flashka-g Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 bety napisał(a):Ja mam tylko zastrzeżenia do jednego Redwitch'a, a konkretnie do psa Redwitch True Blue - moim zdaniem to najsłabszy import z tej hodowli do Polski. Pierwszy - Redwitch Seize The Moment był zdecydowanie lepszy i sprawdził się w hodowli, ten ostatni Redwitch The Beat Goes On jak dla mnie jest najlepszy eksterierowo z całej tej trójki (posłużył mi jako model sylwetki w opisie rasy na Dogomanii). Teraz tylko czekam jakie będzie jego potomstwo - bo dla mnie to jest największą miarą dla reproduktora czy suki hodowlanej. Pozdrawiam Mały Redzik- czyli The Beats go on to takze moj ulubieniec. W Lesznie wygladal cudnie i wedlug mnie powinien byl wziac BIS. I nie bede sie tu z nikim sprzeczac bo w AA nie siedze, no ale czasami mozna zauwazyc co jest lepsze a co gorsze;) Bardzo mi sie takze podoba tatuś Gothiki mieszkający u Gabi w Austrii, bylam kiedys u niej na wakacjach.
bety Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Niestety nie było mi dane jak na razie zobaczyć "Zorro" na własne oczy (może kiedyś?) :roll:, tak więc na jego temat nie będę się wypowiadać (taką mam zasadę najpierw muszę zobaczyć, pomacać itp. zanim wydam opinię ;)). Ale to też mocno nadziany tytułami piesek (jak dobry keks bakaliami :cool3:) Pzdr :ices_bla:Ups, teraz skojarzyłam, że go jednak widziałam ale jakoś nie zapadł mi w pamięć. Gapa ze mnie :splat::splat::splat::splat:
Franka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='bety']Niestety nie było mi dane jak na razie zobaczyć "Zorro" na własne oczy (może kiedyś?) :roll:, tak więc na jego temat nie będę się wypowiadać (taką mam zasadę najpierw muszę zobaczyć, pomacać itp. zanim wydam opinię ;)). Ale to też mocno nadziany tytułami piesek (jak dobry keks bakaliami :cool3:) Pzdr :ices_bla:Ups, teraz skojarzyłam, że go jednak widziałam ale jakoś nie zapadł mi w pamięć. Gapa ze mnie :splat::splat::splat::splat:[/quo No wlasnie Bety przeciez on byl na swiatowce ?
bety Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No wlasnie Bety przeciez on byl na swiatowce ? No właśnie teraz skojarzyłam. Tam było tyle super psów, że mi gdzieś umknął z pamięci (skleroza nie boli :evil_lol: ). Ale się poprawiłam - a to sukces, czyli nie jest ze mną tak źle :evil_lol:
cavallo Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bety, przeczytaj proszę PW Pozdrawiam Agata&Alpa
bety Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 To tak jeszcze uzupełniając wiadomości na temat Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS to są tytuły wymienione na jego stronie (parę doszło) + fotki. "Ch. Big Benz Srfn' At Wavemakers (Buddy )" Belgium Junior Winner - Amsterdam Junior Winner- Champion of : Belgium , The Netherlands , Luxemburg, France, Germany, Romanie, Sweden, Denmark, Italie and Switzerland - International Champion, Vice-European champion, World Champion, Flemish champion
Agappe Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Polski Big Benz mi sie bardziej podoba.. glowa jakos mi nie do konca podoba i katowanie tylnich lap..ale ja sie nie znam na AA:shake:
bety Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Agappe napisał(a):Polski Big Benz mi sie bardziej podoba.. glowa jakos mi nie do konca podoba i katowanie tylnich lap..ale ja sie nie znam na AA:shake: No niestety lepszego zdjęcia sylwetki nie mieli :shake: (choć kiedyś było) - ja go na żywca nie widziałam więc tym bardziej jestem go ciekawa. Po zdjęciach raczej nie powinno się psa oceniać i ja tego nie robię. Zobaczymy - pogadamy (jak wogóle się pojawi w Katowicach). :p Co do Big Benz Kodiak At Ausserhalb's - mnie on nie przypadł do gustu niestety, nie jest w moim typie :shake: - wolę masywniejsze AA. I jaki tam z niego "polski Big Benz" :evil_lol: ;) :evil_lol: Pzdr
Agappe Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 taki polski big benz, ze mieszka w Polsce :evil_lol: bety tak jak pisałam ja się kompletnie nie znam na AA, wiec nie mam pojecia jak powinien wygladać AA i co w którym jest nie tak ;) to była taka "luźna" opinia ;)
tulasy Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Leszno 2007 Pozdrowienia od szpiców wilczych Michał
bety Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tulasy - DZIĘKI WIELGAŚNE :multi: Pozdrawiam serdecznie Kaśka Podpisujemy fotki: 1] & 3] Akita am. - psy klasa championów 2] Akita jap.
