Agappe Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ojejj Bety.. ja nie wiedziałam które kity są Twoje i ze w ogole bedziesz dzis na wystawie.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: przepraszam :oops: :oops: :oops: :oops: a skoro już byłaś to pewnie się mijałysmy z 10 razy i pewnie stałysmy kilka razy koło siebie nie wiedzac o tym... odnośnie tytułu NSzwR po ocenie amerykańców na stoliku sędziego lezała kartka z wypisanymi psiakami, ich numerami i wynikami i tam był wpisany taki tytuł.. a tak poza tym gratuluje!! :)
bety Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Agappe napisał(a):ojejj Bety.. ja nie wiedziałam które kity są Twoje i ze w ogole bedziesz dzis na wystawie.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: przepraszam :oops: :oops: :oops: :oops: a skoro już byłaś to pewnie się mijałysmy z 10 razy i pewnie stałysmy kilka razy koło siebie nie wiedzac o tym... odnośnie tytułu NSzwR po ocenie amerykańców na stoliku sędziego lezała kartka z wypisanymi psiakami, ich numerami i wynikami i tam był wpisany taki tytuł.. a tak poza tym gratuluje!! :) A dziękujemy (ja i mój kaszalot) :evil_lol: Mijałyśmy się 100 razy, ale że się zeźliłam na moją paskudę i cały czas z kimś gadałam albo robiłam japońcom fotki (i nieźle się gimnastykowałam przy tym) to jakoś się nie "zderzyłyśmy" :evil_lol: Będzie jeszcze niejedna okazja. ;) NSzwR - tytuł zagadka :niewiem: p. Urbanowska tłumaczyła sekretarzowi - że takowego ni ma - w karcie ocen też takowy nie widnieje (ale może był?). Nieważne. Pozdrawiam
Dan Danilo Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agappe'] Gratuluje wszystkim!!!! :)) Jussi miło było Cie poznać!!! Witam Cała przyjemność po naszej stronie. Mam nadzieje ,że pojawisz się w niedziele na Polach Mokotowskich. bety a Ty wpadniesz ,że słoniątkiem ?????? Krzysiek
bety Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Jussi'] bety a Ty wpadniesz ,że słoniątkiem ?????? Krzysiek W TĄ niedzielę?!?!?! :crazyeye: Krzysiek przecież to są ŚWIĘTA :cool3: :roll: A co to za nabijanie się z mojego potwora, słoniątko słoniątkiem ale jakie miłe do ludzi :p Podobno Ci buziaki rozdawała? :eviltong: Pozdrawiam
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bety - eh, że ja nie wiedziałam, że Ty będziesz... Pzdr.
bety Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Bety - eh, że ja nie wiedziałam, że Ty będziesz... Pzdr. A no byłam, i tak mi się wydawało że to Ty stałaś koło akiciarzy, ale ja już szłam do domciu no i nie byłam pewna :roll: A staweczkę podawałam, a tam moja Inari jak byk stała. :cool3: Pozdrawiam
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja tam nie patrzę na stawkę, bo nie znam jeszcze AA tak "z imienia i nazwiska". No nic. Następa razą już będę wiedziała. Tak, stałam obok akiciarzy i SH. Byłam ta ok. pół godziy... Pzdr.
