Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś porozmawiać z wetem. Na zabieg mógłby iść na początku przyszłego tygodnia. Teraz wet wyjeżdża na groby, a nie odda go po zabiegu bez swojego nadzoru. Przy okazji mogłaby być kastracja i zęby. Jeśli jest taka potrzeba. Zapłacimy później. Co Ty na to pusiu?

Posted

Kochani, dzisiaj, gdy Borys był sam i miał moją rzecz koło siebie, nadal wył i szczekał :( Jestem załamana, bo powoli wyczerpują się pomysły na zaradzenie temu.

Posted

monika55 napisał(a):
Na zabieg mógłby iść na początku przyszłego tygodnia. Przy okazji mogłaby być kastracja i zęby. Co Ty na to pusiu?

Oczywiście chcemy pomóc Borysowi, aby mógł iść na zabieg i zapewnić mu opiekę do wygojenia rany. I to jesteśmy w stanie zagwarantować, ale jeśli dalej nie będzie mógł zostawać sam, to nie wiem, co będzie dalej :(

Posted

On pewnie potrzebuje czasu...
Moja dobermanka wyła/piszczała przez całe życie, sąsiedzi mi donosili, ale z czasem się przyzwyczaili. :roll:
Na bazarku na razie zebrało się 178 złotych.:multi:

Posted

zona napisał(a):
Moja dobermanka wyła/piszczała przez całe życie, sąsiedzi mi donosili, ale z czasem się przyzwyczaili. :roll:

Moi się nie przyzwyczają i wcale bym się nie zdziwiła, jakby któregoś pięknego dnia wezwali policję :(

Posted

Klementynkaa napisał(a):
bazarek BORYSOWY zaraz zareklamuję na FB, na jego wydarzeniu, zagladajcie tam czasem!

Poproszę link do wydarzenia Borysa na FB, bo nie umiem znaleźć ;)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Pusiu, a może spróbuj z ciuszkiem, ale zostaw Mu też konga... może tym się zajmie???
Na weekend zona nam pożyczy kulę i konga, to wtedy wypróbujemy :)

Posted

Popatrzcie jak to jest. W ciagu dnia ludzie słuchają bardzo głośnej muzyki, remontują itd i jakoś to nikomu nie przeszkadza, pies oczywiście przeszkadza. Nie ma takiego przepisu, który zabrania psu szczekać lub wyć. Co zrobi policja? W nocy jest cicho. Ja wiem że to problem, nie mogę przestać myśleć że on wróci do schroniska.:-( Na hotel nas nie stać. Na nic nas nie stać.:shake:

Posted

monika55 napisał(a):
Popatrzcie jak to jest. W ciagu dnia ludzie słuchają bardzo głośnej muzyki, remontują itd i jakoś to nikomu nie przeszkadza, pies oczywiście przeszkadza. Nie ma takiego przepisu, który zabrania psu szczekać lub wyć. Co zrobi policja? W nocy jest cicho. Ja wiem że to problem, nie mogę przestać myśleć że on wróci do schroniska.:-( Na hotel nas nie stać. Na nic nas nie stać.:shake:

Tak po prawdzie to policja nic nie może zrobić. I tego się trzymałam, kiedy skarżyli się moi sąsiedzi.;]

Posted

Pusiu, jak nie wiesz, to w mojej sygnaturce jest mój mail, Prześlij mi na maila, ja wstawię na wątek:)
I życzę Ci Pusiu wytrwałości, może Borys odpuści płacze, albo sąsiedzi dadzą spokój...
OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dostałam od Pusi na maila zdjęcia Boryska, szczęśliwego Boryska...
Zobaczcie:

Tak mi jest fajnie u Pusi, leżę sobie w ciepełku, tylko słoneczko mi daje po oczach:)

I na dywanie też lubię poleniuchować:)

Tu się przytulam do swojej przytulanki

I jeszcze....

Posted

Jak patrzę na te zdjęcia, to kręci mi się w oku łza wzruszenia...
Taki spokojny, piękny dobeczek... ech, żeby Bozia dała i żeby Borysek przestał płakać i tęsknić...
Pusiu, zrobiłaś tak BARDZO DUŻO dla Boryska - jesteś naprawdę Wspaniałą Osobą...
Ja zakochałam się w dobeczkach od kiedy w ub roku miałam u siebie na DT Luneczkę - to był Psi Ideał, wzór wszelkich cnót...
Pokochałam Ją chyba na zawsze i choć minęło 10m-cy od Jej wyadoptowania wciąż za Nią tęsknię okrutnie....'
Gdyby moja rezydentka jamnisia tak bardzo się nie wycofała podczas pobytu Luneczki u nas, dobka zostałaby u nas na zawsze!!!!!!!!!!!!

Dlatego bardzo mocno trzymam kciuki za Boryska i mam nadzieję Pusiu, że wszystko się Wam dobrze ułoży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted (edited)

Wypiękniał.
Nawet nie chcę myśleć, co by było, gdyby musiał wrócić do schroniska...
Na bazarku jak dotąd uzbierało się 230 zł, więcej chyba nie będzie, ale i tak na aż tyle nie liczyłam.

Kong już do mnie dotarł, pusiu wieczorem napiszę Ci PW i ustalimy, gdzie i o której mam się zatrzymać, żeby pożyczyć Boryskowi te zabawki.

Edited by zona
Posted

Ale sie poryczałam ogladając te zdjęcia:placz:, oczywiście ze szczęścia.
Pusia85 nawet nie wiem, co pisać, bo nie ma takich słów, które sa w stanie opisać, jaka jesteś cudowna. :loveu::loveu::loveu: