się wyszperać. To jeszcze uzupełnienie do Wieselburga: BIGGER BANG DEGABRITHO - BIS Puppy 3 m. Pzdr
Franka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Podaje stawke Akit A.z Specjalistycznej Wystawy Akit w Erfrucie Psy kl. szczeniat; Cuevro at Ausserhalb's LofOl Frigg Odin Thor at Blackbear Mountain Turok Kl.ml. Ausserhalb's Leon Ringside's No Limit Kl.otw. Ausserhalb's Fedor Kl.Champ. Cside Real Deal O'PR Marcelo O'PR Codan Better From Ground Up- I dosk.NPwR CAC Akita Club CAC SUKI Kl.szczeniat Kitaika's Bety LofOl Enigma Maya LofOl Ferne Kl.mlodz. Ausserhalb's Jersey Big Foot Barli Bears Antonia Kl.Posr. Finigan Sil-Kod Baiara LotOl Dark Skaye Orient's Pride Sign of the Twin KL.Otw. Ausserhalb's Golden Bara Buski Inu LofOl Angie LofOl BO- I dosk.NSwR BOB Micabi Ken's Abracadabra Skipjack's Sunshine Mikko Kl.Champ/ Hoka Hey's Leathol Weapon Pozdrawiam
bety Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Franka - widzę, że udało się logowanie :lol: Dzięki za specjalistyczny Erfurt :cool3: Ja znalazłam jeszcze takie wyniki - (jeśli dobrze zrozumiałam po angielsku :roll:): LofOI Frigg – wo 1 [SIZE=2]LofOI Enigma Maya – wo1 Mam nadzieję, że tym razem niemiecki klub akit poda pełne wyniki na swojej stronie - w końcu tą wystawą obchodzili swoje 30-lecie. :roll: Jak na razie coś śpią i nie uzupełniają wyników. Pozdrawiam
Franka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bety']Franka - widzę, że udało się logowanie :lol: Dzięki za specjalistyczny Erfurt :cool3: Ja znalazłam jeszcze takie wyniki - (jeśli dobrze zrozumiałam po angielsku :roll:): LofOI Frigg – wo 1 [SIZE=2]LofOI Enigma Maya – wo1 Mam nadzieję, że tym razem niemiecki klub akit poda pełne wyniki na swojej stronie - w końcu tą wystawą obchodzili swoje 30-lecie. :roll: Jak na razie coś śpią i nie uzupełniają wyników. Pozdrawiam Oj musze Ci powiedziec ze wcale tak latwo nie poszlo z tym logowaniem -chyba za ktoryms razem chwycilo juz mialam rezygnowac :evil_lol: bo moje nerwy siegaly zenitu.Pzdr.
bety Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Franka napisał(a):Oj musze Ci powiedziec ze wcale tak latwo nie poszlo z tym logowaniem -chyba za ktoryms razem chwycilo juz mialam rezygnowac :evil_lol: bo moje nerwy siegaly zenitu.Pzdr. No to dalej będę "molestować" adminów & moderatorów :evil_lol: - mnie też dzisiaj raz (na szczęście tylko raz) wywaliło po zalogowaniu :mad:. Agappe napisał(a):skad macie stawke ze specjalistycznej????:roll: Ja ze swojej strony mogę jedynie odpowiedzieć tak: :niewiem: Pzdr
bety Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Świeżutka dostawa staweczek :p (od Dorotal) ERFURT (CACIB) 14 - 15.IV.2007 sędzia: Angelika Kammerscheid - Lammers (Niemcy) PSY Klasa szczeniąt: Lord Of Odate's Inheritance FRIGG - wo1 BABAJ Furia [polska akitka am.] [SIZE=2] - (nb) CUERVO AT AUSSERHALB - (nb) TUROK - (nb) Klasa młodzieży: Ausserhalb's LEON - V1, CAJC AC, CAJC VDH, BOB Ringside's NO LIMIT - V2, r.CAJC AC, r.CAJC VDH Klasa championów: Countryside's REAL DEAL O'PR - (nb) MARCELO - V1, r.CAC AC, r.CAC VDH, r.CACIB AGENOR - (nb) Klasa otwarta: Day Dream's COME TRUE - (nb) Ausserhalb's FEDOR - V1, CAC AC, CAC VDH, CACIB SUKI Klasa szczeniąt: Lord Of Odate's Inheritance FEME - (nb) Lord Of Odate's Inheritance ENIGMA MAYA - wo1 Lord Of Odate's Inheritance EHAWEE - o Kitaika's BETTY - (nb) Klasa młodzieży: Big Foot Barli Bar's ANTONIA - V1, CAJC AC, CAJC VDH Klasa pośrednia: Finigan SIL-KOD BAIARA - (nb) Lord Of Odate's Inheritance DARQ SKY - (bdb2) Orients Pride SIGN OF THE TWIN - (bdb1) Klasa championów: Hoka Hey's WEAPON OF CHOICE - (nb) Klasa otwarta: Micabi Ken's ABRACADABRA - (nb) Lord Of Odate's Inheritance BO - V1, CAC AC, CAC VDH, CACIB Lord Of Odate's Inheritance ANGIE - (bdb3) Skipjack's SUNSHINE MIKIKO - (bdb2) Potem poszukam jakiś wyników - może coś znajdę - na razie łepetyna mi dowala i nie mogę się skupić. :angryy: Pzdr
Agappe Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jak znajdziesz coś to daj mi prosze na pw namiary (a akicią stawke wstawie dopiero jutro :oops: :oops: )
Recommended Posts