Dan Danilo Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bety'] A co to za nabijanie się z mojego potwora, słoniątko słoniątkiem ale jakie miłe do ludzi :p Podobno Ci buziaki rozdawała? :eviltong: Pozdrawiam Witam Przyznaje się bez bicia pocałunki były.... i po tym Gotusia się na mnie obraziła i powiedziała ,że nie bierze BISa. Krzysiek
bety Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Jussi']Witam Przyznaje się bez bicia pocałunki były.... i po tym Gotusia się na mnie obraziła i powiedziała ,że nie bierze BISa. Krzysiek A dobrze Ci tak - zdrajco :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: No dobra to podam za oddziałem legionowskim wyniki finałów bo innym się nie chce - więc tak: Redwich THE BEAT GOES ON - BOG 1 m.; BIS 1 m. (mogłam się założyć z paroma osobami :evil_lol: ) Midian`s LADY FINIGAN - Najlepsze Szczenię (Niedziela) Sędzia BOG V - Paweł Szemraj Sędzia BIS - Piotr Król Sędzia Najlepsze Szczenię (Niedziela) - Iwona Urbanowska A tu macie dwie fotki z podium BIS-a http://www.zkwp-legionowo.pl/index1.php?sgo=wiosenna/bis&dr=07&go=wystawy Pozdrawiam
bety Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Luksemburg (CACIB) 31.03 - 1.04.2007 Zgłoszonych było 15 sztuk akit am., niestety stawki nie znam :shake: Rasę sędziować miał Theo Leenen (Belgia). Finały Best Pyppy (dnia) - PSY Sędzia: John Walsh Jr (Irlandia) 1 miejsce - RUTHDALES MIDAS TOUCH - wł. (Rosja) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bitola (Macedonia) 1.04.2007 (CACIB) SHIOJIRI BEDROCK'S BABE KUROI KAO - wł. (Austria) - CAC, CACIB, BOB, BOG 1 m., BIS 2 m. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.04.2007 odbyła się również Klubowa Wystawa Akit w Mlada Boleslav - jakby ktoś z Was natrafił na stawkę bądź wyniki to proszę o podanie jej tutaj. Pozdrawiam
bety Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Moje zaległe fotki z Katowic MWPR KATOWICE 16-18.III.2007 PSY Klasa młodzieży: Klasa pośrednia: Klasa otwarta: [SIZE=2] [SIZE=2] SUKI Klasa szczeniąt: [SIZE=2] Klasa młodzieży: [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Klasa otwarta: [SIZE=2] [SIZE=2] Klasa championów: [SIZE=2] FINAŁY Nagrody [SIZE=2] Wybór Najpiękniejszego Szczenięcia Dnia [SIZE=2] [SIZE=2] Wybór Najpiękniejszego Juniora Dnia [SIZE=2] BOG V [SIZE=2] [SIZE=2] Pzdr
cavallo Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bety, zdjęcia świetne!!! Opłacało się czekanie!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 bety - dzięki za fotki! Miło było pooglądac! Pzdr.
bety Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pełna stawka wystawy w Luksemburgu (dzięki Dorotal) + kilka wyników Luksemburg (CACIB) 31.03 - 1.04.2007 Sędzia: Theo Leenen (Belgia) PSY Klasa baby RINGSIDE'S HOT ROAD MICHI Klasa szczeniąt RUTHDALES MIDAS TOUCH - (wo), Best Pyppy - Dnia 1 miejsce Klasa młodzieży NAHIMA NITA'S FORCE OF NATURE - V1, CAJC, Lux.J.CH Klasa championów ALMAR'S MR DUTCH ADVENTURE - V1, CAC, CACIB, BOS (NPwR) COUNTRYSIDE'S REAL DEAL O'PR Klasa pośrednia ATTORI HANZO OF SEA BIRD SANCTUARY Klasa otwarta AUSSERHALB'S FEDOR SUKI Klasa baby BREAKFAST AT TIFFANY DE GABRITHO - (nb) RINGSIDE'S HOT ITEM Klasa młodzieży MARA-SHIMAS TAYA OF PORTAL VALLEY MELODOR SHE'S A MANEATER - V1, CAJC, Lux.J.CH Klasa championów KUROI KAO LOVE OF BAYER SHIOJIRI BEDROCK'S BABE KUROI KAO - (nb) Klasa pośrednia KEVIN'S DREAM AKA ANGEL'S (?)* SMILE Klasa otwarta VOLODIA DU CLOS DE JOS (?)* - nie jestem pewna nazwy z powodu zamazania wyrazu Pzdr
Franka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oj bety spisalas sie zdjecia super innymi slowy miodzio :loveu: Wielkie dzieki i pozdr.;)
bety Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No to teraz fotki z finałów z Nowego Dworu Mazowieckiego autorstwa ASIACZKA pożyczone z działu Wystawy KWPR NOWY DWÓR MAZOWIECKI 31.III - 1.IV.2007 Asiaczku dziękuję za pozwoleństwo na wypożyczenie :loveu: Pzdr
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 bety - na zdrowie! BTW - masz STAłE pozwolenie na wykorzystywanie moich fotek! pzdr.
