Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

To co usłyszałam na jego temat jest dziwne. Kilkakrotnie łapany i wypuszczany ze schroniska, w końcu dotarł do Jastrzębia. Wychudzony, wynędzniały, ma guza. Dom się wycofał, wszyscy go opuścili, a on wiele przeszedł w czasie tułaczki.Ma około 7-8 lat.

http://

http://

Edited by monika55
  • Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja podniosę :). gdzie on teraz przebywa? w schronisku? jest szansa zabrać go do weterynarza, czy może już był? bardzo mało informacji na wątku. ile ma lat?

Posted

Przyjechał do naszego schroniska. Cudem dotarł, dlatego bo zrobił się szum. Wet go widział oczywiście. Tylko u nas leczenie standartowe. Trzeba by zrobić dokładne badania, może operację. Na to nas niestety nie stać.

Posted

Jego historia wiąże się z przekrętem, o którym tu nie mogę na razie pisać. Jak zwykle dotyczy to pana P. Dobek był pilotowany i w końcu dotarł do nas. Nasz schron ma umowę, może to i dobrze bo przynajmniej niektóre psy dobrze trafiaja.

Posted

[quote name='pumcia02']w jakim jest wieku? jaki jest jego stosunek do ludzi i zwierząt?
Jest potrzeba szukania DT, czy od razu DS?[/QUOTE]

Jest łagodny do ludzi, do zwierząt to nie wiem.

Posted

Monia jak Ty będziesz mi na wątek Ogórecznika wrzucała dobki to nigdy z dogo nie odejdę..

Jak Magda jest na wątku to sierotka ma o wiele większe szanse na profesjonalną pomoc.

Hmmm tak se teraz pomyślałam- Moniko to na pewno jest guz a nie zmutowany tłuszczak? I jakie macie plany względem psiaka? Co możemy zrobić? I* jak ja tu mam odejść?

Posted

a to nie nauczyło Was, że zwykle rozhisteryzowane i niepoważne panienki taką postawę przyjmują?
Powiem szczerze, że niewiele mogę pomóc, bo ciągle zbieram poza dogo kasę na utrzymanie mojego podopiecznego. Nawet nie ma szans żebym podrzuciła coś na bazar :-(
To jak ja mam kurde mol Wam pomóc?????? (pyt ret)