Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Ja mam tylko zastrzeżenia do jednego Redwitch'a, a konkretnie do psa Redwitch True Blue - moim zdaniem to najsłabszy import z tej hodowli do Polski. Pierwszy - Redwitch Seize The Moment był zdecydowanie lepszy i sprawdził się w hodowli, ten ostatni Redwitch The Beat Goes On jak dla mnie jest najlepszy eksterierowo z całej tej trójki (posłużył mi jako model sylwetki w opisie rasy na Dogomanii). Teraz tylko czekam jakie będzie jego potomstwo - bo dla mnie to jest największą miarą dla reproduktora czy suki hodowlanej.
Pozdrawiam

Mały Redzik- czyli The Beats go on to takze moj ulubieniec. W Lesznie wygladal cudnie i wedlug mnie powinien byl wziac BIS. I nie bede sie tu z nikim sprzeczac bo w AA nie siedze, no ale czasami mozna zauwazyc co jest lepsze a co gorsze;)
Bardzo mi sie takze podoba tatuś Gothiki mieszkający u Gabi w Austrii, bylam kiedys u niej na wakacjach.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie było mi dane jak na razie zobaczyć "Zorro" na własne oczy (może kiedyś?) :roll:, tak więc na jego temat nie będę się wypowiadać (taką mam zasadę najpierw muszę zobaczyć, pomacać itp. zanim wydam opinię ;)). Ale to też mocno nadziany tytułami piesek (jak dobry keks bakaliami :cool3:)
Pzdr

:ices_bla:Ups, teraz skojarzyłam, że go jednak widziałam ale jakoś nie zapadł mi w pamięć. Gapa ze mnie :splat::splat::splat::splat:

Posted

[quote name='bety']Niestety nie było mi dane jak na razie zobaczyć "Zorro" na własne oczy (może kiedyś?) :roll:, tak więc na jego temat nie będę się wypowiadać (taką mam zasadę najpierw muszę zobaczyć, pomacać itp. zanim wydam opinię ;)). Ale to też mocno nadziany tytułami piesek (jak dobry keks bakaliami :cool3:)
Pzdr

:ices_bla:Ups, teraz skojarzyłam, że go jednak widziałam ale jakoś nie zapadł
mi w pamięć. Gapa ze mnie :splat::splat::splat::splat:[/quo
No wlasnie Bety przeciez on byl na swiatowce ?

Posted

No wlasnie Bety przeciez on byl na swiatowce ?

No właśnie teraz skojarzyłam. Tam było tyle super psów, że mi gdzieś umknął z pamięci (skleroza nie boli :evil_lol: ). Ale się poprawiłam - a to sukces, czyli nie jest ze mną tak źle :evil_lol:

Posted

To tak jeszcze uzupełniając wiadomości na temat Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS to są tytuły wymienione na jego stronie (parę doszło) + fotki.

"Ch. Big Benz Srfn' At Wavemakers (Buddy )"

Belgium Junior Winner - Amsterdam Junior Winner- Champion of :
Belgium , The Netherlands , Luxemburg, France, Germany, Romanie, Sweden,
Denmark, Italie and Switzerland - International Champion,
Vice-European champion, World Champion, Flemish champion

Posted

Agappe napisał(a):
Polski Big Benz mi sie bardziej podoba.. glowa jakos mi nie do konca podoba i katowanie tylnich lap..ale ja sie nie znam na AA:shake:

No niestety lepszego zdjęcia sylwetki nie mieli :shake: (choć kiedyś było) - ja go na żywca nie widziałam więc tym bardziej jestem go ciekawa. Po zdjęciach raczej nie powinno się psa oceniać i ja tego nie robię. Zobaczymy - pogadamy (jak wogóle się pojawi w Katowicach). :p
Co do Big Benz Kodiak At Ausserhalb's - mnie on nie przypadł do gustu niestety, nie jest w moim typie :shake: - wolę masywniejsze AA. I jaki tam z niego "polski Big Benz" :evil_lol: ;) :evil_lol:
Pzdr

Posted

taki polski big benz, ze mieszka w Polsce :evil_lol:

bety tak jak pisałam ja się kompletnie nie znam na AA, wiec nie mam pojecia jak powinien wygladać AA i co w którym jest nie tak ;) to była taka "luźna" opinia ;)

Posted

Tulasy - DZIĘKI WIELGAŚNE :multi:
Pozdrawiam serdecznie
Kaśka

Podpisujemy fotki:
1] & 3] Akita am. - psy klasa championów
2] Akita jap.

Posted

bety napisał(a):
To tak jeszcze uzupełniając wiadomości na temat Big Benz SRFN' AT WAVEMAKERS to są tytuły wymienione na jego stronie (parę doszło) + fotki.

"Ch. Big Benz Srfn' At Wavemakers (Buddy )"

Belgium Junior Winner - Amsterdam Junior Winner- Champion of :
Belgium , The Netherlands , Luxemburg, France, Germany, Romanie, Sweden,
Denmark, Italie and Switzerland - International Champion,
Vice-European champion, World Champion, Flemish champion

A co to za tytuł: Flemish Champion" Zupełnie go nie jarzę...
Pzdr.

Posted

buckshot napisał(a):
Nic innego jak flamandzki:)
Witam i Pozdrawiam

Ooooooo, a kto do nas zawitał? ;) Witajcie, witajcie. :lol:
Pozdrawiam

Posted

Z tym flamandzkim to chyba żarty, co?:cool3:

OK. Wstawiam zdjęcia AA z Leszna. Sorki za opóźnienie, ale ja chyba nie wyleżałam się w poprzednim tygodniu i miałam powtórkę z rozrywki...

ANUBIS Nocne Zycie

CZARNY GROM Straznik Beskidu + Redwich THE BEAT GOES ON

CZARNY GROM Strażnik Beskidu

RedwichTHE BEAT GOES ON

Lokaty - psy

Suki, Sasquehanna FCI NAO

Lokaty - Zwyc. Rasy

Pzdr.

Posted

Na moją prośbę Behemot nasz super moderator (ładna wazelinka co? :evil_lol: ) jako dwa pierwsze posty wrzucił temacik Westminster 2007 autorstwa Aga_j. To dla tych co jeszcze go nie widzieli i żeby go nie przegapili. :lol:
Behemot - DZIĘKI
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Asiaczek - DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI za fotki. :multi:
Pzdr

Na następnych wystawach postaram się śledzić, co dzieje się na ringu AA; jeżeil zdążę, to porobię zdjęcia...
Nie ma sprawy. Trzeba sobie pomagać.
Pzdr.

Posted

Aga_j napisał(a):
BOB (i BOG): CH Redwitch Reason To Believe (suka) (Imp. UK)

śliczna!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: od razu widać, ze to panienka

Posted

bety napisał(a):
EURASIA - MOSKWA 24.II.2007 (CACIB)

Akit amerykańskich zgłoszono 28 sztuk, ani jednej z Polski, kilka z polskimi korzeniami.

Sędzia: Tino Pehar (Chorwacja)
BOG 2 m.; BOB; CACIB; CAC - Melodor CATCH ME IF YOU CAN (pies) - wł. G. Thoma (Austria)
Best Junior (NJwR) - ANTUANETTA WESKONTI BONAPART (suka) - wł. T.C. Gintowt (Rosja)
CACIB-a w

Witam
No stawka nie zla ale wcale sie nie dziwie ze nie bylo ani jednego psa z Polski-komu bety by sie chcialo jechac az do Moskwy:evil_lol:

Posted

EURASIA - MOSKWA 24.II.2007 (CACIB)

Akit amerykańskich zgłoszono 28, ani jednej z Polski, kilka z polskimi korzeniami.

Sędzia: Tino Pehar (Chorwacja)
[Sędzia BOG: Jorgen Hinde Madsen (Dania)]

BOG 2 m.; BOB; CACIB; CAC - Melodor CATCH ME IF YOU CAN (pies) - h. [Wlk.Bryt.] ; wł. [Austria]
Best Junior (NJwR) - ANTUANETTA WESKONTI BONAPART (suka) - h. [Rosja] ; wł. [Rosja]
CACIB-a wśród suk nie przyznano

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EURASIA - MOSKWA 25.II.2007 (CACIB)

Akit amerykańskich zgłoszono 27, także ani jednej z Polski.

Sędzia: Jorgen Hinde Madsen (Dania)
[Sędzia BOG: Ewa Greg (RSA) ; Sędzia BIS: Karl P. Resinger (Austria)]

BIS 3 m.; BOG 1 m.; BOB; CACIB; CAC - Melodor CATCH ME IF YOU CAN (pies) - h. [Wlk.Bryt.] ; wł. [Austria]
CACIB (suka) - Midian's IN YOUR MIND - h. (Finlandia) ; wł. (Rosja)
Best Junior (NJwR) - ANITA STAR Z JAPONSKOGO DWORA (suka) - h. & wł. (Rosja)

Posted

Franka napisał(a):
Witam
No stawka nie zla ale wcale sie nie dziwie ze nie bylo ani jednego psa z Polski-komu bety by sie chcialo jechac az do Moskwy:evil_lol:

Ale szybka jesteś, Dogomania mnie tu w konia robi i wysyła tekst zanim skończyłam pisać :angryy: - a Ty już mnie cytujesz. :cool3: Musiałam ten post wykasować i napisać wszystko od nowa :roll: .
Mnie też by się nie chciało jechać do Moskwy, tylko ja mam naturę szperacza :evil_lol: i stąd te wyniki. :lol:

Pozdrawiam

Posted

bety napisał(a):
Ale szybka jesteś, Dogomania mnie tu w konia robi i wysyła tekst zanim skończyłam pisać :angryy: - a Ty już mnie cytujesz. :cool3: Musiałam ten post wykasować i napisać wszystko od nowa :roll: .
Mnie też by się nie chciało jechać do Moskwy, tylko ja mam naturę szperacza :evil_lol: i stąd te wyniki. :lol:

Pozdrawiam

Dobrze dobrze ktos musi szperac abysmy mogli sie dowiedziec:loveu: :lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale jakby tak poszperać, to parę osób z Polski by się znalazło... No, może nie w AA, ale w innych rasach.
Pzdr.

Znalazło, znalazło np: w akitach japońskich (z sukcesem :cool3:) a w ich dziale wystawowym cisza :-o . A nawet basek z przydomkiem Asiaczek (nie w polskich rękach :cool3: ) mi tam mignął.
Pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...