bety Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 OSTRAVA (CAC) 14-15.IV.2007 Sędzia: Ludmila Pavlikova (Czechy) Zgłoszono 10 sztuk - jak zwykle organizator podał tylko ilość i podział na klasy. Co ciekawsze nasze Akity Am. widnieją u nich w katalogu jako Velky Japonsky Pes :crazyeye: Stawka: PSY Klasa (dorost) - 1 szt. - nr. kat. 1806 Klasa (vitezu) - 2 szt. - nr. kat. 1807 - 1808 SUKI Klasa (dorost) - 1 szt. - nr. kat. 1809 Klasa (mladych) - 1 szt. - nr. kat. 1810 Klasa (mezitrida) - 3 szt. - nr. kat. 1811 - 1813 Klasa (otevrena) - 1 szt. - nr. kat. 1814 Klasa (vitezu) - 1 szt. - nr. kat. 1815 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PRAGA (CACIB) 28-29.IV.2007 Sędzia: Vladimir Piskay (Słowacja) Zgłoszono 11 sztuk AA. PSY Klasa (dorost) szczeniąt: 3351 - Silvie Malikova - BIGGER BANG DE GABRITHO Klasa (mladych) młodzieży: 3352 - Blanka Eliasova - MARA-SHIMAS THE REAL THING 3353 - Hedvika Kremlova - CIM AOBARA Klasa (otevrena) otwarta: 3354 - Joanna Nowak - FINIGAN JAS-UP AERI Klasa (sampionu) championów: 3355 - Christian Kast - SHAMAR'S DAKOTA KID SUKI Klasa (mladych) młodzieży: 3356 - Jirina Sediva & Martin Slouka - JOXA Z OLEXOVHO DVORA 3357 - Jirina Sediva & Martin Slouka - CAIA AOBARA Klasa (mezitrida) pośrednia: 3358 - Jirina Sediva & Martin Slouka - BONNIE BRONTE CID-LAKE 3359 - Silvie Malikova - GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA Klasa (otevrena) otwarta: 3360 - Petr Stocek - ALEXA FURIA 3361 - Martina Sklenickova - AYASHEE CID-LAKE To na tyle świątecznych porządków ;) Pozdrawiam
bety Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cavallo, Asiaczku, Franko - dziękuję za pochwały :oops: Asiaczku - dodatkowe podziękowania za pozwolenie na przyszłe fotki :lol: A co mam zrobić z fotką baska z Katowic (tylko jednego :oops:) ale to wina "bandy" amerykańców bo mnie zagadali :evil_lol: Pozdrawiam
Asiaczek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 bety - jest taki topik "Bassenji na wystawach". Możesz tam wstawić to zdjecie. Mysę, że będzie to słuszna decyzja.:lol: Pzdr.
Agappe Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no dobra lecim z zaległymi zdjęciami. .mam nadzieje, że wszystko dobrze opisałam :roll: :roll: KWPR Nowy Dwór Mazowiecki (o/ Legionowo) 31.III - 1.IV.2007 Sędzia: Iwona Urbanowska PSY Klasa pośrednia Redwich THE BEAT GOES ON - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NDPwR, Zw.Rasy Klasa otwarta Finigan JAS-UP AERI - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC SUKI Klasa szczeniąt Midian`s LADY FINIGAN - oc.wybitnie obiecujące, Najlepszy Szczeniak w Rasie niektórzy tak postanowili dotrzeć na wystawe ;) Klasa młodzieży AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia Finigan SIL-KOD BOSSITA - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC Klasa otwarta Sasquehanna (FCI) AKIKO - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NDSWR Finigan (FCI) SAGUARO INARI - oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Klasa championów Finigan SAGUARO ATAYA - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC
Agappe Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Porównanie o Najlepszą Dorosłą Sukę w Rasie Porównanie o Zw.Rasyy
bety Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Agappe napisał(a):mam nadzieje, że wszystko dobrze opisałam Wszystko jest bardzo dobrze opisane :lol: Dzięki za super fotki. :lol: Pozdrawiam
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Agappe, Zdjęcia superowe, dzięki!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa
Dan Danilo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam Dzięki za fotki ,tak profesjonalnego foto reportażu dawno nie było w AA. Dzięki jeszcze raz bo napracowałaś się chyba troszeczkę ????? Pozdrawiam Krzysiek
Recommended Posts