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 bety napisał(a):To tak jeszcze uzupełniając wiadomości na temat Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS to są tytuły wymienione na jego stronie (parę doszło) + fotki. "Ch. Big Benz Srfn' At Wavemakers (Buddy )" Belgium Junior Winner - Amsterdam Junior Winner- Champion of : Belgium , The Netherlands , Luxemburg, France, Germany, Romanie, Sweden, Denmark, Italie and Switzerland - International Champion, Vice-European champion, World Champion, Flemish champion A co to za tytuł: Flemish Champion" Zupełnie go nie jarzę... Pzdr.
buckshot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asiaczek napisał(a):A co to za tytuł: Flemish Champion" Zupełnie go nie jarzę... Pzdr. Nic innego jak flamandzki:) Witam i Pozdrawiam
bety Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 buckshot napisał(a):Nic innego jak flamandzki:) Witam i Pozdrawiam Ooooooo, a kto do nas zawitał? ;) Witajcie, witajcie. :lol: Pozdrawiam
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Z tym flamandzkim to chyba żarty, co?:cool3: OK. Wstawiam zdjęcia AA z Leszna. Sorki za opóźnienie, ale ja chyba nie wyleżałam się w poprzednim tygodniu i miałam powtórkę z rozrywki... ANUBIS Nocne Zycie CZARNY GROM Straznik Beskidu + Redwich THE BEAT GOES ON CZARNY GROM Strażnik Beskidu RedwichTHE BEAT GOES ON Lokaty - psy Suki, Sasquehanna FCI NAO Lokaty - Zwyc. Rasy Pzdr.
bety Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Na moją prośbę Behemot nasz super moderator (ładna wazelinka co? :evil_lol: ) jako dwa pierwsze posty wrzucił temacik Westminster 2007 autorstwa Aga_j. To dla tych co jeszcze go nie widzieli i żeby go nie przegapili. :lol: Behemot - DZIĘKI Pzdr
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 bety napisał(a):Asiaczek - DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI za fotki. :multi: Pzdr Na następnych wystawach postaram się śledzić, co dzieje się na ringu AA; jeżeil zdążę, to porobię zdjęcia... Nie ma sprawy. Trzeba sobie pomagać. Pzdr.
Agappe Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Aga_j napisał(a):BOB (i BOG): CH Redwitch Reason To Believe (suka) (Imp. UK) śliczna!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: od razu widać, ze to panienka
Franka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 bety napisał(a):EURASIA - MOSKWA 24.II.2007 (CACIB) Akit amerykańskich zgłoszono 28 sztuk, ani jednej z Polski, kilka z polskimi korzeniami. Sędzia: Tino Pehar (Chorwacja) BOG 2 m.; BOB; CACIB; CAC - Melodor CATCH ME IF YOU CAN (pies) - wł. G. Thoma (Austria) Best Junior (NJwR) - ANTUANETTA WESKONTI BONAPART (suka) - wł. T.C. Gintowt (Rosja) CACIB-a w Witam No stawka nie zla ale wcale sie nie dziwie ze nie bylo ani jednego psa z Polski-komu bety by sie chcialo jechac az do Moskwy:evil_lol:
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 EURASIA - MOSKWA 24.II.2007 (CACIB) Akit amerykańskich zgłoszono 28, ani jednej z Polski, kilka z polskimi korzeniami. Sędzia: Tino Pehar (Chorwacja) [Sędzia BOG: Jorgen Hinde Madsen (Dania)] BOG 2 m.; BOB; CACIB; CAC - Melodor CATCH ME IF YOU CAN (pies) - h. [Wlk.Bryt.] ; wł. [Austria] Best Junior (NJwR) - ANTUANETTA WESKONTI BONAPART (suka) - h. [Rosja] ; wł. [Rosja] CACIB-a wśród suk nie przyznano ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ EURASIA - MOSKWA 25.II.2007 (CACIB) Akit amerykańskich zgłoszono 27, także ani jednej z Polski. Sędzia: Jorgen Hinde Madsen (Dania) [Sędzia BOG: Ewa Greg (RSA) ; Sędzia BIS: Karl P. Resinger (Austria)] BIS 3 m.; BOG 1 m.; BOB; CACIB; CAC - Melodor CATCH ME IF YOU CAN (pies) - h. [Wlk.Bryt.] ; wł. [Austria] CACIB (suka) - Midian's IN YOUR MIND - h. (Finlandia) ; wł. (Rosja) Best Junior (NJwR) - ANITA STAR Z JAPONSKOGO DWORA (suka) - h. & wł. (Rosja)
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Franka napisał(a):Witam No stawka nie zla ale wcale sie nie dziwie ze nie bylo ani jednego psa z Polski-komu bety by sie chcialo jechac az do Moskwy:evil_lol: Ale szybka jesteś, Dogomania mnie tu w konia robi i wysyła tekst zanim skończyłam pisać :angryy: - a Ty już mnie cytujesz. :cool3: Musiałam ten post wykasować i napisać wszystko od nowa :roll: . Mnie też by się nie chciało jechać do Moskwy, tylko ja mam naturę szperacza :evil_lol: i stąd te wyniki. :lol: Pozdrawiam
Franka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 bety napisał(a):Ale szybka jesteś, Dogomania mnie tu w konia robi i wysyła tekst zanim skończyłam pisać :angryy: - a Ty już mnie cytujesz. :cool3: Musiałam ten post wykasować i napisać wszystko od nowa :roll: . Mnie też by się nie chciało jechać do Moskwy, tylko ja mam naturę szperacza :evil_lol: i stąd te wyniki. :lol: Pozdrawiam Dobrze dobrze ktos musi szperac abysmy mogli sie dowiedziec:loveu: :lol: Pozdrawiam
Asiaczek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale jakby tak poszperać, to parę osób z Polski by się znalazło... No, może nie w AA, ale w innych rasach. Pzdr.
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Ale jakby tak poszperać, to parę osób z Polski by się znalazło... No, może nie w AA, ale w innych rasach. Pzdr. Znalazło, znalazło np: w akitach japońskich (z sukcesem :cool3:) a w ich dziale wystawowym cisza :-o . A nawet basek z przydomkiem Asiaczek (nie w polskich rękach :cool3: ) mi tam mignął. Pzdr
Recommended Posts