Dan Danilo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Zaproszenie jest skierowana do wszystkich Akit tych prawdziwych i podrasowanych
bety Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Justyna!!! Fajne fotki. :lol: Mała prośba - następnym razem możesz zdjęcia z takich spotkań wklejać w Galerii Akit (tam są wszystkie akity i jap. i am.) bo to temat wystawowy jest. :cool3: OK Pozdrawiam
cavallo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jussi, śliczne zdjęcia!!!! :loveu::loveu::loveu: Ale Wam dobrze, że się umawiacie na spotkanie....Czekam na Wasze zdjęcia! :multi::multi::multi: Przynajmniej sobie pooglądam Wasze piękne rozbrykane psiska. :evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Dan Danilo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Przepraszam ,że wstawiłem te fotki w tym temacie ale pomyślałem ,że skoro informacja o spotkaniu na Polach Mokotowskich ukazała się właśnie w nim to wstawię je tu ... Obiecuję ,że następne zdjęcia ukarzą się w dobrym miejscu, Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Krzysiek
bety Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jussi napisał(a):Przepraszam ,że wstawiłem te fotki w tym temacie ale pomyślałem ,że skoro informacja o spotkaniu na Polach Mokotowskich ukazała się właśnie w nim to wstawię je tu ... Obiecuję ,że następne zdjęcia ukarzą się w dobrym miejscu, Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Krzysiek OK, nic się nie stało tylko, że Galerię Akit odwiedza więcej osób więc niech sobie podziwiają i tam amerykańca a nie tylko japońce :evil_lol: ;) :evil_lol: Niech zobaczą, że AA to znowu nie taki "straszny potwór" jak niektórzy myślą. ;) No i dajcie tam ogłoszenie o spotkaniu na Polach Mokotowskich może znajdzie się więcej chętnych. :lol: Pozdrawiam Kaśka
Agappe Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 odrobinke zdjęć z Crufta (Bety jak znajdziesz jakies japońce daj znac!!!)
bety Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agappe napisał(a):odrobinke zdjęć z Crufta (Bety jak znajdziesz jakies japońce daj znac!!!) Dzięki! :lol: Jak gdzieś trafię na japońce do podrzucę Ci do temaciku wystawowego. Pozdrawiam
bety Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 MWPR KATOWICE 16-18.III.2007 Sędzia: Janusz Opara PSY Klasa młodzieży ANUBIS Nocne Życzenie - dosk. 1 ; Zw.Mł. ARUN Gogolińska Karolina - dosk. 2 LARS Amakita - nb Klasa pośrednia Redwitch THE BEAT GOES ON - dosk. 1 ; CWC ; NDPwR ; CACIB ; BOB Klasa otwarta Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS - dosk. 1 ; CWC ; Res. CACIB Finigan JAS UP AERI - dosk. 2 HIRO z Miasta Soli - nb Klasa championów Ich. Sasquehanna REIKAN - nb SUKI Klasa szczeniąt AIKENKA Black Beauty - wo 3 Midian's LADY FINIGAN - wo 1 ZEWA FINIGAN Interno de la Noche - wo 2 Klasa młodzieży AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho - dosk. 2 ARMA Gogolińska Karolina - dosk. 1 ; Zw.Mł. ; NJwR Finigan SIL KOD BOSSITA - dosk. 3 Klasa otwarta CR AUTUMN IN ASPEN - dosk. 2 ; Res. CACIB Sasquehanna AKIKO - dosk. 1 ; CWC ; NDSwR ; CACIB Klasa championów Ch.UKU/PL. Finigan SAGUARO ATAYA - dosk. ; CWC (?) KONKURENCJE FINAŁOWE: Najpiękniejsze Szczenię Dnia - sędzia: Jan Gajewski Midian's LADY FINIGAN - 1 miejsce Najpiękniejszy Junior Dnia - sędzia: Janusz Opara [Z każdej grupy (III; V; VI; VII) sędzia najpierw wybierał po kilku juniorów do ścisłego finału i z tej nowej stawki rozstawiał psy na pudle)] Z grupy V zakwalifikowały się Akita Am. (ARMA Gogolińska Karolina) ; Shiba i Pies Faraona ale żaden z nich nie załapał się na podium. BOG V - sędzia: Boris Spoljaric (Chorwacja) Redwitch THE BEAT GOES ON - 1 miejsce BIS - sędzia: Ronald H. Menaker (USA) Redwitch THE BEAT GOES ON - 1 miejsce Pozdrawiam
buckshot Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witam:p Teraz już wszystko powinno być oki, bo zdjęcia malutkie:diabloti: To stawka z Katowic:multi: Gratuluje zwycięzcom i pozdrawiam wszystkich:multi: :multi: :multi: Mirek
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej, mam wyniki i zdjęcia z CAC-Nitra/SK, ale wstawię je później, Teraz idę spać. Pzdr.
bety Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Hej, mam wyniki i zdjęcia z CAC-Nitra/SK, ale wstawię je później, Teraz idę spać. Pzdr. Oooooo jak miło :loveu: - wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :ylsuper: . Przy okazji Asiaczku OGROMNIASTE GRATULACJE i UŚCISKI dla Twoich basków :thumbs: :calus: :thumbs: no i oczywiście dla Ciebie:Rose: :Rose::Rose:. Nie śpiesz się i wyśpij pożądnie. Basiu i Mirku dzięki za katowickie fotki, moje będą trochę później (jak zwykle:evil_lol:, jeśli oczywiście coś tam wyszło :niewiem: - zwłaszcza zagadką są te z finałów). Dzięki dla wszystkich i Pozdrawiam Kaśka :lol:
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Podaję stawkę AA z wystawy CAC-Nitra (17.03.2007). Sędzia Paweł Szemraj/PL. PSY kl. baby BIGGER BANG DE GABRITHO - wo kl. p AMADAR TRUE COLOURS AT REDWITCH - abs SUKi kl. baby BREAKFAST AT TIFFANY DE GABRITHO - wo kl. mpuppy JOXA Z OLEHOVHO DVORA - wo kl. mł. ABASHKA RANC BASHKA - bdb4 AISHA MLADY DVOR - dosk3 AKIRA MLADY DVOR - abs. BONNIE BRONTE CID LAKE - dosk2 GOLDIE Z OLEHOVVHO DVORA - dosk. 1, CAJC kl. o ARLETA CID-LAKE - dosk1., CAC kl. ch FINIGAN SAGUARO ATAYA - v2 SHIOJIRI BEDROCK'S BABE KUROI KAO - dosk1., cac, bon. Zwyc. Słowacji. Zdjęcia - później. Pzdr.
bety Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 W oczekiwaniu :sleep2:na Asiaczkowe fotki:helo: uzupełnię wyniki z Nitry: BIGGER BANG DE GABRITHO - wo + Best Baby in Show SHIOJIRI BEDROCK'S BABE KUROI KAO - dosk1., cac, bon. Zwyc. Słowacji. + BOG 3 m. Pozdrawiam
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bety - az mi wstyd. Ale nie daję rady... tyle mam do zrobienia, że śpię po 3-4 godziny. Zrobię wszystko, aby dzisiaj fotki AA były wstawione. Jeszcze raz sorki. (nawet moich basków jeszcze ie wstawiłam...:oops:). Pzdr.
buckshot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam, Znalazłem jedną fotkę z BIS-a szczeniąt :p Bigger Bang de GabriTho Pozdrawiam Mirek
bety Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='buckshot'] Dzięki! Widzę, że nie wystawiała go właścicielka tylko zawodowy handler. No to teraz rozumiem ten sukces ;) Pzdr
bety Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Bety - az mi wstyd. Ale nie daję rady... tyle mam do zrobienia, że śpię po 3-4 godziny. Zrobię wszystko, aby dzisiaj fotki AA były wstawione. Jeszcze raz sorki. (nawet moich basków jeszcze ie wstawiłam...:oops:). Pzdr. OK, spokojnie :p . Ja tylko się przypominam co byś nie zapomniała. Nie będę już Cię popędzać, skoro wiem że pamiętasz. :lol: Wyśpij się pożądnie kobietko bo jeszcze nam padniesz ze zmęczenia :lol: ;) :lol: Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Rzuciłam wszystko w czorty! Wklejam fotki z Nitry: 640. BIGGER BANG DE GABRITHO. 642. BREAKFAST AT TIFFANY DE GABRITHO 643. JOXA Z OLEHOVHO DVORA cDN. pZDR.
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 644. ABASHKA RANC BASHKA - bdb. 647. BONNIE BRONTE CID LAKE - dosk. 2 Cdn. Pzdr.
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 645. AISCHA MLADY DVOR - dosk.3. 648. GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA - DOSK.1, cajc (nie jestem pewna, czy dobrze podpisałam tę fotke...) 649. ARLETA CID LAKE - dosk.1, CAC 650. FINIGAN SAGUARO ATAYA - dosk.2. Cdn. Pzdr.
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 651. SHIOJIRI BEDROCK'S BABE KUROI KAO - dosk1., CAC, BOB, Zwyc. Słowacji I to wsio... Pzdr.
bety Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Asiaczek'] 648. GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA - DOSK.1, cajc (nie jestem pewna, czy dobrze podpisałam tę fotke...) Bardzo dobrze podpisałaś :lol: DZIĘKUJĘ CI BAAAAAAAARDZO ZA POŚWIĘCENIE CZASU NA WSTAWIENIE FOTEK A to dla Ciebie Pozdrawiam
cavallo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asiaczku, śliczne zdjęcia zrobiłaś! Dzięki! Jak miło na nie popatrzeć!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Franka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cavallo napisał(a):Asiaczku, śliczne zdjęcia zrobiłaś! Dzięki! Jak miło na nie popatrzeć!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Witam to fakt zdjecia miodzik :multi: :multi: :multi: :multi: pieknie zrobione jednym slowem super:klacz: :klacz: :klacz: wielkie brawa.Pzdr.
Recommended Posts